Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот FCH » 05 май 2015 23:03

Лудогорец арена написа:
FCH написа:'кой беден може да си позволи билет от 15-20 лв? Тук 10 лв. бяха прекалено скъпи, така че ме съмнява да се бъркат хорица, които нямат пари за хляб - не знам дали Домуза не задължава служителите на Антибиотик да си бъркат в джоба, за да присъстват на масовките му.

Първо, билетите започват от 8 лева. Дали е скъпо, всеки може сам за себе си да прецени.
Второ, не знам Домусчиев да има нещо общо със завод "Антибиотик"!

Tи ли не знаеш? А къде беше доскоро офиса на Л-ц?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 май 2015 07:13

мили написа:
mozart написа:
dunavfc написа:Радостта на хората е истинска, а не вашата злоба. Стадионът им е почти винаги пълен, без значение, дали играят срещу Левски или срещу Хасково и това при цени от 10-15-20 лв. в един от най-бедните региони на България. Лудогорец могат да изчезнат утре от футболната карта на България, но ще останат отбора с 4 титли и мачове в Лига Европа и ШЛ, та ето това е Лудогорец.

Хубави думи за нас от Русенец, за мен означава, че сме в Разград наистина се случва нещо сериозно и хубаво. Аз искам Дунав в А група и да имаме нашето регионално дерби. Старите фенове разказваха, как на един мач между двата отбора, русенци дошли на мача в Разград били повече от капацитета на стадиона. Време е да има още един сериозен отбор от североизточна България, след нас и Черно море.

Красив сектор, наистина за завиждане.
А когато направят и другите сектори, ще бъде "бижу".
Не зная къде изчезна "оня", който пророкуваше, че ще изпуснем сроковете за започване. Вероятно си смени ника от срам.
Колкото до Дунав, гледал съм ги по времето на Йорданов, Нуриев, Цанов, Сюлейманов. Доста си драх гърлото за тях. Бих искал и сега да са в А ПФГ, за да можем всяка седмица да гледаме.

bobonikolov, покажи се. Не можеш нали, срамуваш се "оракуле"
bobonikolov написа:
1Neutralen написа:Споко, има време. Ще почне през лятото.

Лятото ама друг път. За сектор Б срока за подаване на оферти е до 14.07.2014 година. После има един месец работа на комисията по оценка и класиране на офертите, след което има 15 дни време за обжалване на Решението на Възложителя пред КЗК и идва първи септември, на който съм на 100 % сигурен, че няма да има сключен договор и така по силата на Постановлението на МС, според което се раздадоха парите по програмата за растеж и устойчиво развитие на регионите общината ще изгуби отпуснатите пари за реконструкцията. А се съмнявам, че Домусчиев ще започне нещо преди общината инак стадиона ви може да остане като много други стадиони с ремонтиран един сектор по - малко.

Хаха да бе срамувам се. Реших, че няма смисъл да се занимавам с вас. Просто когато човек ви каже А вие вместо да му отговорите с Б отговаряте с Ъ? .... Стоя от страни и чакам всичко да си дойде на мястото. И това ще се случи в един момент. Цялата процедура за избор на изпълнител е незаконна и рано или късно конкурент на президента ви или на кмета ще пусне едно сигналче до ДАНС и прокуратурата и ще ви разкатаят общината. Но вие си вярвайте, че всичко е ок. Така сте се нагъзили на тоя тарикат, че ще ви го нахендри яко. Лошото е, че имате самосъзнанието на роби и му се водите по акъла все едно за вас е Краля-Слънце и друг няма. И той си ви разиграва и използва като роби в заводите си и БМФ, а вие си трайкате. В такива моменти се радвам, че не живея в България, а в страна, която е доста по - уредена и такива тарикати като вашия ги слагат на място.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 06 май 2015 12:55

Айде да те помоля да не говориш за неща за които не си компетентен.

Потребителски аватар
Лудогорец арена
Контакти:

Мнениеот Лудогорец арена » 06 май 2015 16:00

FCH написа:
Лудогорец арена написа:
FCH написа:'кой беден може да си позволи билет от 15-20 лв? Тук 10 лв. бяха прекалено скъпи, така че ме съмнява да се бъркат хорица, които нямат пари за хляб - не знам дали Домуза не задължава служителите на Антибиотик да си бъркат в джоба, за да присъстват на масовките му.

Първо, билетите започват от 8 лева. Дали е скъпо, всеки може сам за себе си да прецени.
Второ, не знам Домусчиев да има нещо общо със завод "Антибиотик"!

Tи ли не знаеш? А къде беше доскоро офиса на Л-ц?

Домусчиев купува марката "Лудогорец". Завода му се казва "Биовет" основно за производство на лекарства за животни. Завод "Антибиотик" си е съвсем отделен завод нямащ нищо общо с Домусчиев. Когато Домусчиев искаше да купи стадиона им, те не му го дадоха. Затова се бе изцепил, че отбора е тренирал на поляна, тъй като завод "Антибиотик" не инвестираше в него. Това не е сегашния стадион. А за смяна на имената всички знаем кой как се спасяваше в годините на финансов колапс. Но независимо от това хората знаеха, че това си е Лудогорец. Който плаща си слага абривиатури и т.н. в което няма нищо лошо. Та нима Ботев и не само той купуваха лицензи за А група. Нима на ЦСКА и Левски не им сменяха имената. И какво? Да кажем, че това не са те или историята им започва от смяната им на Витоша.... Европа отпуска капитали, но иска 30 % собствени средства. Така е и тук, само, че процентите са обърнати. Държавата дава 4-5 милиона Домусчиев инвестира до 20-25 милиона. Хайде някой да извади 15 лимона и да ви изгради стадион. Аз ще съм първия който ще се застъпи държавата да ви удари рамо. Какъв ми е зора да ви завиждам или плюя? Български манталитет...

bazukata
Контакти:

Мнениеот bazukata » 07 май 2015 01:34

Видях че терена на стадион Балканфарма е изцяло подменен.Някой знае ли,защо?

Изображение

Потребителски аватар
Лудогорец арена
Контакти:

Мнениеот Лудогорец арена » 07 май 2015 16:57

Ние си знаем, но заради някой фенове на чужди отбори се чувствам задължен да пусна няколко снимки относно историята и традицията на клуба, тъй като откриването на сектора се свързва и с 70-годишнината на клуба. Спекулативно не се прави разлика между традиция и успехи. Виж до преди няколко години, големи успехи нямахме, но историята и традицията никой не може да ни отнеме, а вече и успехите! За съжаление инфо на издания от 1945 г не открих, затова започвам с 1946 г. което не е толкова важно.

Изображение

Останалите снимки тук:
http://forum.ludogorec.com/viewtopic.ph ... 693#p13693

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 07 май 2015 18:12

.........
Последна промяна от ivo77 на 03 авг 2017 14:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 07 май 2015 18:18

...........
Последна промяна от ivo77 на 03 авг 2017 14:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 май 2015 17:55

Ако Рз беше 55хил. както в началото на демокрацията доста по-голяма маса щеше да има и стадиона
Изображение

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 11 май 2015 07:02

Долно уйно написа:Браво за сектора и си пригответе по 25 лева за да слушате Цеца.

Е това вече беше върхът на глупостта, че и билетът е за двете събития. Без мен. Не искам да слушам непознатата за мен певачка, нито съм и фен, нити искам да стана, но да ме карат да си платя билет и за нея, няма да стане. Мисля, че вместо 7000 на стадиона и празни по случай няколкото повода, ще станем за смях. Явно някой иска да се направи на голям бос, а друг да плати масрафа. Нямам против, ако трибуната беше построена от него, но тази трибуна е от Общината, съответо жителите на същата са били ощетени по някакъв начин, като тези пари не са изхарчени за друго, например за подобряване на инфраструкторатав града. Това означава, че даже входът трябваше да е безплатен, но да не сме максималисти. Това е положението. Жалко за няколкото стотин картодържатели, че и те трябва да доплащат без да знаели това, като са си купували картите в началото на сезона.
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”