Харесвам Русия както и социализма ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Харесвам Русия както и социализма ?
Знам че звучи малко налудничево в 21 век млад човек като мен да се интересува от тези неща, но нищо не мога да направя нещо от вътре ме кара да харесвам социалистическия манталитет, дори и да не искам да е така. Винаги нещо ме дърпа към Русия както и към социалистическата идеология. Изобщо не харесвам САЩ но гледам тяхното кино харесвам западната технология която е по развита и всичко е по хубаво но пак нещо ме дърпа към социалистическите принципи, според вас каква е причината да е така ?
Re: Харесвам Русия както и социализма ?
Ами няма нищо лошо. Няма да те изгоним от форума. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Долно уйно
- Контакти:
valio_cska написа: според вас каква е причината да е така ?
Причината е в акушерката.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
valio_cska написа:Знам че звучи малко налудничево в 21 век млад човек като мен да се интересува от тези неща, но нищо не мога да направя нещо от вътре ме кара да харесвам социалистическия манталитет, дори и да не искам да е така. Винаги нещо ме дърпа към Русия както и към социалистическата идеология. Изобщо не харесвам САЩ но гледам тяхното кино харесвам западната технология която е по развита и всичко е по хубаво но пак нещо ме дърпа към социалистическите принципи, според вас каква е причината да е така ?
Защото социализма го знаеш само на книга! Като те изтъпанят на 4-часово отчетно-изборно събрание на партийната организация (или ОФ) по месторабота или в квартала и друга песен ще запееш

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7bxKJ5Y2ENo[/youtube]
valio_cska написа:Знам че звучи малко налудничево в 21 век млад човек като мен да се интересува от тези неща, но нищо не мога да направя нещо от вътре ме кара да харесвам социалистическия манталитет, дори и да не искам да е така. Винаги нещо ме дърпа към Русия както и към социалистическата идеология. Изобщо не харесвам САЩ но гледам тяхното кино харесвам западната технология която е по развита и всичко е по хубаво но пак нещо ме дърпа към социалистическите принципи, според вас каква е причината да е така ?
Като ги харесваш толкова отивай и живей там.
Ей сега неодемократите ще те оправят.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Добре дошъл сред нас, другарю! Нищо странно няма във вашите пристрастия и симпатии към матушка Россия и братските социалистически страни. Повечето млади и осъзнати хора по света започнаха да проглеждат и да виждат несправедливостите в световен мащаб и налаганите ни евроатлантически ценности. Тази вълна едва ли ще подмине и малката ни България! Все пак, кой нормален човек харесва войните, смъртта, бедността и мизерията? Кой нормален човек обича да яде пластмасови домати, колбаси без месо, сирене без мляко, месо пълно с хормони и ГМО и да пие безалкохолни напитки пълни с аспартам, натурални сокове и нектари без грам плод в тях
Дръж се, каквото и да ти струва! Отстоявай позицията си! Революцията започна! Ние ще победим
Венсеремос 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z0X4wAhIH_4&ab_channel=%E2%98%AD%E2%98%86%D0%A0%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D1%91%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9%D0%B2%D0%A1%D0%A1%D0%A1%D0%A0%E2%98%86%E2%98%AD[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z0X4wAhIH_4&ab_channel=%E2%98%AD%E2%98%86%D0%A0%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D1%91%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9%D0%B2%D0%A1%D0%A1%D0%A1%D0%A0%E2%98%86%E2%98%AD[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Харесвай си го пич-опитай малко в Русия-пък ако не ти допадне другата разкошна дестинация е ...........Северна Корея

scb написа:valio_cska написа:Знам че звучи малко налудничево в 21 век млад човек като мен да се интересува от тези неща, но нищо не мога да направя нещо от вътре ме кара да харесвам социалистическия манталитет, дори и да не искам да е така. Винаги нещо ме дърпа към Русия както и към социалистическата идеология. Изобщо не харесвам САЩ но гледам тяхното кино харесвам западната технология която е по развита и всичко е по хубаво но пак нещо ме дърпа към социалистическите принципи, според вас каква е причината да е така ?
Защото социализма го знаеш само на книга! Като те изтъпанят на 4-часово отчетно-изборно събрание на партийната организация (или ОФ) по месторабота или в квартала и друга песен ще запееш
Точно, както и русначето фсб_бг, само сте чували за социализма и комунизъм.
Върни се в “Кошче за отпадъци”