Стачка на клубовете спира първенството по футбол в Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Стачка на клубовете спира първенството по футбол в Испан

Мнениеот boabbb » 08 май 2015 13:24

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Mirolio написа:
doktora25 написа:Няма такова шоу - капиталисти да стачкуват. Твърдо съм на страната на правителствените мерки и дано такива скоро последват и у нас, макар че силно ме съмнява точно това правителство да ги приеме. От УЕФА дали биха признали за легитимен шампион, който не е изиграл всичките си мачове?

Като си на страната на правителствените мерки в Испания да не сме чули мучене за повече тв пари за Левски отколкото за Маерк например!! И двата отбора са от една черга и им се полага поравно......както в Испания!

Ха ха ха, заради това БФС обмислят да махат разделянето на шестици... Видя се, че като ги няма Левски никой не им гледа първата шестица. 8-)

Нещо се съмнявам, че дори без разделяне някой ще гледа, ама айде ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 08 май 2015 13:27

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:... Видя се, че като ги няма Левски никой не им гледа първата шестица. 8-)

А аз си мислех, че никой не гледа БеГе мачове, защото хората не са улави да дават пари на Гелосаната Мастия.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 май 2015 13:28

Принципно сегашния модел си е най-справедлив за Испания. Никой не дава 5 пари за отборите извън Реал и Барса и е нормално те да не получават равен дял от изкараното от Реал/Барса.

Иначе е абсурдно това със завършването на шампионата по рано или стачка преди края му. Да изчакат да свърши и да отложат началото на следващия ако искат да стачкуват, а не да прецакат целия сезон. Това има реално отражение върху шампиона, а и други квоти. От УЕФА не трябва да признават сезона за завършен в такъв вариант!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 май 2015 13:33

Добре де, в Испания бяха недоволни от това, че Барса и Реал взимат големите пари. Сега след като разпределението се променя, от какво са недоволни ? Защото Сегунда ще взима 10%, а Примера 90 ли ?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 08 май 2015 13:52

парци написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:... Видя се, че като ги няма Левски никой не им гледа първата шестица. 8-)

А аз си мислех, че никой не гледа БеГе мачове, защото хората не са улави да дават пари на Гелосаната Мастия.

Проблемът е, че във втората 6-ца се играят безмислени мачове. Аз лично бях много изумен на това решениеза двете 6-ци. Да, 4 пъти да играят отборите е много, обаче ако се не лъжа сезон 2011/2012 в Б група беше на много добър и изпипан принцип. Отборите играеха 2 мача помежду си и след това по още веднъж с/у всеки, НО ЧРЕЗ ЖРЕБИЙ. Т.е. след като А група изиграят 22 мача се тегли пълен жребий за още по един път с/у всички останали отбори. И пак стават 33 кръга. Но в този последния тур може да се падне така, че примерно Левски да е домакин на ЦСКА, Лц, Литекс....а ЦСКА да гостува на всички тези отбори. Така ще има интрига и ще се засили интереса.
Иначе за тия малоумни твърдения, че парите отиват в Гела от платения канал - хахаха. Не виждате ли, че ДИема си слагат всички интересни мачове от Англия (когато не съвпадат с начален час на родните мачове) в платения канал + НБА, Ф1 и т.н.
Гответе се от есента да плащате и за Ринг и Екшън.....защото и ШЛ и ЛЕ + Италия ще отидат на същия принцип.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 08 май 2015 13:53

Thsmith написа:Принципно сегашния модел си е най-справедлив за Испания. Никой не дава 5 пари за отборите извън Реал и Барса и е нормално те да не получават равен дял от изкараното от Реал/Барса.

Иначе е абсурдно това със завършването на шампионата по рано или стачка преди края му. Да изчакат да свърши и да отложат началото на следващия ако искат да стачкуват, а не да прецакат целия сезон. Това има реално отражение върху шампиона, а и други квоти. От УЕФА не трябва да признават сезона за завършен в такъв вариант!

Да де ама Барса и Реал нали трябва да играят с/у някого за да има първенство. Защо никой да не дава 5 пари за останалите отбори? Ми тогава Барса и Реал да си играят по 2 пъти седмично и да си правят шампионат.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 08 май 2015 13:55

Как бе Реал и Барселона трябва да вземат всичките пари от ТВ права :evil: Нали са много велики отбори какво ги плаши :? Преди няколко сезона Бетис завърши на 7-мо място и взе само 30 милиона :lol: ако се разпределят парите поравно Бетис биха взима ли поне 50-60 милиона с тези пари Бетис ще си позволят да правят и по скъпи трансфери ;)

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 08 май 2015 14:05

Thsmith написа:Принципно сегашния модел си е най-справедлив за Испания. Никой не дава 5 пари за отборите извън Реал и Барса и е нормално те да не получават равен дял от изкараното от Реал/Барса.

Как пък реши ,че никой не му пука за другите отбори от Испания ? Точно за Реал и Барселона не ми пука двата отбора който сами най интересни са Бетис и Сарагоса дори сега когато са в втора дивизия съм гледал доста повече техни мачове от на Реал и Барселона ;)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 08 май 2015 14:08

matador написа:

Как пък реши ,че никой не му пука за другите отбори от Испания ? Точно за Реал и Барселона не ми пука двата отбора който сами най интересни са Бетис и Сарагоса дори сега когато са в втора дивизия съм гледал доста повече техни мачове от на Реал и Барселона ;)

Обаче 99% от феновете са на друго мнение.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 май 2015 14:16

bobo_13 написа:

Да де ама Барса и Реал нали трябва да играят с/у някого за да има първенство. Защо никой да не дава 5 пари за останалите отбори? Ми тогава Барса и Реал да си играят по 2 пъти седмично и да си правят шампионат.
Дали ще играят с Лас Палмас, Граната, Осасуна или Аларкон е едно и също.
Така или иначе 99% от феновете по света няма да знаят нито един играч от тези отбори или ще ги интересува дали ще съществуват от следващия ден след мача им с Реал/Барса :lol:

Няма нужда Реал и Барса да взимат никакви %. Никой няма нужда да взима %. Просто всеки клуб да се разбира сам за пакета си мачове и ще видим за колко ще ги продадат Реал и за колко Бургос & ко
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”