Челси - Ливърпул 10.05.2015 |18:00|1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mahtava
Контакти:

Re: Челси - Ливърпул 10.05.2015 |18:00|

Мнениеот mahtava » 06 май 2015 20:14

Лебеда в скромната си досегашна кариера НЯМА победа срещу Моуриньо и след мача в неделя пак ще е със същия баланс!

Хенри да наритва Лебеда и да води Клоп на Анфийлд друго спасение няма!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2015 20:16

smoothc написа:Тук нещата в до голяма степен ще са пряко зависими от нашия резултат срещу Кристъл Палас.

Да ,има нещо вярно .Въпреки ,че дори и да спечелите срещу Кристъл Палас ,може да загубите другите два мача а ние ако спечелим трите си мача ,пак ще ви изместим .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 06 май 2015 20:30

Съмнявам се, че дори Челси да излезе с юношите пак ще постигнем нещо повече от престижен Х, което за некадърника Браян ще е космически прогрес в битката с Моуриньо.И това обаче е трудна задача, все пак Челси спечелиха младежката ШЛ.
прогноза : 1-1
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 06 май 2015 20:35

Да ние изтървахме питомното, ся ще гоним дивото, като миналата година!
hazard10 написа:Както писах и в нашта тема, най-вероятно ще излезем с голяма част от резервите и децата, така че си зависи от вас. ;)
П.П. Шпалир ще правите ли?

Ние преди мача, вие по време на мача :lol:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 май 2015 20:36

hazard10 написа:Както писах и в нашта тема, най-вероятно ще излезем с голяма част от резервите и децата, така че си зависи от вас. ;)
П.П. Шпалир ще правите ли?

Защо мислиш така? Не си спомням да е правил такива неща при предишните си титли?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 май 2015 20:43

Ключовият момент като цяло е този кръг.
Кристъл Палас/Арсенал/Хъл Сити vs Челси/Кристъл Палас/Стоук.
На хартия вашите съперници са по-силни,но пък не се борят като цяло за нищо(вече),докато при нас е обратното,най-вече с Арсенал и Хъл Сити,а това предвид и дупката,в която изпаднахме(във всяко едно отношениe)...допълнително усложнява положението.
Ако трябва да тълкувам ситуацията от неутрална гледна точка,мисля че и двата отбора ще завършат наравно.
Но все пак вероятността ние да спечелим срещу Палас е по-голяма,в сравнение с това,вие да спечелите срещу Челси на "Стамфорд Бридж".

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 06 май 2015 20:54

Очаквам минимум х. Освен, че сме по-добри, Жозе нееднократно показа, че бие Роджърс както си иска, та и резерви да пусне - все тая. Дори си мисля, че Моуриньо ще си направи кефа да ви отнеме поредни, жизненоважни точки. След миналата година, стигнах до извода, че Специалния просто не ви харесва.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2015 20:58

smoothc написа:Ключовият момент като цяло е този кръг.
Кристъл Палас/Арсенал/Хъл Сити vs Челси/Кристъл Палас/Стоук.
На хартия вашите съперници са по-силни,но пък не се борят като цяло за нищо(вече),докато при нас е обратното,най-вече с Арсенал и Хъл Сити,а това предвид и дупката,в която изпаднахме(във всяко едно отношениe)...допълнително усложнява положението.
Ако трябва да тълкувам ситуацията от неутрална гледна точка,мисля че и двата отбора ще завършат наравно.
Но все пак вероятността ние да спечелим срещу Палас е по-голяма,в сравнение с това,вие да спечелите срещу Челси на "Стамфорд Бридж".

Ако Моуринката излезе с резервите ,нашите мушмороци може и да вземат мача . Дето се вика ,само един Азар да го няма и силата на Челси драстично намалява .
И като цяло ,мачовете между двата тима ,винаги преминават равностойно под ръководството на Брендън . Роджърс дори надигра по всички параграфи отбора на Моуринката миналия сезон ,но за съжаление капитана направи грешка и след това не можахме да върнем гола . Тоя сезон ,също надиграхме на моменти Челси и изтървахме много положения в мачовете помежду ни . Играчите им са по опитни и с по големи заплати ,но въпреки това нашия млад отбор се държи като равен с равен с настоящия шампион на Англия ,които миналата година бяха зад нас .
Ако шефовете променят политиката и ако привлечем класа и опит ,другата година отново ще сме над Моуринката . Но за съжаление класните играчи ,предпочитат да отидат в Челси а не в Ливърпул . Пресни примери са Коща и Вилиан ,които изнесоха един супер сезон .Ако бяхме ги взели при нас ,ние щяхме да сме шампиони ,плюс Санчес.
За съжаление това са фактите ,класните играчи като видат ,че Ливърпул няма титла от 25 години и не искат да идват .
Освен това финансовите условия ,които предлагат Челси ,Арсенал,манафите и Сити ,също са по добри от нашите . С една дума ,няма равнопоставеност ,но Брендън доказа миналия сезон ,че въпреки това може да прави чудеса . Тая година му продадоха най добрия играч а другия най добър нападател беше цял сезон в бокса . Това е другия неприятен факт за Ливърпул...че не може да си задържа класните играчи .
И като заговорихме за Суарес ,пожелавам му да спечели требъл още в първия си сезон и да затвори нацяло устите на болните хейтърчета . Уникален футболист ,роден ШАМПИОН ,който всеки мач се раздава на максимум ,вкарва много голове и затваря усти .
Последна промяна от suareshampion на 06 май 2015 21:07, променено общо 4 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

crimson

Мнениеот crimson » 06 май 2015 21:07

На фона на всички песимистични мнения, давам прогноза за победа на нашия отбор. Млад, заспал, няма значение. Трябва да надигнем глава и да бием. Едно 0:2 ще ни се отрази добре. 8-)

Върни се в “Ливърпул”