На Бейл много са му вдигнали мерника, много вероятно е да бъде продаден, аз лично страшно много бих се радвал да дойде в Байерн.
И още нещо, което ми се завъртя в главата снощи.
Дали и напрежението идващо от медиите не повлия на играчите?
През последните 4 години Байерн е в Топ3 на най-силните в света, дали това напрежение, че всеки мач излизат като фаворити не повлия на футболистите.
Защото, ако не друго, то в Байерн винаги е било спокойно и тая истерия от медиите е нещо ново за отбора, смисъл такъв, че Байерн не е бил комерсиален като Барса и Реал, а сега върви по този път...
Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:MuFc1878 написа:Ángel Di María is Bayern Munich's number one target this summer.
![]()
![]()
Първо Бейл за 135 млн. €, чак после ди Мария
не е чак толкова лишено от смисъл ... Ван Гаал спокойно може да жертва Ди Мария , ако привлече Депай . Още повече , че иска да привлече някой измежду Мюлер , Левандовски , Алаба , Швайни и Бадщубер . А от Гуардиола всичко може да се очаква .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
HoUs4oOL написа:На Бейл много са му вдигнали мерника, много вероятно е да бъде продаден, аз лично страшно много бих се радвал да дойде в Байерн.
През последните 4 години Байерн е в Топ3 на най-силните в света, дали това напрежение, че всеки мач излизат като фаворити не повлия на футболистите.
Защото, ако не друго, то в Байерн винаги е било спокойно и тая истерия от медиите е нещо ново за отбора, смисъл такъв, че Байерн не е бил комерсиален като Барса и Реал, а сега върви по този път...
Да не са тепърва прохождащи , че да им тежи напрежението ? Имаме една много хубава поговорка - рибата се вмирисва откъм главата .
Колкото до другото - няма как да е различно , след като Байерн се води от най-комерсиалния треньор .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
HoUs4oOL написа:На Бейл много са му вдигнали мерника, много вероятно е да бъде продаден, аз лично страшно много бих се радвал да дойде в Байерн.
Много са факторите. Тренер, контузии, има 7 човека били на СП 2014 до края, не на последно място- архитектът на отбора е в затвора. Последното никой не го отчита, но Ули е цербер и вършеше страшно много работа.
Относно медиите- не съм специалист, но мисля, че преди натискът /интересът е бил огромен само в Германия. Вече е и по света. Например Боби Борисов разбра през 2014, че Ману Нойер излиза яко напред, покрай него и други разбраха това. Та натискът го е имало, просто сега става по- глобален. Налага се освен на германски, играчите да отговарят и на други западни езици. Бавария става нещо което МЮ е от 90- те. РМ, Барса са медийни любимци, както и някои отбори напомпани с пари. Та медиите са лоши, но те не влияят толкова на играчите (ако имат здрава психика, разбира се), колкото изкривяват очакванията на много фенове.
П.П. Фюри спри се бе! Пцувай Пеп, ама Бадката, Бавареца, Фусбалгот или половината отбор в Манчестър
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Мисля, че първия ни летен трансфер трябва да е изходящ - ПЛЕШАКА

Леевски, оле
MCMXIII написа:П.П. Фюри спри се бе! Пцувай Пеп, ама Бадката, Бавареца, Фусбалгот или половината отбор в Манчестър
Пепино си подготвя почвата
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:HoUs4oOL написа:На Бейл много са му вдигнали мерника, много вероятно е да бъде продаден, аз лично страшно много бих се радвал да дойде в Байерн.
Много са факторите. Тренер, контузии, има 7 човека били на СП 2014 до края, не на последно място- архитектът на отбора е в затвора. Последното никой не го отчита, но Ули е цербер и вършеше страшно много работа.
Относно медиите- не съм специалист, но мисля, че преди натискът /интересът е бил огромен само в Германия. Вече е и по света. Например Боби Борисов разбра през 2014, че Ману Нойер излиза яко напред, покрай него и други разбраха това. Та натискът го е имало, просто сега става по- глобален. Налага се освен на германски, играчите да отговарят и на други западни езици. Бавария става нещо което МЮ е от 90- те. РМ, Барса са медийни любимци, както и някои отбори напомпани с пари. Та медиите са лоши, но те не влияят толкова на играчите (ако имат здрава психика, разбира се), колкото изкривяват очакванията на много фенове.
П.П. Фюри спри се бе! Пцувай Пеп, ама Бадката, Бавареца, Фусбалгот или половината отбор в Манчестър
Е , ако питаш мен никой от тези дето съм ги изборил не трябва да напуска Байерн . Защо да си нямаме някой като Тоти и Санети . Просто изброих играчите към които Ван Гаал е изявил интерес ... а след случилото се с Кроос , вече няма вяра нито в Гуардиола , нито в ръководството . Между другото - почти съм сигурен , че ако Гуардиола остане и догодина ( недай Боже и повече ) , то лятото Швайни ще напусне .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
MuFc1878 написа:MCMXIII написа:П.П. Фюри спри се бе! Пцувай Пеп, ама Бадката, Бавареца, Фусбалгот или половината отбор в Манчестър
Пепино си подготвя почвата![]()
Нагъл, по- нагъл, най- нагъл, форумен приятел харесващ Манчестър от Юнайтед
Пеп обича свои сънародници да взима, едва ли чак толкоз ще иска германци.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:MuFc1878 написа:MCMXIII написа:П.П. Фюри спри се бе! Пцувай Пеп, ама Бадката, Бавареца, Фусбалгот или половината отбор в Манчестър
Пепино си подготвя почвата![]()
Нагъл, по- нагъл, най- нагъл, форумен приятел харесващ Манчестър от ЮнайтедИ ти се спри бре
Обстановката е изнервена.
Пеп обича свои сънародници да взима, едва ли чак толкоз ще иска германци.
Ние се шегуваме ... но според мен ръководството трябв да постави ултиматум на Гуардиола още сега , преди реванша с Барса . Или преподписва поне до 2018-а и започва плавно да подмладява отбора или да каже твърдо , че няма да го направи . Без повече усуквания . И това да стане до края на сезона .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Аз не разбирам от треньорство, но Гуардиола трябва сам да прецени дали му е кеф, дето се вика, да остане тренер в Мюнхен. По- скоро дали има смисъл. Аз го харесвам, но нещо за втори път се получава през април- май. Това не е добре. Да седната, да поговорят и колкото и да е крайно или да се маха или твоят вариант до 2018 година.