Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот гражданин от село » 07 май 2015 12:08

Кировец,кои дължими му пари си е взел Стойчо?Колкото до средняците и първенците ЦСКАУлтрас е написал какво и как се е случило с Борусия Д..Лупи и тук не си е научил урокът и си мисли още,че с пръдня се прави боя.Особено пък с евробоецът Стойчо минимум полуфинал ни чакаше.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 май 2015 12:23

Според мене темата Стойчо-Томов няма смисъл да се „джвака“ още-каквото беше -беше :!: 8-) Може още много да се говори,кой крив,кой прав,но няма смисъл,важното е какво става оттука нататък :!: Според мене така посоченият план за спасение на „Борусия“ може би е добър за нас ,важното е хората,които ще се занимават с това да са ГРАМОТНИ в дадената материя и отдадени на каузата ЦСКА и ще намерят правилният изход.Аз имам сведения,че Манджуков и Милко са точно такива и също така ,че има хора ,които да инвестират в Клуба след махането на тандема Томов- Стойчо :!: Аз лично в началото също се издразних,след срива в играта на отбора,но е много по-добре да се гледа в дългосрочен план и най-накрая да се достигне финансовата стабилност и нещата ще си дойдат на мястото.Писна ми постоянно да се трепери за лицензи,за неплатени дългове ,за източване,за проблеми с БФС и т.н. и т.н.,айде вече БАСТА :x
Последна промяна от Red joker на 07 май 2015 13:01, променено общо 2 пъти.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 май 2015 12:26

petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:Някои тук ронят крокодилски сълзи за лупи и стойчо,а двамата си биха камшика и им дреме за ЦСКА.Даже лупи иска
по електронен път да си подаде оставката.Защо ли,страх ли го е от нещо.Като излезе официалния одит ще се види какви
ги вършил и няма ли пак да дава интервюта от Съдебната палата.
В АД всеки акционер има тежест от броя на акциите.До 31.03 основен акционер е лупи и той коли и беси.Семействата все
още не са получили акциите си за дадения от тях кредит.Така,че тези ви приказки за тяхна намеса са несъстоятелни.Още
повече,че Инджов даже беше в тайна.Чашата на търпението на П.Манджуков преля когато стойчо си прави оглушки когато той му звъни.Не може един работник да се държи така към работодателя/думите са на лупи за Вальо и те предизвикаха вашето одобрение/
Даже смятам,че лупи и стойчо ги чакат доста съдебни дела,за всичко сторено от тях.
Днес заради празника ли ви пуснаха?

ппДавам си сметка,колко безполезен е този дебат с няколко фена тук.Но ще попитам пак.Ако не получим лиценз кой е виновен?Ще ви припомня само думите в ефир на лупи: ЦСКА е спасен.ЦСКА няма да има проблем с лиценза.
След 31.03. няма полза от никакви плащания.Късно е либе за китка.

Безполезен е с такива неграмотници като тебе. Има падежи и договорени плащания и след 31 март които ,ако не се направят пак е чао лиценза.Ти що мислиш Милко и Ивайло пуснаха сметката на НАП.Ако не получим лиценз са виновни всичкичленове на УС и НС, че не са си свършили работата и едни бивши акционери най -вече, те си знаят кои са.
Последна промяна от onegavon на 07 май 2015 12:49, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 май 2015 12:36

Red joker написа:Според мене темата Стойчо-Томов няма смисъл да се „джвака“ още-каквото беше -беше :!: 8-) Може още много да се говори,кой крив,кой прав,но няма смисъл,важното е какво става оттука нататък :!: Според мене така посоченият план за спасение на „Борусия“ може би е добър за нас ,важното е хората,които ще се занимават с това да са отдадени на каузата ЦСКА и да намерят правилният изход.Аз лично имам сведения,че Манджуков и Милко са точно такива и също така ,че има хора ,които да инвестират в Клуба след махането на тандема Томов- Стойчо :!: Аз лично в началото също се издразних,след срива в играта на отбора,но е много по-добре да се гледа в дългосрочен план и най-накрая да се достигне финансовата стабилност и нещата ще си дойдат на мястото.Писна ми постоянно да се трепери за лицензи,за неплатени дългове ,за източване,за проблеми с БФС и т.н. и т.н.,айде вече БАСТА :x

Как така?Какво значение има дългосрочната перспектива и финансова стабилност пред варианта до последно да се борим за титлата,която за пореден път няма да вземем и след това героически и с достоинство да фалираме! :mrgreen:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 май 2015 12:46

1.Становище на Лицензионната комисия към БФС от 5.май.2015г.
2.Дългът от над 10млн.лв към НАП трябва да се погасява.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 май 2015 13:25

onegavon написа:Ни в клин , ни в ръкав твоят пост. Какъв треньор,Томов каква декларация.Аз ти пиша,че можехме да си продадем някои от играчите и да нямаме проблем с лиценза и ,че Минджуците са взимали решения заедно с Томов по селекцията и продажбите.Ти ми пишеш ,че говоря щуротии.
Самият Ивайло каза ,че носи солидарна отговорност за действията си като член на УС. Не е играл ролята на борче или е бил такова според теб?

Истината е,че прецакаха отбора като казаха ,че ще обезпечат лиценза и не дадоха да се продават играчи. А сега ми дават сметката на НАП да внасяме пари и милко ще ми вика"Акционерите не са длъжни да дават пари" демек само феноете трябва да превеждат пари по публикувани от собствениците сметки.

Абе ти не разбираш ли, че за уволнението или назначението на треньор, продаването или непродаването на играчи последната и решаваща дума е на собственика, на мажоритарния собственик, на Томов! Как изобщо си го представяш той твърдо да иска Стойчо, твърдо да иска да продаде играч, но някой от акционерите да си наложи неговото!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 май 2015 13:28

onegavon написа:
petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:Някои тук ронят крокодилски сълзи за лупи и стойчо,а двамата си биха камшика и им дреме за ЦСКА.Даже лупи иска
по електронен път да си подаде оставката.Защо ли,страх ли го е от нещо.Като излезе официалния одит ще се види какви
В АД всеки акционер има тежест от броя на акциите.До 31.03 основен акционер е лупи и той коли и беси.Семействата все
още не са получили акциите си за дадения от тях кредит.Така,че тези ви приказки за тяхна намеса са несъстоятелни.Още
повече,че Инджов даже беше в тайна.Чашата на търпението на П.Манджуков преля когато стойчо си прави оглушки когато той му звъни.Не може един работник да се държи така към работодателя/думите са на лупи за Вальо и те предизвикаха вашето одобрение/
Даже смятам,че лупи и стойчо ги чакат доста съдебни дела,за всичко сторено от тях.

ппДавам си сметка,колко безполезен е този дебат с няколко фена тук.Но ще попитам пак.Ако не получим лиценз кой е виновен?Ще ви припомня само думите в ефир на лупи: ЦСКА е спасен.ЦСКА няма да има проблем с лиценза.

Безполезен е с такива неграмотници като тебе. Има падежи и договорени плащания и след 31 март които ,ако не се направят пак е чао лиценза.Ти що мислиш Милко и Ивайло пуснаха сметката на НАП.Ако не получим лиценз са виновни всичкичленове на УС и НС, че не са си свършили работата и едни бивши акционери най -вече, те си знаят кои са.

Но не и Томов, така ли...? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 07 май 2015 14:35

petko.h.markov написа:

Думите в ефир на Томов са следствие от обещанията на Манджуков и Инджов. Обещания, които поеха и публично на 19 март. На 19 март Инджов каза, че ние като акционери ще направим каквото е нужно ЦСКА да има лиценз. На 25 март същия Инджов избяга с декларация. Та виновните са ясни.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 07 май 2015 14:40

vaskonti написа:
onegavon написа:Ни в клин , ни в ръкав твоят пост. Какъв треньор,Томов каква декларация.Аз ти пиша,че можехме да си продадем някои от играчите и да нямаме проблем с лиценза и ,че Минджуците са взимали решения заедно с Томов по селекцията и продажбите.Ти ми пишеш ,че говоря щуротии.
Самият Ивайло каза ,че носи солидарна отговорност за действията си като член на УС. Не е играл ролята на борче или е бил такова според теб?

Истината е,че прецакаха отбора като казаха ,че ще обезпечат лиценза и не дадоха да се продават играчи. А сега ми дават сметката на НАП да внасяме пари и милко ще ми вика"Акционерите не са длъжни да дават пари" демек само феноете трябва да превеждат пари по публикувани от собствениците сметки.

Абе ти не разбираш ли, че за уволнението или назначението на треньор, продаването или непродаването на играчи последната и решаваща дума е на собственика, на мажоритарния собственик, на Томов! Как изобщо си го представяш той твърдо да иска Стойчо, твърдо да иска да продаде играч, но някой от акционерите да си наложи неговото!

Ами много лесно. Манджуков обещава пари за лиценза и заплати. Но в даден момент започва да изнудва. Ако това не стане както го искам - няма да платя. В същото време започва интриги сред феновете, както и сред футболистите ( чрез Валентин Илиев ). При казус Томов vs Манджуков е лесно да се подкрепи човека с парите, вместо този който само обещава.

п.п. Във форума на ЦСКА, представител на Офанзива, съвсем откровено си призна че са излъгани от Манджуков. Обещавани са им едни неща за клуба, ако бъдат подкрепени. А после съвсем друго.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 май 2015 14:41

На многократно поставяния вчера въпрос към Васко "кой изгони стойчо?" ще се опитам да отговоря само с цитати.
стойчо:
-който си мисли,че в ЦСКА може да е спокойно,да не се работи под напрежение се лъже.тук винаги е напрегнато.
-ЦСКА винаги ще се бори за титлата при всякакви обстоятелства поне докато аз съм треньор
-след 40 дневния лагер в Турция на отбора предстоят 13 финални мача на живот и смърт.
След два загубени мача тази пролет подава оставка:
-лупи обещава да го склони и успява:"стойчо е един от двата стълба,на които се крепи ЦСКА!
Следва загуба от Ботев и той разтрогва по вина на клуба.лупи"не очаквах това от стойчо,това не е мъжка постъпка,подал
се е на емоциите"
Относно конфликта с Манджуков,който иска свиване на бюджета и намаляване на заплатите на треньори и футболисти
просто защото парите не стигат.В отбора има картотекирани 35 футболисти и огромен щаб.Парите не стигат.
лупи:
-стойчо е скъп и не желае да си намали заплатата.Не мога да го склоня,има си договор и без негово съгласие не може!"
Никой не го изгони,защото няма прекратяване на договора от страна на клуба,няма уволнение.Просто той се изниза
така както направи през лятото на 2008г.

Върни се в “Архив”