Кои отбори няма да вземат лиценз за ЕКТ анкета?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Кои отбори няма да вземат лиценз за ЕКТ анкета?

Мнениеот Кашчей » 05 май 2015 19:00

Jorkorazporko написа:На ЦСКА не му трябват ЕКТ, а прочистване! Левски пък къде се бута за ЕКТ, като Гонзо днеска каза, че сигурно целия отбор ще напусне клуба?? http://www.sportal.bg/news.php?news=545865
За мен единствено Лудогорец трябва да играе в ЕКТ, всички останали само ще се излагат!

Най-голямата излагация в ЕКТ на България досега донесе ЦСКА през 2013-а. Дали са способни на нещо или не, клубовете, класирали се за ЕКТ трябва да участват в тях, защото иначе ги грози наказание..ако БФС не им отнеме лиценза, както направи с вас през 2013-а. Ако не го бяха направили, Ботев нямаше да участват, но и вие дълго време щяхте да гледате ЕКТ през крив макарон, при това сварен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 май 2015 19:01

Кашчей,има санкции,ако си кандидатствал за лиценз и не си покрил критериите?Освен тази,че не го получаваш.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 май 2015 19:09

Освен Лудогорец и Литекс всички отпадаме за ЕКТ :mrgreen: ...много искам лицензи да вземат Марек и Хасково, точно в Европа им е мястото :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 май 2015 19:13

petko.h.markov написа:Кашчей,има санкции,ако си кандидатствал за лиценз и не си покрил критериите?Освен тази,че не го получаваш.

Аз знам, че има санкции ако откажеш участие по необективни причини, след като си получил лиценз. Няма как да са позовеш на финансови проблеми, след като 3 месеца преди това си представил документи, че всичко при теб е изрядно откъм финанси. Едно такова отказване е предпоставка за промяна на регламента, защото отборите стават по-малко...изобщо на теб не трябва да ти обяснявам много, защото не си Тео или Кировец. И наказанията от УЕФА са, за да няма повторения на прецедента.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 05 май 2015 19:16

Кашчей написа:
Jorkorazporko написа:На ЦСКА не му трябват ЕКТ, а прочистване! Левски пък къде се бута за ЕКТ, като Гонзо днеска каза, че сигурно целия отбор ще напусне клуба?? http://www.sportal.bg/news.php?news=545865
За мен единствено Лудогорец трябва да играе в ЕКТ, всички останали само ще се излагат!

Най-голямата излагация в ЕКТ на България досега донесе ЦСКА през 2013-а. Дали са способни на нещо или не, клубовете, класирали се за ЕКТ трябва да участват в тях, защото иначе ги грози наказание..ако БФС не им отнеме лиценза, както направи с вас през 2013-а. Ако не го бяха направили, Ботев нямаше да участват, но и вие дълго време щяхте да гледате ЕКТ през крив макарон, при това сварен.

Ние изобщо не гледаме към ЕКТ, ние гледаме как да се спасиме от фалит! Същата е ситуацията и в Ботев и Левски! Нека си играят Локото и Литекс в Уефа, но участието на олимийски принцип не носи никакви особени дивиденти и е леко безсмислено! Отборите ни са трагични и участието им в ЕКТ ще завърши в най - добрия случай с достойна загуба от някой средняшки отбор!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 май 2015 19:19

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Кашчей,има санкции,ако си кандидатствал за лиценз и не си покрил критериите?Освен тази,че не го получаваш.

Аз знам, че има санкции ако откажеш участие по необективни причини, след като си получил лиценз. Няма как да са позовеш на финансови проблеми, след като 3 месеца преди това си представил документи, че всичко при теб е изрядно откъм финанси. Едно такова отказване е предпоставка за промяна на регламента, защото отборите стават по-малко...изобщо на теб не трябва да ти обяснявам много, защото не си Тео или Кировец. И наказанията от УЕФА са, за да няма повторения на прецедента.

Питам те,защото през 2008г не получихме лиценз и ми се струва,че заради това бяхме поставени под мониторинг.Или греша?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 май 2015 19:44

Jorkorazporko написа:
Кашчей написа:

Ние изобщо не гледаме към ЕКТ, ние гледаме как да се спасиме от фалит! Същата е ситуацията и в Ботев и Левски! Нека си играят Локото и Литекс в Уефа, но участието на олимийски принцип не носи никакви особени дивиденти и е леко безсмислено! Отборите ни са трагични и участието им в ЕКТ ще завърши в най - добрия случай с достойна загуба от някой средняшки отбор!

Както и да завърши (примерно ЦСКА- Мура, или ЦСКА-Зимбру) е без значение, освен за коефициента на страната. Вие за 3 години докарахте малко над нулата.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 май 2015 19:47

petko.h.markov написа:
Кашчей написа:

Питам те,защото през 2008г не получихме лиценз и ми се струва,че заради това бяхме поставени под мониторинг.Или греша?

Това не го знам, Петко. Твърде е възможно и да е така. На мен ми прави впечатление, че този мониторинг при вас винаги завършва с ОК, а дълговете ви към контрагенти и държава си стоят, че се и множат. Е, сега има някои платени, но са капка в морето, а никога не получавате санкция от УЕФА, а само предупреждения, за разлика от много други отбори. Нека си помислят малко тези, които постоянно плюят по Боби!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 05 май 2015 19:58

Редно е ЦСКА да не вземе лиценз. Но ще има изненади сигурно...
Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 май 2015 20:44

Cicero написа:От подалите за евролиценз, аут ще останат Левски, ЦСКА и двата локомотива.
Лудогорец, Литекс, Берое и Ч. Море (ако спечели купата) ще ни представляват в Европа.

Хем Левски няма вземе Лиценз, хем Черно море трябвало да печели купата, че за какво да я печели?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Футбол - България”