"А" Футболна група - Сезон 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Изкуството да бъдеш глорихънтър.

Мнениеот Blue1914 » 02 май 2015 18:02

Повечето български фенове подкрепят и по един отбор, който постоянно се бори за трофеи- ако не е български гранд, ще бъде чужбински. ;)

За съжаление тук нямаме нито културата, нито условията да гледаме клубове или спортисти, които просто играят футбол, без да имат шанс да постигнат нещо особено.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 02 май 2015 18:10

Най-общо казано май всички онези фенове, които не подкрепят отборите от родните си места са глори хънтъри.....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 май 2015 18:11

Такава дума няма в българския език. Не виждам и потребност от нея. Тези, които я използват са също толкова увлечени по модерната западна пропаганда, както тези, на които се присмиват.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 02 май 2015 18:20

bobo_13 написа:Най-общо казано май всички онези фенове, които не подкрепят отборите от родните си места са глори хънтъри.....

Глупости. Аз съм четвърто поколение левскар в нашето семейство и въпреки, че не живея в София и не подкрепям местните отбори не се чувствам глори хънтър. ;)
Няма значение от къде си и кой подкрепяш стига да не си фурнаджийска лопата и през година две да сменяш цвета. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 02 май 2015 18:24

Лески и ЦСКА имат най-много менте привърженици,личи си по празните стадионите или по пълните на определен мач.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 02 май 2015 18:30

korteneca написа:
bobo_13 написа:Най-общо казано май всички онези фенове, които не подкрепят отборите от родните си места са глори хънтъри.....

Глупости. Аз съм четвърто поколение левскар в нашето семейство и въпреки, че не живея в София и не подкрепям местните отбори не се чувствам глори хънтър. ;)
Няма значение от къде си и кой подкрепяш стига да не си фурнаджийска лопата и през година две да сменяш цвета. :)

Имено затова не се чувстваш така, защото още от малък ти е наложено да си глорихънтър. Т.е. тези които са ти предали любовта към Левски не са те завело на мач на родния отбор и не са ти дали шанса сам да си избереш отбора на когото да си фен.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 май 2015 18:35

tomba написа:Лески и ЦСКА имат най-много менте привърженици,личи си по празните стадионите или по пълните на определен мач.

На другите стадиони има десетки хиляди викаш!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 май 2015 18:36

bobo_13 написа:
korteneca написа:

Имено затова не се чувстваш така, защото още от малък ти е наложено да си глорихънтър. Т.е. тези които са ти предали любовта към Левски не са те завело на мач на родния отбор и не са ти дали шанса сам да си избереш отбора на когото да си фен.

От малък ходя по стадионите!Фен съм на ЦСКА като баща ми и дядо ми!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 02 май 2015 18:52

bobo_13 написа:
korteneca написа:

Ха-ха-ха нищо не знаеш. Не са ми налагали никога да съм левскар. Ходил съм и все още ходя на някои мачове от окръжните групи, но ако някога този отбор влезе в А група няма да спра да викам за Левски. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 май 2015 18:53

Най-общо казано, пак се изказваш неподготвен - вече ми омръзна да ти правя забележки. :lol: Аз съм роден в Пловдив. Когато съм бил на 4 годинки съм дошъл с родителите си в София и живея в този град вече повече от половин век. Баща ми (лека му пръст), който не е от Пловдив, беше левскар, но не запален. Полека-лека оформих клубната си принадлежност към "Левски" до тръгването ми на училище, където в нашия клас бяхме само левскари и цесекари (приблизително 50:50). За цвят имаше и един привърженик на "Спартак" и един "безпартиен". :lol: По каква логика трябва да бъда фен на някой пловдивски отбор, след като познанията ми за футбола в най-ранното ми детство могат да се характеризират с отговора на онова детенце, което преди много, много години попитах от кой отбор е, а то отвърна: "Аз не съм от отбор, аз съм от детска градина"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Архив”