Бисер Шматков написа:Браво, впечатлен съм, че сте завързали такива познанства и сте близо до кухнята на футбола!
Аз иначе наистина употребих глагола "познавам" в не особено широк смисъл – ако се разхождате по улицата и срещнете въпросния футболист, той е вероятно да ви познае, да ви махне и да се поинтересува как сте.
Не е съвсем по темата, но като съвсем малък (преди повече от 12 години) бях играл баскетбол с Александър Везенков, не беше на отборен принцип. Родителите ми са приятели с баба му и дядо му (който почина преди няколко години) по бащина линия. Много свястно момче (още тогава си личеше, че е голям талант) и се радвам, че кариерата му се развива по такъв впечатляващ начин.
Напоследък редовно засичам Станислав Ангелов на стадион „Раковски” в столицата...понеже съм си леко плахичък (а и не следя чак толкова отблизо събитията при левскарите), не бих се осмелил да го заговоря.
Много ми е интересно след като всеки вторник и четвъртък съм на Раковски(играя баскетбол в залата) как така не съм засичал Ангелов.Виж преди време се мяркаше Николай Костов и дори пиеше кафе в едно кафенето до стадиона докато беше треньор на Левски и след това изчезна.Същото така има един от по старото поколение , но сега не мога да се сетя името му.Той винаги е там.В кафенето също се мяркаше Георги Славчев докато коментираше ЛЕ по тв.Не мисля , че това би трябвало да се брои