Челси е новият шампион на Англия. „Сините“ спечелиха петата титла в своята история и на теория!
Честито!
Челси е новият шампион на Англия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Челси е новият шампион на Англия!
Честито и от мен.Наистина си заслужиха титлата.Толкова муден и лошо играещ шампион не е имало скоро във Англия.Използваха слабата форма на Юнаитед и Сити и се докопаха.Грозна и защитна игра.Дано скоро няма такива шампиони. 

Вълчан написа:Честито и от мен.Наистина си заслужиха титлата.Толкова муден и лошо играещ шампион не е имало скоро във Англия.Използваха слабата форма на Юнаитед и Сити и се докопаха.Грозна и защитна игра.Дано скоро няма такива шампиони.

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ЗАВИСТ – Тя разстройва духовното здраве, отнема радостта, щастието, разяжда ни от вътре с отровата на отрицателните мисли и ни изолира от приятелите ни и от Бога.

riak4,тоя гиф трябваше да го блокирам, че ми бъгваш браузъра.

Нормално, кой друг да е 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Не ме разбираите погрешно...просто за мен това е наи -грозният шампион от години насам.Изключително смотана игра...за какво да се завижда...та те нямаха никаква реална заплаха за титлата...
Не може срещу Палас да играеш последните 30мин със 8 защитника...Бива ли такъв шампионски манталитет..Смешна работа.

Вълчан написа:Не ме разбираите погрешно...просто за мен това е наи -грозният шампион от години насам.Изключително смотана игра...за какво да се завижда...та те нямаха никаква реална заплаха за титлата...Не може срещу Палас да играеш последните 30мин със 8 защитника...Бива ли такъв шампионски манталитет..Смешна работа.
Статистиките казват всичко

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Не си струва даже да се коментира, оставете ги да си мислят, че това, което го практикуват е футбол ... Народът го е казал :
Boring, boring Chelsea !

Boring, boring Chelsea !

Леевски, оле

''Лондонското Левски''... в черния ми списък

- Lord_Vodоo
Челсарите не виждам за какво се радват. Английското явно наистина е в криза щом европейски средняк практикуващ дърводелски защитен футбол става шампион. Имам приятел челсар и му казах, че догодина ще са до групите в ШЛ.
Бижутера написа:
А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал