В момента на пазара, няма много "свободни" класи нападатели !
В света на футбола е нужно просто да се разтърсиш!
Примерно аз лично страшно се дразня,когато някои по-скромни отбори се оплакват,че не са могли да направят селекция.
Което според мен косвено означава,че те просто не знаят какво търсят.
Толкова много първенства,толкова много футболисти(с потенциал),буквално като океан от спортно-технически качества и характери,та...направо е престъпление да се оплакваш по отношение на селекцията или трансферите.
И тук изобщо не става дума за финансовите ресурси.Да,те са изключително важни,но ако знаеш какво търсиш и имаш ясна концепция/визия за игровия план...винаги ще намериш алтернативи.
Веднага давам един бърз пример(за себе си):Да сте чували някога Манчестър Юнайтед да е имал интерес към защитници от:Алжир,Мароко,Тунис(Арабския свят)?
Не знам дали някои от вас са запознати с тези първенства и характер на футбола там...между другото,за първи път го споменавам по отношение на Манчестър Юнайтед,но за мен лично ще е огромен кеф,ако някога привлечем защитник арабин.
Защитата на Стоук примерно...са като котенца пред ненормалните арабски защитници.
Като цяло всяка държава(първенство) олицетворява определен тип футболна специфика.