Локомотив (Сф) загуби капитана Бранеков за две седмици

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Локомотив (Сф) загуби капитана Бранеков за две седмици

Мнениеот loko1 » 05 май 2015 12:33

Локомотив София загуби капитана си Александър Бра­неков за две седмици. Цент­ралният защитник получи контузия в двубоя с Литекс и бе сменен в 49-ата минута.

"Направих изследване на резонанс и се оказа, че имам проблем със ставата на са­мото рамо. Не е извадено, но ще се наложи около 10 дни да правя само физиотерапия. Ще отсъствам от терените максимум две седмици", каза бранителят. Той ще пропус­не домакинството на Берое на 11 май (понеделник) и гос­туването на Лудогорец че­тири дни по-късно (15 май, петък).

Бранеков хвърли малко по­вече яснота и около бъдеще­то си при червено-черните.

"Договорът ми свършва през юни. Засега само сме водили разговори с ръковод­ството, без подпис. Ще изча­кам да видя как ще се развие сезонът за Локомотив София. Казал съм, че Локо е добро място за мен, тук преоткрих себе си. Бих се радвал, ако ос­тана. Ако не, се надявам да намеря нещо навън. Остава­нето ми в "Надежда" зависи от много неща. Когато му дойде времето, ще се разбе­ре. Засега е рано", коментира юношата на ЦСКА.

За двубоя с Литекс (0:0) и битката за Ли­га Европа той заяви: "Мачът бе равностоен. И двата отбора имахме добри ситуации. В крайна сметка статуквото се запазва. Надя­ваме се с всеки следващ мач да взимаме колкото се може повече точки, за да се класи­раме за Лига Европа. Берое не трябва да се отписва от битката. Ботев Пловдив ве­че отпаднаха от борбата за турнирите. Ще е много инте­ресно до края. Всеки между нас, Литекс, ЦСКА и Берое мо­же да е втори или трети". Александър Бранеков говори и за треньорската рокада в родния си клуб.

"Работих известен период в ЦСКА с Любо Пенев и вяр­вам, че с него отборът ще тръгне напред. Той е човек с характер и познава много добре обстановката. Беше нужно да се появи такъв чо­век като него, който знае какво да се прави в трудни­те моменти. ЦСКА го чака добро бъдеще с Любо Пенев. За него няма тайни във фут­бола".

http://www.novsport.com/news1477251_1070.html

А норвежкия кечисто каратист дето се води нападател в Литекс дори и картон не видя за брутализмите си на терена. Сега благодарение на него Бранеков е извън строя. Генов пък не играе заради балтията на Божиков от Литекс. Ето така се прави борба за медали като наритваш и почупваш съперника и съдиите си траят :evil: "Браво" на Ганчев и Балъков чудесен стил на работа.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

orlando7
Контакти:

Re: Локомотив (Сф) загуби капитана Бранеков за две седмици

Мнениеот orlando7 » 05 май 2015 12:55

Само да разясня на автора на темата, че Балъков,Ганчев и норвежецът с шведско име и циганско излъчване, нямат никаква вина за контузиите на футболистите на Локомотив! Единствено отговорен е педала със свирка в уста,който е сложен там да прилага стриктно футболните правила!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 май 2015 12:55

Язък значи :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
М. Стоилов

Мнениеот М. Стоилов » 05 май 2015 13:01

Успех на Локо Сф за второ място стискам ви палци. Стойчо Стоев и Васев са най-добрите треньори в България ;)

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 05 май 2015 13:41

М. Стоилов написа:Успех на Локо Сф за второ място стискам ви палци. Стойчо Стоев и Васев са най-добрите треньори в България ;)

Това за Стойчо Стоев и Васев си е голяма измислица, но ще го подмина само с усмивка! Има хляб в тях, но "най-добрите треньори в България" си е меко казано пресилено! Нека да поработят някоя друга година, пък тогава пак пишете за тях, ако изобщо някой още ги помни! Защото и това е вариант!

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 05 май 2015 14:27

Mirolio написа:
М. Стоилов написа:Успех на Локо Сф за второ място стискам ви палци. Стойчо Стоев и Васев са най-добрите треньори в България ;)

Това за Стойчо Стоев и Васев си е голяма измислица, но ще го подмина само с усмивка! Има хляб в тях, но "най-добрите треньори в България" си е меко казано пресилено! Нека да поработят някоя друга година, пък тогава пак пишете за тях, ако изобщо някой още ги помни! Защото и това е вариант!

Позволи ми да не се съглася. Аз също се усмихнах и като теб няма да подмина без коментар :) Стоев се доказа миналата година ,а тази затвърди мнението на специалистите,че е изключително кадърен и добър в работата си. Определението "най" е относително. за едни е,за други не е. Докато за Васев съм склонен да се съглася с теб. Още му е рано да му се дават определения, но е тръгнал по един добър път,който вероятно ще му донесе успех. Пък дали някой ще ги помни... явно си младо момче,защото и Стойчо и Митко Васев бяха добри футболисти и са оставили следа във футбола без значение дали ще станат наставници на Реал и Милан или не, така че такъв вариант,какъвто предлагаш изобщо не съществува.

Бъди здрав

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 май 2015 14:44

Така и така

ЦСКА и Локомотив (София) категорично остават без лиценз за евротурнирите. Това сочат данните от Лицензионната комисия. Само чудо може да спаси „армейците“ и „железничарите“, твърди Топспорт.
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 май 2015 16:08

stefani написа:Така и така

ЦСКА и Локомотив (София) категорично остават без лиценз за евротурнирите. Това сочат данните от Лицензионната комисия. Само чудо може да спаси „армейците“ и „железничарите“, твърди Топспорт.

Лельо Стефке пак бързаш като свиркаджийка на магистралата, успокой се и си пий редовно хапчетата ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 05 май 2015 17:36

stefani написа:Така и така

И 100 пъти да цитираш тая глупост истина няма да стане.Несериозно е да се поставя под съмнение лиценза на Локомотив.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 05 май 2015 18:07

Оставете ги нека си попишат те и миналата година писаха пък после каква стана тя.На едни момчета от Бургас много точно им предсказах какво ще стане през май 2015.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Върни се в “Локо София”