ЦСКА София - Лудогорец FT 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ЦСКА София - Лудогорец |9 май, 2015г.|

Мнениеот Teo » 07 май 2015 20:05

Така е момчета, но ми писна на **** всеки път да ни режат в деликатни моменти срещу Изми$лените :idea: :|

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 07 май 2015 20:25

Много пъти сме играли 11 срещу 14, но сме се борили, имали сме се дух и сме побеждавали...
Взимайте билети по-рано, че интереса е ОГРОМЕН. :!:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2015 08:55

Само и единствено победа срещу тия... друг резултат не може да ме задоволи :idea: :idea: :idea:
@ Г ще го напълним отново! :)

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 май 2015 09:35

Разбаира се, че ще е пълен, без да играем полуфинал за купата и това да ни е единствения мач, в който се сещаме за отбора си, без да се борим за каквото и да е, без дори вкаран гол, в най-срамния полусезон в историята ни като клуб и пред неясното и сиво бъдеще, пред което сме изправени.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 май 2015 11:26

snakebite написа:Конкретно за мача..Мача зависи от настроението на Лудогорец и трябва да си го набиете в главите. Искаме ли да бием нищо няма да ви помогне- ни публика , ни Любо....

Ненормален човек :lol:

Ето за такива изказвания цяла България мрази измисленият ви отбор. Не случайно се зарадвахме на победата на Левски над вас ;)
Последна промяна от MASTER_COOL на 08 май 2015 11:38, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 08 май 2015 11:34

Убеден съм, че червените ще вкарат първият си гол от време оно, но не знам Лудогорец колко ще вкарат, абе хик ми се вижда мача!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 май 2015 11:38

Teo написа:Така е момчета, но ми писна на **** всеки път да ни режат в деликатни моменти срещу Изми$лените :idea: :|

Е добре де, кой трябва да е съдия тогава? Предложете едно име, разревете се по медии с отворено писмо или декларация, така както само вие си знаете, и току виж избранникът получи наряд
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 май 2015 11:40

Blue Mind написа:Щото вие в 1вата 6ца мачкате ли,мачкате... :lol: ,равносметката ще я правим в края на сезона 8-)

Както и да я правим равносметката, "кота 7" няма да я минете :mrgreen: Даже и купата няма да вземете, защото по стар идиотски обичай ще се издъните накрая.
Възможно е повече точки да имате, което си е естествено, предвид с какви отбори джиткате :lol: И голмайстор ще излъчите с умопомрачителните над 30 гола :shock: , което ще го доближи до славните Жеков и Стоичков :roll: :lol:
Ех, тази втора шестица бе, жалко че променят формата и няма как де се пробваме и ние, за да усетим от вашето удоволствие! :mrgreen:
[offtopic]Ла корунеца над мен да не се чуди в подписа си, защо е получил БАН за "закривай". В няколко теми от деня го написа ей така, за "активност". Тъй че еднодневен БАН му е малко даже ;)[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 08 май 2015 12:55

russia написа:
Blue Mind написа:Щото вие в 1вата 6ца мачкате ли,мачкате... :lol: ,равносметката ще я правим в края на сезона 8-)

Както и да я правим равносметката, "кота 7" няма да я минете :mrgreen: Даже и купата няма да вземете, защото по стар идиотски обичай ще се издъните накрая.
Възможно е повече точки да имате, което си е естествено, предвид с какви отбори джиткате :lol: И голмайстор ще излъчите с умопомрачителните над 30 гола :shock: , което ще го доближи до славните Жеков и Стоичков :roll: :lol:
Ех, тази втора шестица бе, жалко че променят формата и няма как де се пробваме и ние, за да усетим от вашето удоволствие! :mrgreen:
[offtopic]Ла корунеца над мен да не се чуди в подписа си, защо е получил БАН за "закривай". В няколко теми от деня го написа ей така, за "активност". Тъй че еднодневен БАН му е малко даже ;)[/offtopic]

Възможно е и гол да вкарате ,възможно е и нов инвеститор да намерите, възможно е и нов спонсор да намерите , възможно е и Лудогорец да биете с което да се доближите до "славния Левски футболен тим" , но това няма да ви спаси от фалит и ще имате възможност да бележите по сто гола на сезон срещу "тигрите" от Бистрица/там ще играете срещу най-възрастния футболист у нас/.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 май 2015 12:59

svetli-lz написа:Възможно е и гол да вкарате ,възможно е и нов инвеститор да намерите, възможно е и нов спонсор да намерите , възможно е и Лудогорец да биете с което да се доближите до "славния Левски футболен тим" , но това няма да ви спаси от фалит и ще имате възможност да бележите по сто гола на сезон срещу "тигрите" от Бистрица/там ще играете срещу най-възрастния футболист у нас/.

Абсурд, сакън, недей. Не искаме по никой начин да го доближаваме "славния" ПФК "Левски" :oops: ! Никак даже. Благодаря!
Всъщност... някои неща си противоречат в поста ти, но сам си ги открий! :mrgreen:

TristaNNN написа:Е добре де, кой трябва да е съдия тогава? Предложете едно име, разревете се по медии с отворено писмо или декларация, така както само вие си знаете, и току виж избранникът получи наряд

Може ли с донос някакъв да подходим или Васко Колев не го преотстъпвате и за секунда? :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Кошче за отпадъци”