Факти за дарителски кампании и продажба на акции

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Факти за дарителски кампании и продажба на акции

Мнениеот RIR » 05 май 2015 16:12

Кашчей написа:
RIR написа:Нека също така да добавим, че минималния пакет при цска беше 30 лв., а при Левски е 100 лв.

За обективност, също така, нека да видим средната сума на продажба. Да видим колко и какви са "големите" пакети.

Да видим и PR-a на подобна акция как е - при нас е реклама на стадиона от Иван и Андрей. При други беше крупни покупки от депутати от БСП (случайност?!?)

А и накрая - пилците се броят на есен. Има още 20 дни до края на кампанията. Абсурдно е ако сега нашите дарители са 1000 да станат 5700, но все пак това са хора, чиито пари влязоха директно в отбора, а вашите не влязоха никъде. :lol: А и преди година събрахме "набързо" едно 700к лева (ако не се лъжа) за месец и половина. ;)

Та, нека водейки се от любовта съм към любимите отбори, какъвто вярвам е искренният мотив на авторът на темата, да се придържаме към обективноста.

Вие добре събрахте едно 700 К, но всичките отидоха в свирката, вместо в буталата. Сега, като се търсят за буталата-няма толкова ентусиасти.

Принципно си прав, но в случая причината е, че искаш по 10-15 лева от около 40 000 човека. Имаше и фирми и малко по-едри дарители и т.н.

Сега се искат по 100. И, ясно е, не всеки може да ги извади. Освен това народопсихологията ни е такава, че трудно даваме пари за нещо, което не ни носи удоволствие. А нищо не ни носи удоволствие ако не ни кара да се чувстваме велики.

Е, Левски и Цска не карат масовия си привърженик да се чувства велик. Затова той "няма да им стъпи", няма и пари да им даде.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 май 2015 16:18

RIR написа:Принципно си прав, но в случая причината е, че искаш по 10-15 лева от около 40 000 човека. Имаше и фирми и малко по-едри дарители и т.н.

Сега се искат по 100. И, ясно е, не всеки може да ги извади. Освен това народопсихологията ни е такава, че трудно даваме пари за нещо, което не ни носи удоволствие. А нищо не ни носи удоволствие ако не ни кара да се чувстваме велики.

Е, Левски и Цска не карат масовия си привърженик да се чувства велик. Затова той "няма да им стъпи", няма и пари да им даде.

Стига бе!Фактите са си точни!Ако не можеш да дадеш 100лв се комбинираш с един,двама,трима......приятели и ги давате!Като има желание и ентусиазъм,нещата стават!Аз пък взех акции за мене,баща ми и дядо ми-даже сме над 5700 хората,които се включихме в това!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 05 май 2015 16:26

BRF написа:
RIR написа:Принципно си прав, но в случая причината е, че искаш по 10-15 лева от около 40 000 човека. Имаше и фирми и малко по-едри дарители и т.н.

Стига бе!Фактите са си точни!Ако не можеш да дадеш 100лв се комбинираш с един,двама,трима......приятели и ги давате!Като има желание и ентусиазъм,нещата стават!Аз пък взех акции за мене,баща ми и дядо ми-даже сме над 5700 хората,които се включихме в това!

Браво на вас, и сега какво? Спасихте ли нещо, направихте ли нещо или? Или ги дадохте на Лупи, понеже ходи с 5лв в джоба и колата му представете си е на цели 9 години? Ма давайте още, съберете се повече, то и "ало измамите" вървят още колкото и да са стари - явно балъци винаги ще има.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 май 2015 16:32

McLovin написа:Браво на вас, и сега какво? Спасихте ли нещо, направихте ли нещо или? Или ги дадохте на Лупи, понеже ходи с 5лв в джоба и колата му представете си е на цели 9 години? Ма давайте още, съберете се повече, то и "ало измамите" вървят още колкото и да са стари - явно балъци винаги ще има.

Аз моите пари съм си ги взел след като беше неуспешно излизането на борсата!Дали сме спасили нещо?Не знам!Дали съм направил нещо?Да!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 май 2015 16:34

McLovin написа:
BRF написа:

Браво на вас, и сега какво? Спасихте ли нещо, направихте ли нещо или? Или ги дадохте на Лупи, понеже ходи с 5лв в джоба и колата му представете си е на цели 9 години? Ма давайте още, съберете се повече, то и "ало измамите" вървят още колкото и да са стари - явно балъци винаги ще има.

Те тогава повечето така и не разбраха за какво са тези акции. Даже и тук, във форума, имаше хора, които казваха, че ще си ги сложат в рамка за спомен, без значение какво ще стане нататък.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 май 2015 16:43

Мистри написа:
cska-632 написа:
stefani написа:

Май ти не си от тях."Факти"?
Дай да видим източника на тези факти.
Само да не е твоя снимка. :lol:

http://www.winner.bg/news/read105479.html , http://www.elana.net/trading/cska/ , [offtopic]http://www.blitz.bg/sport/article/270405[/offtopic]
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 май 2015 16:55

RIR написа:Нека също така да добавим, че минималния пакет при цска беше 30 лв., а при Левски е 100 лв.

За обективност, също така, нека да видим средната сума на продажба. Да видим колко и какви са "големите" пакети.

Да видим и PR-a на подобна акция как е - при нас е реклама на стадиона от Иван и Андрей. При други беше крупни покупки от депутати от БСП (случайност?!?)

А и накрая - пилците се броят на есен. Има още 20 дни до края на кампанията. Абсурдно е ако сега нашите дарители са 1000 да станат 5700, но все пак това са хора, чиито пари влязоха директно в отбора, а вашите не влязоха никъде. :lol: А и преди година събрахме "набързо" едно 700к лева (ако не се лъжа) за месец и половина. ;)

Та, нека водейки се от любовта съм към любимите отбори, какъвто вярвам е искренният мотив на авторът на темата, да се придържаме към обективноста.

Наистина ли не знаеш че по-голямата част от тези пари бяха от КТБ и Цветан Василев,Тити може да потвърди,а това че продажбата на акции се провали и парите не влязоха в ЦСКА е грешка на Томов,но феновете дариха безвъзмездно,да помогнат,показателно е че 700 хил.лв. от тези пари не бяха потърсени от феновете до преди месец.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 05 май 2015 18:29

Честит ви рожден ден, червени зомбита! Все така да не можете да вкарате гол и да имате все така огромен комплекс от Левски( темата го доказва). Честит рожден ден и на вашия патрон: Карл Маркс. "Съвпадение" в датите на основаване и рождения му ден! :lol: :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 05 май 2015 18:51

Има доста различия в двете кампании, така че е трудно да бъдат сравнявани. Стана ясно едно обаче- отборите и техните ръководства не могат да разчитат финансово на фенската маса- което говори зле за тях като ръководители и зле за нас като фенове.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 май 2015 18:56

Blue1914 написа:Има доста различия в двете кампании, така че е трудно да бъдат сравнявани. Стана ясно едно обаче- отборите и техните ръководства не могат да разчитат финансово на фенската маса- което говори зле за тях като ръководители и зле за нас като фенове.

Вие, като фенове, си пълнете стадиона на всеки домакински мач, а не да чакате само мач с Лудогорец. Отделно от това, т.н. ви агитка да престане да ви натоварва клуба с глоби след всеки мач, щото на тях така им харесва.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”