ЦСКА София - Лудогорец FT 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ЦСКА София - Лудогорец |9 май, 2015г.|

Мнениеот Teo » 02 май 2015 20:53

Синьо сърце написа:
Teo написа:
damyanov1963 написа:И двата отбора в момента са в криза, така че ще стане интересно дерби на аутсайдерите :)

Ей.... това брат'4е една победа направиха срещу изми$ления шампион и вече не може им кажеш копче... :lol: :lol:
@ Цяла година играете ганкиното, но пък голямата работа го раздават разбирИШШШли :lol: :lol:

Ние сме вече с 4 победи срещу тях, вашите нали няма нужда да ги броя? :) Както и отбелязаните ви голове, респективно победи тази година? :mrgreen:
Тази пролет в три мача срещу тях нито бяхме надиграни, нито пък ни вкараха 4 гола. 0-1, 0-0 и 1-0 ми се струват реални резултати между относително равностойни отбори.
Малко реализъм няма да ти навреди!

Човек.... когато имаме мач с тях винаги ни режат жестоки съдиите с е такива тънки моменти които решават мача... Лудогорец нямат една чиста победа над нас с игра... ЕДНА( може би където ни биха преди време на Армията 2:0.. ще я сложа като единствена...).. останалото е гадна съдийска тесла по ЦСКА всеки един мач с тях... съдиите нямат топки да дигат това което го има на терена и така ни ощетяват жестоко!Таско на Армията не дава втори 4К на Кайсара, ЧИСТ ЧК на моци в Разград при 0:0... как да ги биеме, като ни е*** м**** всеки път?
@ Време е да ги биеме и да ми се задоволи душата... 3-4-5 на 0... :idea: :idea: :idea:
@ Много странични фактори влизат в употреба което им е като гръб срещу нас... тоя мач очаквам същото, но въпреки това ги убиваме и спираме негативната серия!
Последна промяна от Teo на 02 май 2015 20:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 май 2015 21:02

Teo написа:
Синьо сърце написа:
Teo написа:
damyanov1963 написа:И двата отбора в момента са в криза, така че ще стане интересно дерби на аутсайдерите :)

Ей.... това брат'4е една победа направиха срещу изми$ления шампион и вече не може им кажеш копче... :lol: :lol:
@ Цяла година играете ганкиното, но пък голямата работа го раздават разбирИШШШли :lol: :lol:

Ние сме вече с 4 победи срещу тях, вашите нали няма нужда да ги броя? :) Както и отбелязаните ви голове, респективно победи тази година? :mrgreen:
Тази пролет в три мача срещу тях нито бяхме надиграни, нито пък ни вкараха 4 гола. 0-1, 0-0 и 1-0 ми се струват реални резултати между относително равностойни отбори.
Малко реализъм няма да ти навреди!

Човек.... когато имаме мач с тях винаги ни режат жестоки съдиите с е такива тънки моменти които решават мача... Лудогорец нямат една чиста победа над нас с игра... ЕДНА( може би където ни биха преди време на Армията 2:0.. ще я сложа като единствена...).. останалото е гадна съдийска тесла по ЦСКА всеки един мач с тях... съдиите нямат топки да дигат това което го има на терена и така ни ощетяват жестоко!Таско на Армията не дава втори 4К на Кайсара, ЧИСТ ЧК на моци в Разград при 0:0... как да ги биеме, като ни е*** м**** всеки път?
@ Време е да ги биеме и да ми се задоволи душата... 3-4-5 на 0... :idea: :idea: :idea:
@ Много странични фактори влизат в употреба което им е като гръб срещу нас... тоя мач очаквам същото, но въпреки това ги убиваме и спираме негативната серия!

Да, дааааааа..........
Ето и малко факти с които да подкрепим твоите думи!

http://www.vbox7.com/play:019699af75

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 май 2015 21:13

Тео, никакви съдии не са ви ограбили! Истината е друга-досега нямахте смелост да излезете и да се надигравате с тях! Ние излизахме, макар и с по-слаби играчи, макар и без треньор-факт! Не може да играеш за 0-0 и да искаш 5-0!
Дори и последния мач-както и да го въртим, като футболен потенциал те са бая над нас! Излязохме ли на надиграване? Излязохме. Да, мача влиза в карамбол, можехме и да загубим-спор няма! Но МОЖЕХМЕ да загубим. Спечелихме. Вие излизате с 12 защитници и чакате рекошет, грешка, нещо си да стане-ами няма да стане!
Излезте за победа, пък каквото стане!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 май 2015 21:14

Отново ще прогнозирам забавление по пътя :lol: (добре,че това не зависи от нашите футболисти) и на трибуните(и двете неща се получиха вчера).Колкото до мача,убеден съм,че ще ги бием!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 май 2015 21:18

Синьо сърце написа:Делянски, мисля доста пъти съм споменавал по темата за Стойчо: с неговия антифутбол е нормално да има успех срещу повечето в А група. Особено срещу нас, които 8 мача с вас така и си бяхме без треньор. Но срещу играещ отбор няма шанс.
Друг въпрос е, че още в първия мач в Разград тази пролет Стоев показа как се противодейства на Лц. И оттогава и други отбори действат така. Не знам дали Пенев има потенциал като треньор, и дали има потенциал като играчи да го направи, ще видим. Аз лично се съмнявам в първото.

Според мене хипотезата ти за дербито е вярна,но не напълно,защото вие можете да победите Стойчо.Били сте го(макар и рядко,а тогава не сте имали кой знае къв треньор.Даже еданта от тях беше с Яската Петров като се борехме срещу Лудогорец за титлата и вие тогава ни взехте 3 важни точки и скъсихте разликата ни с тях),а за Купата също успяхте да ни отстраните със Сухия.Така че нещата са 95% в полза на Стойчо,но не на 100%.А щом не са на 100%,значи има начин,пък макар и ''без треньор''Така че нещата са доста комплексни за анализиране,но че не му е много красив футбола е така.Стойчо е треньор за вътрешна консумация.Нещо като ваш Гонзо,само че като футболист.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 май 2015 21:28

Синьо сърце написа:Тео, никакви съдии не са ви ограбили! Истината е друга-досега нямахте смелост да излезете и да се надигравате с тях! Ние излизахме, макар и с по-слаби играчи, макар и без треньор-факт! Не може да играеш за 0-0 и да искаш 5-0!
Дори и последния мач-както и да го въртим, като футболен потенциал те са бая над нас! Излязохме ли на надиграване? Излязохме. Да, мача влиза в карамбол, можехме и да загубим-спор няма! Но МОЖЕХМЕ да загубим. Спечелихме. Вие излизате с 12 защитници и чакате рекошет, грешка, нещо си да стане-ами няма да стане!
Излезте за победа, пък каквото стане!

@ Не ни режат съдиите?
@ При 1:0 на Армията се спестява втори ЧК за играч на Лудогорец за удар без топка!
@ При 0:0 в Разград не се дава чист ЧК за удар без топка!

:roll: Виж само резултатите и тези тънки моменти които решават мача!
Ако си мислят, че с това показват, че са по-добри ходят да им леят куршум :idea: :idea:
@ Ние излизаме за първа победа в първенството и очаквам да е разгромна от към резултат!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 май 2015 21:34

ОК, разгромете ги с резултат, аз ще съм доволен! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 02 май 2015 22:12

А бе за да бъдем честни, трябва да признаем, че последния мач в Разград ЦСКА започна много добре. Не излязоха със страхливата Стойчова схема "отпред играем за 0-0, а отзад- каквото стане". Опитваха се да играят футбол. За тяхно съжаление, физическата им подготовка се оказа слаба и се видя, че могат да играят така максимум едно полувреме. Ако междувременно нещата са се променили, бих казал, че имат шанс срещу Лудогорец. За 0-0 със сигурност, може и за нещо повече. Ще ми се Локото да станат шампиони, затова съм на косъм да пожелая успех на ЦСКА. Ама аре все пак да не прекаляваме... ;)
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 май 2015 01:45

Надявам се,че Любо ще им набие достатъчно канчетата на футболистите ни до мача.За повече едва ли има време.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 03 май 2015 01:53

Кашчей написа:
PFK_Levski написа:Кашчей..... това с хеттрика нали не го казваш сериозно ( че е единствения ) ?

Забравих да уточня-българин с екипа на Атлетико Мадрид 8-) , за което се извинявам :oops:
Нали това ни се навира вечно в очите, когато стане дума за Чичовото, защото някои хора така и никога няма да разберат, че има голяма разлика между футболиста Х и треньора Х!

Всъщност този хеттрик срещу Реал му е с екипа на Селта! Просто леко уточнение :)
Прогноза за мача - 1:2. Бележим гол, но...пак падаме ;)
Тео, откъде ти идват на акъла такива прогнози за разгромни победи, не знам. Или викаш, след суша идва порой :roll:
Между другото, така както в 9 мача не сме вкарвали гол, така сме на четвърто място по резултатност. :lol:

Върни се в “Кошче за отпадъци”