Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 май 2015 13:27

И според мен лятото Стоев ще трябва да прави напълно нов отбор.

Испанците си тръгват, Прохазка и той... Продажба ще има на 1-2-ма, като за Краев лично С.С. каза, че ще бъде продаден, което навежда на мисълта, че нещата са в напреднал етап.

Някои от българите в състава, дето са приели да са в Левски заради, парите, сигурно също ще напуснат без проблем, след като не са получавали заплати с месеци ...

К'вото-такова.
За мен някои от младите са си готови за "ниво А група"... Братята Цоневи, Мисяк, Орачев, с една добра подготвка и с треньор като Стоев, който чете играта, ще вдигнат още нивото.
Искаме или не, Домо със сигурност ще остане, но наистина ще е огромен проблем намирането на замесатници на Роман, 2-мата испанци, Краев и Абди. :roll:
Това си е половин отбор ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 май 2015 15:29

Дано Прохазка,Йоргачевич и Испанците да останат, другите не ме интересуват който иска да си заминава :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 08 май 2015 17:03

mikata написа:Дано Прохазка,Йоргачевич и Испанците да останат, другите не ме интересуват който иска да си заминава :idea:

+1 ! Колкото до братя Цоневи,Мисяк,Орачев и т.н. за момента те могат да изпълняват функциите на мажоретки в Левски.Никой от тях все още няма качествата а и самочувствието да бъде титуляр в отбора и да решава мачове.Братя Цоневи играят на терена все едно че играят квартален мач на малки вратички и им е все едно какъв ще е резултата.Колкото до Мисяк и Орачев - при тях проблема е основно физиката и дребния им ръст.Иначе показват и старание и умение за позициониране на терена.Орачев има и добро и насочено центриране,но...физиката и за учудване за ръстта му наднормено тегло,го правят не огромна дупка,но цяла яма или по-точно пропаст в защита.Въпреки безпаричието е необходима нова селекция.Тук е момента да си проличат истинските професионалисти,които да привлекат неоткрити все още млади надежди от по-долните групи.Разбира се главното условие е Гонзо да бъде изгонен от Левски за да не се бърка в това,защото доказа,че не разбира нищо.

=================================================================================================================================================
Гонзо,Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 май 2015 17:46

ralka_levskarka написа:На тия не им вярвам :roll:

Е то е ясно, че е така.

В крайна сметка Гонзо само върти очи пред футболистите, щото пък на него Батков и Тонев му казват, че няма пари. Поне Гонзо им казва в прав текст, че няма пари, а не като при червените, дето си обещаваха бонуси, пък не вземаха не само тях, ами и заплатите си.
Не че това е добре, де. Щото тия футболисти хубаво ще разтрогнат, ама те все пак имат договори за поне до края на сезона. Това са много месеци без заплати, плюс още обезщетения за забавяне.. много пари ще се изръси Левски, за да ги покрие.

Не бива и да се сърдим. Тия хора ако не са вземали от декември месец заплати, тва са си 5 месеца, много време е. Да не говорим, че тук ако тавана е 15 000 лв. чисто, то в последния в Гърция или във втора дивизия на Турция ще вземат два пъти повече и няма да ги мотаят по 5 месеца.

Ето - излезе Роман и го каза много правилно - чужденец в друга държава, живееш под наем и тн. не са милионери. Той и 10 000 да взема, все тая.

Ще се гради нов отбор, освен ако Тонев не намери пари от някой, щото имам чувството, че само от него зависи дали ще има пари или не.
Ама ако не - с какво ще се гради? Тогава Крумов щеше да ни изглежда като Алвеш наистина, ако ще вземаме българи за без пари.

А братя Цоневи наистина играят така, сякаш са паркинга пред блока. Некви пасчета, ако минат-минат, ако не - че станало контра, все тая. Имам чувството че за две годинин няма никакъв прогрес при тях.
Последна промяна от Serafim на 08 май 2015 17:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 май 2015 17:47

ЛЕВСКИ СОФИЯ - Черно Море Варна
30 май 2015
20:00ч ст. Лазур гр. Бургас
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 08 май 2015 20:34

modor написа:ЛЕВСКИ СОФИЯ - Черно Море Варна
30 май 2015
20:00ч ст. Лазур гр. Бургас

"от Мистри на 29 Апр 2015 21:52
Финалът ще е в Бургас. :roll:
А да видим."„

Друг път слушайте какво ви пее радиото. ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 май 2015 20:44

Аз все пак се надявам да вземем купата, да си осигурим място в ШЛ, отнякъде да се намерят пари за заплати и поне с участието в ЛЕ да задържим испанците и Прохазка. Едва ли някой си прави илюзии за нов поход в Европа, но парите от първите два кръга в турнира са ни адски необходими. Краев ще бъде продаден, че да закърпим положението за известно време. Абди си тръгва и той и ще ни трябват нови крила.... положението никак не е розово. Дори имам съмнения, че Гаджев може да се махне :roll:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 08 май 2015 20:54

TodorT написа:Аз все пак се надявам да вземем купата, да си осигурим място в ШЛ, отнякъде да се намерят пари за заплати и поне с участието в ЛЕ да задържим испанците и Прохазка. Едва ли някой си прави илюзии за нов поход в Европа, но парите от първите два кръга в турнира са ни адски необходими. Краев ще бъде продаден, че да закърпим положението за известно време. Абди си тръгва и той и ще ни трябват нови крила.... положението никак не е розово. Дори имам съмнения, че Гаджев може да се махне :roll:

Спокойно.
Директора, Собственика и Шефа на УС ще останат. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 май 2015 21:33

Трябват 1,25 млн. лв. за покриване на заплатите само за тази година. Едва тогава може да започнат разговори кой ще остава. Вярва ли все още някой, че тези пари ще бъдат намерени в следващите 20-22 дена? Дори да се класираме за ЛЕ парите от там ще дойдат много по-късно и могат да покрият разходи евентуално за следващото първенство. Положението е трагично и разпада на отбора е на 95% сигурен, независимо от изхода на финала.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 май 2015 11:11

Може ли да попитам, нормално ли е днес да е 9 май и да не е изяснено кога и къде ще се играе финалът за Купата? Тая мисъл ме изкарва извън нерви... :x :x :x :x Да ти *** и загубената професионална лига и тъпото БФС.
Само Левски!

Върни се в “Левски”