Los Che написа:---------------
"Боатенг иска да се увие около Меси като боа"
----

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Los Che написа:---------------
"Боатенг иска да се увие около Меси като боа"
----

enguerino написа:Сам съм си виновен, че се заслушах в коментарите след мача на тея в студиото. Тоя да не би да каза, че Байерн са аутсайдери за мача утре

гол в 90 мин
 гол в 90 мин продължения
 продължения продължения
 продълженияnghcvth написа:enguerino написа:Сам съм си виновен, че се заслушах в коментарите след мача на тея в студиото. Тоя да не би да каза, че Байерн са аутсайдери за мача утре

Sardukar написа:Някой може ли да обясни какво се случва с жълтите картони в ШЛ?
Получаваш ли наказание за финала, ако ти получиш жълт картон и в двата 1/2 финални двубоя?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Sardukar написа:Примерно, ако пуснат лицето, което взеха за защитник от Арсенал..

Sardukar написа:Дано си прав.
Относно шансовете на Байерн М за класиране напред... те са малки, но ги има. Борусия Д за малко да пребие Реал М през миналата година. Но Гуардиола ми се вижда твърде респектиран, за да направи нещо с/у бившия си отбор. Иначе, немците ще играят "всичко или нищо". Ако пресират добре и с малко късмет, могат да им изцапат гащите. Ако Барса са си помислили, че вече са на финал, могат да страдат сериозно. Примерно, ако пуснат лицето, което взеха за защитник от Арсенал..

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта