NOMER14 написа:Гонзо в началото на годината изплю камъчето и каза, че първото условие на Херо, за да дойде, е било да се разкарат испанците.
Нормално... т.е. не съвсем, де. Мъри замени Гонзо с Домо и спечели, Костов реши, че Шьорд не става и загуби, Стоев дойде и зачеркна Крумов, въпреки че пича сигурно се помисли за Алвеш. "Алвеша" бе пренебрегнат (съвсем с право) от Стоев - ако не го бе направил сега нямаше да сме на финал за Купата - и спечели. Нормално е треньорът да си идва със свои футболисти... поне у нас е така. В този случай на някой винаги му изстива мястото. А и да не забравяме, че в началото Бедоя беше слаган на крилото (от Пепе), за където беше видно, че не става, и двамата не се бяха адаптирали за нашето първенство. А как бяха разкарани Цветков и Роман Прохазка.

Ако наш Гонзи го няма в отбора, Левски може спокойно да се самоиздържа.
Хахаха, вероятно обаче си верваш най-сериозно, а? Брех, тоз Гонзо, вездесъщ! Аз пък ти казвам, че ако не беше Гонзо тази година не просто щяхме да сме във втората шестица, ми и щяхме да сме вече без футболисти. Само един футболист ще ти кажа - Роман Прохазка. Всички казваме, че селекцията на Гонзо (испанците за мен са привлечени от Пепе. Не ме интересува какво казва Георги) е пълен провал, но се забравя за Прохазка и това, че Гонзо отказа подновяване на наема. А той е бил капитан в Спартак. Роман е не само супер добър футболист, но е и инвестиция в бъдещето. Поливалентен, млад, техничен, борбен. Не съм оптимист, че ще се намерят пари, но ако това стане и се смени защитната линия, следващата година това ще е най-силния отбор в България. Намираме четирима добри защитника, Роман заменя в средата Владо, имаме си плеймейкър, имаме си и Аниете. Домо помага много, малкия ако го задържим - добре, ако не, ще вземем едно негро да тич по тъча. От другата страна Абди. И треньор като Стоев. Заедно с един Лудогорец, който явно дръпнаха ръчната и следващата година не ги виждам... Само че не виждам как ще се избегне неизбежното, и на лято освен испанците, Роман и Георги, ще си тръгне вероятно и Стоев. Тук става дума за много пари, а Тонев и Батков не просто няма да намерят пари. Те не искат.