Меси vs Роналдо - тема/АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Меси vs Роналдо - тема/АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Меси vs Роналдо - тема/АНКЕТА

Мнениеот plamenst7 » 07 май 2015 18:32

Aкетата е супер безсмислена, защото няма категоричен отговор на така поставения въпрос. И двамата са големи футболисти и двамата превъзхождат всички останали. Иначе те двамата са по-скоро равностойни като класа.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 май 2015 19:00

Меси - 98% талант и 2% труд
Роналдо - 98% труд и 2% талант

@ Давам гласа си за Роналдо, защото смятам, че в процеса на много работа е достигнал това което е... и като цяло играе с двата крака еднакво силно и е добър във въздуха!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 май 2015 19:04

За мен двамата са равностойни по качество играчи.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 май 2015 19:52

Когато стане въпрос за Бербо, винаги питам на кое място би играл, ако беше в състава в САЩ94.
Съотнесено това към Кристиано питам на кое място би играл в Ел Галкактикос, защото Зидан, Бекъм, Раул и Роналдо са много по-добри от него.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 май 2015 21:26

Двамата са несравними играчи, както някой написа в по-предишните коментари и много ми хареса мнението - все едно да сравняваш сирене и салам :mrgreen: Меси е по-добър в едни компоненти от играта, Роналдо в други. Правя едно уточнение , което видях да се коментира. Роналдо НЕ е нападател, а играе крило. В същото време, Меси е изиграл доста повече мачове на върха на атаката. Това беше причината, нападатели като Ето, Ибрахимович и Вия да играят на нетипичини за тях позиции и в крайна сметка напуснаха Каталуния. Естествено, Меси няма никаква вина. С таланта и всичко,което е дал на Барселона е заслужил статута си на божество.
Nomer14, уважавам всяко мнение, но не смятам, че Раул и особено Бекъм са много по-добри от Кристиано Роналдо. Раул е най-голямата легенда на любимия ми отбор,мадридист до кости, сърцат играч, но отстъпва на Роналдо като класа във всяко едно отношение. А Дейвид Бекъм не виждам с кое може да се сравнява с Роналдо. За Зидан и Феномена съм съгласен - там говорим вече за други измерения :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 май 2015 21:28

И Меси и Роналдо не могат да стъпят на малкият пръст на Зидан...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 07 май 2015 21:44

Madridist написа:ДРоналдо НЕ е нападател, а играе крило. В същото време, Меси е изиграл доста повече мачове на върха на атаката.

Не съм напълно съгласен. За мен и двамата са оставени да играят с практически свободна роля в нападението.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 май 2015 21:49

Зидан няма техните рекордни статистки,но има голове на финал на Световно и титла,силно Европейско с титла,най-паметният гол в историята на ШЛ и то победен на финал!В последните дни на кариерата си пък закара Франция на финал на Световно......за мен по-големи постижения от тези на Меси и Роналдо....
Кой по дяволите каза,чеБекъм е по-добър от КР7 :shock:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 май 2015 21:51

nghcvth написа:
Madridist написа:ДРоналдо НЕ е нападател, а играе крило. В същото време, Меси е изиграл доста повече мачове на върха на атаката.

Не съм напълно съгласен. За мен и двамата са оставени да играят с практически свободна роля в нападението.

Това, че имат свободна роля е така. Но в Реал Мадрид централен нападател е Бензема, Роналдо си играе основно по левия фланг на атаката ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

bazukata
Контакти:

Мнениеот bazukata » 08 май 2015 01:41

Това казва всичко

На футболния свят отдавна му свършиха всички суперлативи по адрес на Лионел Меси, но невероятното негово представяне срещу Байерн Мюнхен в Шампионска лига доведе до нови опити да се опише брилянтността на Меси с думи.

Възхищението и емоцията, която Меси донесе на бивши и настоящи футболни звезди, бе изразена най-вече в социалните мрежи, които гръмнаха с нови и нови хвалебствия за аржентинеца. Меси вкара два късни гола в мрежата на Мануел Нойер и даде чудесна асистенция на Неймар за крайното 3:0.

Бившата звезда на бразилския национален отбор и Милан – Леонардо, успя да опише чувствата на мнозина футболни фенове и написа, че Меси вече трябва да бъде считан за по-добър футболист от предишната аржентинска икона – Диего Марадона.

„Официално е: Меси е по-голям от Марадона”, написа Леонардо в Туитър.

Легендарният голмайстор на Англия Гари Линекер, който бе на терена срещу Марадона, когато той вкара легендарния си гол след дрибъл на Мондиал ’86, също се съгласи с Леонардо: „Такава наслада е да гледаш Меси. Най-великият”, бяха думите на Линекер.

Бившият нападател на Барселона и Холандия Патрик Клуйверт написа: „Той наистина е от друга планета. Меси, дори и да подкрепяш друг отбор, трябва да си признаеш”.

Вечно готовият да покаже хаплив език Джоуи Бартън този път също бе в настроение за комплименти: „Във всяка друга ера Кристиано щеше да е най-добрият на своето поколение. В ерата на Меси всеки друг, който някога е играл е номер 2 – Марадона, Кройф, Пеле”.

Съотборникът на Ивайло Чочев в Палермо Франко Васкес бе лаконичен: „Благодаря ти, че съществуваш, Меси”.

Хуан Итурбе от Рома също бе радостен, че има възможност да е съвременник на Лео Меси: „Видях Меси в игра!”.

Лукаш Подолски трудно намираше думите: „Само една дума – Меси!!”.

Наред с хвалбите за Меси, куп футболисти изразиха и съпричастност с Жером Боатенг, който при втория гол на Меси падна като отсечено дърво след финта на десетката на Барса. „Не мисля, че във футбола може да има нещо по-лошо от това да тичаш назад един на един срещу Меси”, написа Робърт Хут.

Франко Барези също бе лаконичен: „Меси феномен”. Президентът на Барселона Хосе Мария Бартомеу също се включи в суперлативите: „Още едно показно от Меси. Той е глобално футболно съкровище, което е наше”.

Луис Суарес пък си направи селфи с Меси с посланието: „Оставям ви една снимка с най-добрия в света”.

Върни се в “Футбол - Свят”