Гледай The 300 spartans (Тристате спартанци), от 1962 година. На мен лично много повече ми харесва от съвременната версия.
Други филми от този жанр, които стават за гледане са Mongol (Монголец) и Tau Ming Chong (Господари на войната), но ако човек не харесва азиатското кино няма да му допаднат.
Не са лоши също The Argentine (Аржентинецът) и Guerilla (Партизанин), описващи революциите в Южна Америка от миналия век.
Филми които си заслужават да гледате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Gonzo0009
- Контакти:
Re: Исторически филми
de_souza написа:Гледай " NO MAN'S LAND" или в превод " Ничия земя" много добър филм.
И той ли беше за Босна?

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Gonzo0009 написа:de_souza написа:Гледай " NO MAN'S LAND" или в превод " Ничия земя" много добър филм.
И той ли беше за Босна?
Да за войните в Югославия и също е много хубав.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Гладиатор,Смело Сърце,300 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потоп по Сенкевич.Филма е от 70-те години,но на мен много ми хареса!Не съм сигурен дали ще можете да го намерите
Намерих го в Замундата,но бая ще се озорите докато го дръпнете.Филма е полски от 1974 година.Пуснах го да го изтегля,защото съм го гледал преди около 25 години.

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Gonzo0009
- Контакти:
Madridist написа:Gonzo0009 написа:de_souza написа:Гледай " NO MAN'S LAND" или в превод " Ничия земя" много добър филм.
И той ли беше за Босна?
Да за войните в Югославия и също е много хубав.Има го с Замунда с HD качество. Само,че гледай кой дърпаш, че има някакви американски филмчета с това име и първия път се обърках.Филма е от 2001 година .
Мерси!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Това са ми едни от най-любмите филми
Почти всички по-горе съм ги гледал,но "Смело сърце" и "300-та" водят моята класация 

Коледни филми
Гледам, че имаше разни теми за филмите... и понеже почти е навечерието на празника, се вдъхнових да пусна една тема, в която да ми подскажете за някои хубави коледни филми ако се сещате. Както и такива по-новички от тази или предната година 
Но и по-стари да са - няма значение, ако се хубави... може и на някой друг да му се гледат подобни филми в момента, така че колкото повече идеи за коледни филми, толкоз по-добре

Но и по-стари да са - няма значение, ако се хубави... може и на някой друг да му се гледат подобни филми в момента, така че колкото повече идеи за коледни филми, толкоз по-добре

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Коледни филми
Сам в къщи поредиците

-
- Контакти:
Re: Коледни филми
SkArY_9 написа:Сам в къщи поредиците![]()
Съгласен съм с тебе.Бих добавил също:Договор За Дядо коледа
Къде са ми вафлите