Thunderheart написа:Форумът на Гонг е сериозна "институция". Веднага им предоставям каквото поискат

Общо взето това изчерпва темата.Дано да те разберат.
damyanov1963 написа:Ботевисти, много по-лесно е да представите документ, с който да докажете, че сте основани през 1912-а година и така да затворите устите на всички, които не вярват, отколкото да се излагате още повече с псувни и закани.
Явно хора на които живота им е празен, смятат че един обикновен форум е място за разплитане на загадки.
Колко глупав трябва да е човек, за да смята, че пишещите тук "ботевисти" случайно имат документи за учредяването на Ботев в своя сейф и видиш ли, при първата покана от модератор на форума, ще хукнат да ги сканират и да ги постват в темата, за да начешат егото на някой, който днес е тука, а утре не!?!
Все пак е важно, че темата е пусната от модератор, защото ако я бях пуснал аз, щеше да е заключена....и то с основание, защото такива теми сеят разделение и омраза.
Определени дати могат да се оспорват само от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Към автора, с цялото ми уважение, преди да искаш аргументи от "набедените ботевисти", би ли се аргументирал, в качеството на какъв (и защо?) поставяш под съмнение учредяването на клуба и искаш официални документи.
И последно: какво всъщност ще се промени в жалкия ни футбол, ако Ботев е основан 5 или 10 години по-късно (или по-рано)...освен, че някой ще запълни малка дупчица в празния си живот.
Поздрави.