Ще бъде ли подпрян брутално ''отбора на народа'' във финала?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Ще бъде ли подпрян брутално ''отбора на народа'' във фин

Мнениеот Мистри » 05 май 2015 16:07

ticha i vladislav написа:"Дали ще има аванти в стил "За каузата Левски" не знам, но и да има, пак ще вдигнем купата", допълни външният халф на Черно море Симеон Райков.

Кога па сте я вдигали ,че пак бре? :lol:
Тоя верно го оперираха, ама не знаех ,че е мозъчна операцията. :mrgreen:
ГолЕм Цирк сте това еиклерите, ей.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 05 май 2015 16:08

ProfesorVarna написа:Какво мислят неутралните фенове. Аз очаквам денонощна работа на ченгетата със съдиите, за да е подготвено всичко преди финалната среща. Жалко, че от Черно море засега не се заявили, че искат съдия от чужбина, но нищо чудно дори да заявят желанието, то да не бъде уважено, просто защото лобито на ченгесарския клуб е прекалено голямо. Аз лично очаквам брутална съдийска подкрепа, на моменти ще е доста жалко да се гледа дори, с всички сили ще искат да се спаси на всяка цена ченгесарския сезон!

Професор?Варна?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 май 2015 16:09

Мистри написа:
ticha i vladislav написа:"Дали ще има аванти в стил "За каузата Левски" не знам, но и да има, пак ще вдигнем купата", допълни външният халф на Черно море Симеон Райков.

Кога па сте я вдигали ,че пак бре? :lol:
Тоя верно го оперираха, ама не знаех ,че е мозъчна операцията. :mrgreen:
ГолЕм Цирк сте това еиклерите, ей.

Дано устискат само до финала. Да не вземат да се посерат. :mrgreen: Апелирам поне седмица преди финала, да бъде забранена продажбата на еклери по черноморието. :mrgreen: :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 май 2015 16:09

Няма да подпират никого!

ProfesorVarna

Мнениеот ProfesorVarna » 05 май 2015 16:11

Типично по ченгесарски. Обиди, провокации и то с прост акъл. Аз няма да падам на нивото ви, вие сами си имате проблеми като сте фенове на този отбор.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 май 2015 16:15

ProfesorVarna написа:Типично по ченгесарски. Обиди, провокации и то с прост акъл. Аз няма да падам на нивото ви, вие сами си имате проблеми като сте фенове на този отбор.

Шнорхел, ти пипаш ли се отзад?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 05 май 2015 16:15

ProfesorVarna написа:Типично по ченгесарски. Обиди, провокации и то с прост акъл. Аз няма да падам на нивото ви, вие сами си имате проблеми като сте фенове на този отбор.

Ти какво очакваш бе цацо?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 05 май 2015 16:17

ProfesorVarna написа:Какво мислят неутралните фенове. Аз очаквам денонощна работа на ченгетата със съдиите, за да е подготвено всичко преди финалната среща. Жалко, че от Черно море засега не се заявили, че искат съдия от чужбина, но нищо чудно дори да заявят желанието, то да не бъде уважено, просто защото лобито на ченгесарския клуб е прекалено голямо. Аз лично очаквам брутална съдийска подкрепа, на моменти ще е доста жалко да се гледа дори, с всички сили ще искат да се спаси на всяка цена ченгесарския сезон!

Както ни подпряха срещу славия или берое през 2013 бе, смешник.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 05 май 2015 16:19

Не зная, защо си решил да се наречеш "професор". По-скоро трябва да си сложиш едно "психопат" и повярвай ми ще ти подхожда супер!!! Не се спря бе г-н "патологичен случай"! То не бяха стадиони, то не бяха дати, сега пък съдиите! Явно професорската ти чутура не увира и затова ще ти набия "комунизъм" още веднъж в нея, белким зацепиш вече! Запомни - където и да се играе мача, когато и да се играе, който и да свири, Левски е по-класния отбор от Тича и ще вдигне трофея!!!! Айде, със здраве!!!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 05 май 2015 16:23

Те на това ,,брутално,, са му свикнали, нали им викат ,,вечно подпряните,,,.. абе направо си е ,,изодзаде,, ! И цялата мъка за една ,,картонена,, купа !.. :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”