radoslav_rashkov написа:Твърда двойка. Половин на нула.
Умножи по четири.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
radoslav_rashkov написа:Твърда двойка. Половин на нула.
ShooterMan написа:Горди сме с нашия Черно Море! Макар и немотивиран, нашия отбор продължава да бъде символ на феърплея и честната игра в България! Ошамарихме и Марек, както преди това сторихме с Локо Пд и Аскуу. Бий, за да те уважават е казал народа, мисля, че заслужихме уважението дори и на тези, които бием. Много ярък контраст с проституцията на уж големия, новия гранд Лудогорец
Готвача написа:ShooterMan написа:Горди сме с нашия Черно Море! Макар и немотивиран, нашия отбор продължава да бъде символ на феърплея и честната игра в България! Ошамарихме и Марек, както преди това сторихме с Локо Пд и Аскуу. Бий, за да те уважават е казал народа, мисля, че заслужихме уважението дори и на тези, които бием. Много ярък контраст с проституцията на уж големия, новия гранд Лудогорец
Това с лудите е ясно,но защо забравяш червената проституция,която на фона на нашия феърплей изпъква още по ясно?Хората са казали ясно и точно-няма бивши комунисти,бивши негри и бивши курви.
Готвача написа:Ченгета Кире,ченгета!Защото те само си сменят абревиатурата,а същността си е все тая.
ShooterMan написа:Горди сме с нашия Черно Море! Макар и немотивиран, нашия отбор продължава да бъде символ на феърплея и честната игра в България! Ошамарихме и Марек, както преди това сторихме с Локо Пд и Аскуу. Бий, за да те уважават е казал народа, мисля, че заслужихме уважението дори и на тези, които бием. Много ярък контраст с проституцията на уж големия, новия гранд Лудогорец
ShooterMan написа:Не, не сте разбира се. Например Аскуу за пореден път реши да напада сам своята врата, както в онова 0:8....колко сте жалки само, с някакви залози за точни резултати да си избивате дълговете. Въпроса е само кога ще пратят прокурори на Герена, но в комунистическата държава това не може да стане, не и докато ОТРЕПКИ като Боко Тиквоча са на власт
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта