Злобата си има една дума или по-скоро словосъчетание- генериране на трафик от мнения и брой профили, за да печелят форумите и сайтовете пари!
Но злобните хора са глупави и не осъзнават чий джоб пълнят непрекъснато.
Те са десет човека такива, не повече, но с по двайсет профила зад гърба си - на тях никой не им плаща за генерирания трафик по сайтовете, просто са съвсем и безразборно тъпи да асимилират елементарните неща от живота, нищо че непрекъснато придават фасони и се представят за интелигентни и умни хора, дори не осъзнават кой печели чрез тях. Дали е червен, син или зелен, нямат си ни най-малка идея!

И, да, мнозина печелят от такива неща пари, задържайки вниманието ни колкото се може по дълго в сайтовете или форумите им, но многопрофилните никога не биха се сетили, защото им липсва и дори базово количество мозък, основният принцип дето е движеща сила в животите им е да "нахранят" някого, само че не си дават сметка, че освен с думи, хранят буквално трето неизвестно никому лице с пари!
Като сме тръгнали да вадим кирливи ризи, поне да го направим както си трябва! Неволно или не, и аз съм го генерирал този прословут трафик, но на мен поне ми се удава да слагам всекиго на мястото му, на вас не се, момци, липсва ви онова нещо, наречено мозък, а другото нещо е езикова култура! Момци, при вас липсва и второто, а езиковата ви култура е заменена с клишета като Милко Балев, Цола Драгойчева, Комунизъм, партия Лупи и т.н., а поне единият ви профил е осъвременен от някой легендарен филмов герой или орезилила се в света на футбола личност, което пак говори за липса на недостатъчно сиво вещество, при мнозина от вас и почти никакво, или липса на собствени личностни качества и най-важното футболна култура!
Приятен и слънчев ден на всички с имена различни от филмови или приказни герои, а на останалите пожелавам лек снимачен ден и дано един ден счупите бокс офис класациите наистина, поне да си е заслужавало усилието! Само че някой си брои пачките сега от генерирания от вас трафик по сайтове и форуми, бавноразвиващи се момци!
И докато вие се развивате бавно, този неизвестен някой се развива стремглаво бързо и нагоре според мен, но и от злобата на хората се генерира доход, тъй че и от нея има полза за някого си!

Ето ви веднага една уникална и революционна съвременна идея как може да се спаси за нула време някой български футболен клуб, ами направете един сериозен сайт, който да е посветен на сериозни футболни теми, защото простотията омръзна на хората, анализи, интервюта, статистика дори, които ще привлекат и генерират достатъчно количество трафик, а съответно и пари, с които ще се покрият огромните клубни дългове за нула време!
Ежедневно по две-три хиляди души посещаваме спортните сайтове, ако не и повече, ами те по няколко стотинки да генерират пак ще са доволни, но пишат глупости.
Снощи дори видях моята запазена марка с > < или = да се появява в спортен сайт, стана ми приятно, разбира се и доста се посмях, но е много тъпо дело и говори за липса на собствени малоумни идеи и културни познания и различия в дадената област!

Но както и да е, не всеки го има умът, затова се е зародило и плагиатството като течение!
Фалит друг път, в някой друг живот- едните ще генерират трафик и пари чрез букита и нулеви плейофи, други с фалшиви профили и малоумни постове!