ШЛ 1/2 финал: Барселона - БАЙЕРН Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/2 финал: Барселона - БАЙЕРН Мюнхен
А, и имате много здраве от Ицо Стоичков - айнц, цу цвай, цу дрън!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ти какво очакваш всяка година да правите требъл и да слагате 4ки на всички топ отбори? Няма как да стане това, ако ще и Хайнкес да ви е треньор. Ще го осъзнаеш след като Гуардиола напусне...Сезон 2012/2013 е просто изключение от правилото. Няма отбор на това ниво, който да е успявал да се справи с толкова много контузии...е имаше един и той ви взе трофея от собствения дом.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Neron
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Ти какво очакваш всяка година да правите требъл и да слагате 4ки на всички топ отбори? Няма как да стане това, ако ще и Хайнкес да ви е треньор. Ще го осъзнаеш след като Гуардиола напусне...Сезон 2012/2013 е просто изключение от правилото. Няма отбор на това ниво, който да е успявал да се справи с толкова много контузии...е имаше един и той ви взе трофея от собствения дом.
Не ме е яд за титли и купи, а че имаше уникален отбор и колектив и всичко беше разбито. Ти ако си купиш БМВ ще му сложиш ли двигател от Лада или ще продължиш да си го караш както си е? За това ме е яд и ме дразни, че граденото с годи и все още работещо по перфектен начин беше съсипано.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Какви подръжници на Пеп??Аз такива не виждам..Ясно е като бял ден с кои играчи трябва да се разделим:Рафиня,Данте,Бернарт,Швайни,Лам,Алонсо,Пизаро и капакът Гьотце.При него е разковничето.Спокойно го шиткаме за 30 мил.евро(кеф ти Сити кеф ти ПСЖ) и добавяме още 40 мил.(толокова дадохме за Хави) за Азар(страхотен играч)а заплатата му няма да е проблем защото Марио взима 12 млн. и надали Азар ще иска по-голяма(в Челси не взима 12 а по-малко).За другите колкото вземем толкова.И градене на нов отбор.Не мразя Пеп ,но човека просто не вижда треската,която му вади окото.Той си знае неговата и е ясно,че ние друг футбол с него няма как да играем.И аз искам по-директна игра ама...с него няма да стане.
bilyaletdinov написа:Ти какво очакваш всяка година да правите требъл и да слагате 4ки на всички топ отбори? Няма как да стане това, ако ще и Хайнкес да ви е треньор. Ще го осъзнаеш след като Гуардиола напусне...Сезон 2012/2013 е просто изключение от правилото. Няма отбор на това ниво, който да е успявал да се справи с толкова много контузии...е имаше един и той ви взе трофея от собствения дом.
Абсолютно съм съгласен. А и липсата на реален конкурент в Бундеслигата, също не помага особено. Отборът ви е в топ 4 всяка година, в толкова убийствена конкуренция. За играта не мога да кажа, т.к. Но ви следя много, но резултатите не са толкова лоши. Да, ще кажете с тези футболисти всеки може, но повярвайте не е така.
Последна промяна от tibidabo на 07 май 2015 00:59, променено общо 1 път.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
bilyaletdinov написа:Neron написа:Искам поддръжниците на Пенка да ми кажат един футболист, който да си е подобрил формата и представянето последните 2 сезона спрямо 2012/13 година и тогава ще се радвам да остане.
Смешен си братле...правиш някакви несравними сравнения...все едно аз да те питам защо всички играчи на Дортмунд се провалят след като направят трансфер в друг клубНито играчите имат същата мотивация, нито вече са толкова устойчиви откъм контузии. Нали не искаш да ми кажеш, че Лаам, Швайни и Робен имат същата мотивация отпреди 2 години? Та те практически спечелиха почти всичко...това са основни играчи...като прибавим и контузиите на почти целия отбор...аз съм сигурен, че Гуардиола ще има още доста успехи дали с Байерн или без него е без значение...
Контузиите били виновни. Интересно как Моуриньо кара цял сезон с един състав и само Диего Коща който си дойде контузен е с проблеми. Без никакви ротации, смени и тн. При това в първенство без пауза и мн по натоварен график. Нещо ми напомня на чуденето на Венгер защо все той е с 1/2 контузен отбор

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Това е живота пичове- днес си долу, но догодина пак ще сте горе.
Колкото и да не ми се иска да ви сипвам сол в раната, тук някои хора за Азар се размечтаха. Да ги питам- кога Челси е ставал донор на играчи? Кажете ми един футболист когото са продали не по собствено желание последните 15 години. Малко талант откраднахте от БД да ви търка пейката та искате още...........
Колкото и да не ми се иска да ви сипвам сол в раната, тук някои хора за Азар се размечтаха. Да ги питам- кога Челси е ставал донор на играчи? Кажете ми един футболист когото са продали не по собствено желание последните 15 години. Малко талант откраднахте от БД да ви търка пейката та искате още...........
Как да са печелили всичко?
Европейска титла, индивидуални отличия, Рибери и Робен - титла с националния си отбор? Има още какво да желаят.
Най-голямото му престъпление е че разстрои машината, която мачкаше и надиграваше редица грандове в т.ч. и лилавите и печелеше редица фенове с всеки мач. Унищожи облика й и го замени с непривлекателен. Унищожи стабилността в защитата, макар че Боатенг индивидуално си е подобрил формата. Ужасяващата статистика за големия брой контузени под негово ръководство и методологията му за работа и включване на току-що възстановените.
Меси няма как да бъде спрян? Само заради това изказване трябваше да го изхвърлят. Преди 2 години имаше как. И то не с Лам - плеймейкър. И Роналдо преди 3 също. Ако не се сеща да звънне един телефон на Алегри.
Европейска титла, индивидуални отличия, Рибери и Робен - титла с националния си отбор? Има още какво да желаят.
Най-голямото му престъпление е че разстрои машината, която мачкаше и надиграваше редица грандове в т.ч. и лилавите и печелеше редица фенове с всеки мач. Унищожи облика й и го замени с непривлекателен. Унищожи стабилността в защитата, макар че Боатенг индивидуално си е подобрил формата. Ужасяващата статистика за големия брой контузени под негово ръководство и методологията му за работа и включване на току-що възстановените.
Меси няма как да бъде спрян? Само заради това изказване трябваше да го изхвърлят. Преди 2 години имаше как. И то не с Лам - плеймейкър. И Роналдо преди 3 също. Ако не се сеща да звънне един телефон на Алегри.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Как да са печелили всичко?
Е чакай! Това не е футбол! Как така ще спираш играч с нещо различно от мачкане на топката и опит за 80%+ владеене? Това ще е антифубол! Красотата на играта е в мачкането на топката! Ако не си владял топката поне 80% значи не си надиграл съперника. Надподаване = надиграване.
Това не го ли знаеш?

Пепчо ако не ви беше станал треньор, нямахте спиране още 2-3 години.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]