С кои футболисти се познавате?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

iliyan

Re: С кои футболисти се познавате?

Мнениеот iliyan » 02 май 2015 12:17

Бисер Шматков написа:Браво, впечатлен съм, че сте завързали такива познанства и сте близо до кухнята на футбола!

Аз иначе наистина употребих глагола "познавам" в не особено широк смисъл – ако се разхождате по улицата и срещнете въпросния футболист, той е вероятно да ви познае, да ви махне и да се поинтересува как сте.

Не е съвсем по темата, но като съвсем малък (преди повече от 12 години) бях играл баскетбол с Александър Везенков, не беше на отборен принцип. Родителите ми са приятели с баба му и дядо му (който почина преди няколко години) по бащина линия. Много свястно момче (още тогава си личеше, че е голям талант) и се радвам, че кариерата му се развива по такъв впечатляващ начин.

Напоследък редовно засичам Станислав Ангелов на стадион „Раковски” в столицата...понеже съм си леко плахичък (а и не следя чак толкова отблизо събитията при левскарите), не бих се осмелил да го заговоря.

Много ми е интересно след като всеки вторник и четвъртък съм на Раковски(играя баскетбол в залата) как така не съм засичал Ангелов.Виж преди време се мяркаше Николай Костов и дори пиеше кафе в едно кафенето до стадиона докато беше треньор на Левски и след това изчезна.Същото така има един от по старото поколение , но сега не мога да се сетя името му.Той винаги е там.В кафенето също се мяркаше Георги Славчев докато коментираше ЛЕ по тв.Не мисля , че това би трябвало да се брои ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 02 май 2015 13:17

Единственото с което мога да се похваля е, че се срещнах с Алън Шийрър на летището в Нюкасъл и си направихме няколко снимки и ми подписа билета от мача
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 02 май 2015 13:50

С Бранеков, Старокин, Георги Божилов и Димитър Петков - Макето от Марек съм тренирал в ЦСКА през далечната 2004 година под ръководството на Светлин Мирчев! Иначе се познавам с Герасим Заков, Миро Манолов, Зехиров и тн. Общо взето няма с какво да се гордея :mrgreen: :)

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 02 май 2015 13:55

От квартала на Радослав Димитров съм, в Ловеч. Помня го, когато бях малък и гледах големите като ритат. Понякога като нямаха хора и аз играх с тях. :) Сега уча в училището, в което той завърши.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 02 май 2015 14:07

Съдбата понякога си прави шеги. Поради работата ми съм се запознал основно с играчи на Локо /Пд/ : Христо Бонев,Васил Камбуров, Явор Въндев, Кирил Акалски,
Стефан Лулчев. Не може да се каже,че ги познавам много добре и едва ли не ,че си пия кафето с тях , но поне винаги мога за всеки мач /най-вече за дербито/,
да си взема билет, където си поискам на Лаута,без да се налага да пея песни . :mrgreen:
От Ботев по същите причини се запознах с К.Видолов. С Чико Дерменджиев се познаваме много добре,защото живеем в един квартал. Даже доскоро, когато не съм на работа ,всяка сутрин пиехме кафе с него.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 май 2015 14:35

С доста се познавам, ама не знам мога ли да казвам с чиста съвест на настоящите футболисти :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 май 2015 12:12

Борето Средков (ЦСКА): от гимназията. Бай Нако Чакмаков (лека му пръст) - първият капитан на "червените": от "Интерпред". Никола Радлев (ЦСКА) - авторът на изравнителния гол срещу "Интер" на полуфинала за КЕШ през 1967 г. в София: чрез общи бизнес-партньори.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 03 май 2015 20:11

Водих Гонзо на училище.Сашо /мир на праха му ме молеше/,а Касандра беше вечно заета.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 май 2015 07:57

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Водих Гонзо на училище.Сашо /мир на праха му ме молеше/,а Касандра беше вечно заета.

Май не си го водил често....... :) :mrgreen: :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 май 2015 09:07

КироВарна написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Водих Гонзо на училище.Сашо /мир на праха му ме молеше/,а Касандра беше вечно заета.

Май не си го водил често....... :) :mrgreen: :lol:

До 6 клас търпях,дълго рамо,твърдо рамо,но дори когато го удрях по главата с бентована глава пак си показваше рогата.Заради мен стана от локото,а не заради това че трябваше да се запише по местоживеене в етничският отбор на етническият квартал.Сина ба ботевистка легенда сега е синя легенда.Да е жив и здрав и вечно да ни радва начело на Левски.С 8 клас стана директор,а като среднист представете си какъв щеше да е.

Върни се в “Футбол - България”