Ботев Пд - Лудогорец / 03.05.15 / 15:15 часа 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд - Лудогорец / 03.05.15 / 15:15 часа
Жълтите изглежда си падат по "гелосани мастии". Само като ги видят и веднага разтварят бузи.
Срамен мач като цяло, но те на село изглежда са свикнали да се дупят на който си поиска. 
Чак да са се надупили не, просто жълтите толкова си могат. Резултатът е заономерен, а сега на дневен ред идва и червеният абонат
Абе, много псуват тия чичаци в Коматево, само това се чуваше по телевизията
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
Thunderheart
- Контакти:
Колкото и да псуват, не могат на малкия пръст да стъпят на чобаните от ЦТ на Гереня 
Бе имаха желание жълтите, ама то само с желание не става. Надиграха ги безапелационно и трите гола са минимума, с който можеха да се измъкнат. Треньорчето има идеи, ама няма хора, с които да ги реализира. Гол-красавец на Иршак, много добра игра на юношите на Левски, останалите запълваха бройката на терена.
Лудогорец не се напрягаха много и си взеха рутинните три точки.
Лудогорец не се напрягаха много и си взеха рутинните три точки.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
TristaNNN написа:Чак да са се надупили не, просто жълтите толкова си могат. Резултатът е заономерен, а сега на дневен ред идва и червеният абонат![]()
Страшна селения!
Така бяха и на финала за купата на България в Бургас, ама те си се харесват такива - да не им е уруки!
Заслужена победа за Лудогорец! Не ги затруднихме изобщо. Можем повече, но днес не го показахме.
Съдията макар и да сгреши няколко пъти, не ни е виновен за загубата. Явно толкова си може човека. Жалко, че заплащането не се определя по представянето, иначе днес съдията щеше да си тръгне със стотинки за кафе. Което пак повтарям, нямаше да промени крайния победител в двубоя - Лудогорец!
Съдията макар и да сгреши няколко пъти, не ни е виновен за загубата. Явно толкова си може човека. Жалко, че заплащането не се определя по представянето, иначе днес съдията щеше да си тръгне със стотинки за кафе. Което пак повтарям, нямаше да промени крайния победител в двубоя - Лудогорец!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- slash1912
- Контакти:
След като пуснахме гол още във втората минута,беше трудно да се върнем в мача.Имахме няколко положения,но няма кой да ги вкара.Това са ни футболистите,толкова играем.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
От какъв зор Ботев Пд поиска да е като брашнян чувал в шестицата ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:От какъв зор Ботев Пд поиска да е като брашнян чувал в шестицата ?
Искат да са като голямата си сестрица
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Ако не друго, поне се кефя на Разград, че думкат двете отрочета под път и над път! 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема