XXVIII кръг: Берое Ст.Загора - ЦСКА София (01.05.2015)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: XXVIII кръг: Берое Ст.Загора - ЦСКА София (01.05.2015)

Мнениеот Teo » 02 май 2015 15:20

GOLEADOR написа:
Teo написа:Братле, имаха възможност да ни го върнат солено тая пролет... уви в долната шестица са, а от новия сезон подновяваме и продължаваме серията срещу тях... стига преди това да не ни изхвърлят :idea: :lol:

Надявам се фалита вече да не е опция пред клуба ни.А постовете на подуянци само ме разсмиват.Смятай колко им се е насъбрало и какво сме им причинили за да изпишат всичките тези простотии във форума на ЦСКА. :idea:

Ние това което им го причинихме със 100йчо ще се помни до следващия им юбилей... :idea:
@ А 100йчо накова със златни букви името си в историята като Екзекутора разбил ФК Левски 4 пъти в юбилейния сезон :idea:
@ Мисля си, че ако всичко е ок лятото и Любо остане ще продължи серията... просто ония ги тресе комплекса ЦСКА... Гонзо сам си го призна след последното 3:0 :idea:

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 02 май 2015 17:44

гражданин от село написа:
svetli-lz написа:При нас нещата започват да се изясняват.Ще има един среднистки период докато се поизплатим,а при вас ще дойде из невиделица.Затваряте си очите и сте се прихласнали по любимата си купа(по традиция ви се дава като утешителна награда,ама напоследък и там сте зиян),ама после да не роните крокодилски сълзи,щото при вас е всичко скрито-покрито и като излезе истината ще е при фалита ви.Играели футболистите ви от 4м. без пари е, има още 4 мача и после дупе да ви е яко.Наистина ли си толкова наивен и един финал за КБ може да те хвърли в някаква еуфория,когато и вие сте на границата на фалита,а претенциите към вас тепърва предстоят?

Мачка по гръб пада ли? Нещата се изяснявали,кой неща са ти са изяснили другарю чорбар при положение ,че "новите" ви собственици искат икономическа полиция за да им се изяснят ясните за теб неща.И да средняци сте откакто партията майка не бди над вас ,но имате уникалния шанс да откриете нови хоризонти шампион на "А" окръжна.В еуфория бяха есенните шампиони които не са виждали купа а за гол да не говорим/чакате го като дядо Коледа веднъж в годината/.

Що си ръгаш насрания задник,където не му е мястото?[/quote]
Ако имаш предвид зурлата ти точно там му е мястото.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 май 2015 18:16

svetli-lz написа:
гражданин от село написа:
svetli-lz написа:При нас нещата започват да се изясняват.Ще има един среднистки период докато се поизплатим,а при вас ще дойде из невиделица.Затваряте си очите и сте се прихласнали по любимата си купа(по традиция ви се дава като утешителна награда,ама напоследък и там сте зиян),ама после да не роните крокодилски сълзи,щото при вас е всичко скрито-покрито и като излезе истината ще е при фалита ви.Играели футболистите ви от 4м. без пари е, има още 4 мача и после дупе да ви е яко.Наистина ли си толкова наивен и един финал за КБ може да те хвърли в някаква еуфория,когато и вие сте на границата на фалита,а претенциите към вас тепърва предстоят?

Мачка по гръб пада ли? Нещата се изяснявали,кой неща са ти са изяснили другарю чорбар при положение ,че "новите" ви собственици искат икономическа полиция за да им се изяснят ясните за теб неща.И да средняци сте откакто партията майка не бди над вас ,но имате уникалния шанс да откриете нови хоризонти шампион на "А" окръжна.В еуфория бяха есенните шампиони които не са виждали купа а за гол да не говорим/чакате го като дядо Коледа веднъж в годината/.

Що си ръгаш насрания задник,където не му е мястото?

Ако имаш предвид зурлата ти точно там му е мястото.[/quote]
Имам предвид разпрания ти анус,а зурли сигурно има родът ти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 май 2015 22:06

Teo написа:Ние това което им го причинихме със 100йчо ще се помни до следващия им юбилей... :idea:
@ А 100йчо накова със златни букви името си в историята като Екзекутора разбил ФК Левски 4 пъти в юбилейния сезон :idea:
@ Мисля си, че ако всичко е ок лятото и Любо остане ще продължи серията... просто ония ги тресе комплекса ЦСКА... Гонзо сам си го призна след последното 3:0 :idea:

Брачед, излез от филма, толкова бой сте яли, ти толкова чикии нямаш още...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 май 2015 02:37

Най-накрая се видя, че имаме треньор. Но чак след като "собствениците" си изпълниха целта. :|

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2015 13:43

TristaNNN написа:Хубчев е наказан да не води отбора в този мач, така че прогнозирам 0-0

Сега обмислям каква да ми е прогнозата за следващия ви мач :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 май 2015 18:55

Айде на боклука.Така и така пишете само глупости.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”