Финалът за Купата ще е на 24 май на националния стадион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Финалът за Купата ще е на 24 май на националния стадион

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 май 2015 16:17

Аз не мога да разбера къв е тоя рев, кво е тва чудо. Където и да е финала ще сме ако не три пъти то минимум, два пъти повече. Фенове на Черно Море повече от 1500 човека на мач вътре в страната няма да отидат посмъртно. Единствено в Бургас може да дойдат 3000 човека и толкова. Така, че където и да е тоя финал нашия отбор ще си се чувства домакин.

А относно финала според мен проблема е в Нова Тв която иска той да е на осветление, иначе отдавна да беше насрочен за Сливен или Търново. В крайна сметка според мен финала няма да е на националния, нито в Бургас а ще в един от горните градове, като Нова ще се навият той да е на светло и толкова. С това ще се решат всичките проблеми и рев!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 04 май 2015 16:18

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Какъв пореден рев от 5-те фенчета на морето. Какво е виновен Левски, че в България има 4-5 стадиона за нормален футбол и 3 отказват да се играе финала на тях? :)

Виновни сте, защото 3те стадиона отказват заради наркоманската ви публика.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 май 2015 16:38

DmG написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Какъв пореден рев от 5-те фенчета на морето. Какво е виновен Левски, че в България има 4-5 стадиона за нормален футбол и 3 отказват да се играе финала на тях? :)

Виновни сте, защото 3те стадиона отказват заради наркоманската ви публика.

Безголови издигачи на свастики и фенове на Coca-Cola ZERO, нямащи отношение към темата, моля да не се изказват. Концентрирайте се в култовата тема " Пътят към титлата "!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 04 май 2015 16:42

Да идват в Търново и да се приключва. Феновете на Левски да ги сложат в трите сектора, където още няма седалки, таман няма да има какво да се чупи, а сектор А да бъде за тези от Варна и Търново. На 24 е идеална дата, а двата им мача за първенство могат да си отложат за 27-28 и без това в долната шестица няма за какво да се играе.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 04 май 2015 16:44

Съмнявам се във Велико Търново да се съгласят. Стадионът му се прави нова писта вече цяла гоодина. След Гергьовден има силен м/ународен детски турни с участието на Ливърпул, за първи път Етър се гласи да домакинства на стадиона си този уикенд с/у Спартак Пл. В момента се подготвят довършителните работи, за изливането на лекоатлетическата писта по последните стандарти. Затова и се съмнявам, че от ръководството на клуба ще решат да приемат финала. Тази писта ще стане на г*з....освен ако не се излее само асфалт и евентуално след финала да се излива самата писта......

Ето и скорошни снимки от стадиона може да видите във фб-то на феновете
[offtopic]https://www.facebook.com/FanClubEtar[/offtopic]
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 май 2015 17:11

30 май в Бургас, закривай темата. :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 04 май 2015 17:13

Много ме кефи да ме пратят на другия край на България, 150лв. отидоха за тоя финал....
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 май 2015 17:17

Nikona написа:Много ме кефи да ме пратят на другия край на България, 150лв. отидоха за тоя финал....

Да, къде-къде по-добре беше като с Чорбата 2006, да ГОСТУВАМЕ в София, нали? Пък и недей мисли за 150-те лева, мисли за ЗАГУБЕНАТА Купа, че там повечко ще заболи :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 04 май 2015 17:19

ShooterMan написа:
Nikona написа:Много ме кефи да ме пратят на другия край на България, 150лв. отидоха за тоя финал....

Да, къде-къде по-добре беше като с Чорбата 2006, да ГОСТУВАМЕ в София, нали? Пък и недей мисли за 150-те лева, мисли за ЗАГУБЕНАТА Купа, че там повечко ще заболи :mrgreen:

Тихо морска рибо вие сте гости и на собствения си стадион. Много ви порасна работата ще рече човек, че 100 титли и 50 купи сте взели.
Изображение

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 04 май 2015 17:24

Nikona написа:
ShooterMan написа:

Тихо морска рибо вие сте гости и на собствения си стадион. Много ви порасна работата ще рече човек, че 100 титли и 50 купи сте взели.

Външният халф на Черно море Симеон Райков е оптимист за двата мача с Левски. Първият, който е в събота на „Тича“, бе определен Райков като тренировка преди финала за купата между двата отбора на 30май.
"Трудно ще бъде при всички положения, но съм оптимист за представянето ни срещу Левски и в двата мача.Съботният мач ще е една тренировка преди финала и ще го спечелим с 2:1. А що се отнася до самия финал - триумфираме с 1:0, без значение къде ще се играе двубоя", каза Райков.
"Дали ще има аванти в стил "За каузата Левски" не знам, но и да има, пак ще вдигнем купата", допълни Симеон.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Кошче за отпадъци”