XXVIII кръг: Берое Ст.Загора - ЦСКА София (01.05.2015)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: XXVIII кръг: Берое Ст.Загора - ЦСКА София (01.05.2015)

Мнениеот Blue Mind » 02 май 2015 00:24

Айде,айде сега избухваме все едно сме вкарали гол.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 май 2015 00:25

Red joker написа:Невероятна промяна,направо не мога да повярвам,браво на Любо :!: Надиграхме ги тотално през втората част,жалко,че не отбелязахме гол,още ни липсва бързина и класа,особено в завършващата фаза :idea: .Липсва ни и физическа подготовка,то се вижда :!:

Е,чакай сега...
Бързина ви липсвала,класа ви липсвала,физическа подготовка ви липсвала...Че вие какво имате,бре???
Кое му е "промяната"???

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 02 май 2015 00:26

blue avalanche написа:
Red joker написа:Невероятна промяна,направо не мога да повярвам,браво на Любо :!: Надиграхме ги тотално през втората част,жалко,че не отбелязахме гол,още ни липсва бързина и класа,особено в завършващата фаза :idea: .Липсва ни и физическа подготовка,то се вижда :!:

Е,чакай сега...
Бързина ви липсвала,класа ви липсвала,физическа подготовка ви липсвала...Че вие какво имате,бре???
Кое му е "промяната"???

Е как?Имали са удари към вратата. :!:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 02 май 2015 00:47

гражданин от село написа:
Blue Mind написа:
blue avalanche написа:
MASTER_COOL написа:Сините традиционно смешни ! След една победа ВИРНАХА нослета, до следващото болезнено приземяване. :oops:
Но какво ли се чудя, щом Гонзо им е ръководител и най - вече ИКОНА :mrgreen:

А вие кога ще вирнете нослето?
Или не се очертава в близко бъдеще.

Като ни паднете и вирваме пишлето,а вие разтваряте дупето. :lol:

Разтваряте на майка си краката...,а догодина я ви има,я ви няма.. :roll:

Пак ще сме тук и пак ще ви изнасилваме,ако междувременно Батко не ви закрие. ;)

Колкото и да сме зле и колкото по зле да става винаги ще има цдна да са по зле,по принцип не влизам при вас,но се скъсахте от кеф като останахме 7ми.голям кеф беше че кафезите ви надупиха.Интересно ми е ,ако примеро вземем купата пак ли ще минавате с номера ,че сме 7ми,интересно ми е Лупи до кога ще го държите и тия 24 млн(инфо на гонг преди известно време,предполагам е вярно не ви следя толкова) кога ще ги връщате,и какви ще са последиците.А това колко сте забудени и смешни е черешката на тортата.Какво можеш да ми кажеш,че да ме накараш да се чувствам зле,та вие сте един труп...няма титла,няма купа,няма европа,няма лиценз,нама и гол :lol: ,и футболисти скоро няма да има.Ако това е оптимизъм похлавно,но по скоро прилична на умствено увреждане. ;)
Изображение
Изображение
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 май 2015 01:06

Blue Mind написа:
Blue Mind написа:
blue avalanche написа:
MASTER_COOL написа:Сините традиционно смешни ! След една победа ВИРНАХА нослета, до следващото болезнено приземяване. :oops:

А вие кога ще вирнете нослето?
Или не се очертава в близко бъдеще.

Като ни паднете и вирваме пишлето,а вие разтваряте дупето. :lol:

Разтваряте на майка си краката...,а догодина я ви има,я ви няма.. :roll:

Пак ще сме тук и пак ще ви изнасилваме,ако междувременно Батко не ви закрие. ;)

Колкото и да сме зле и колкото по зле да става винаги ще има цдна да са по зле,по принцип не влизам при вас,но се скъсахте от кеф като останахме 7ми.голям кеф беше че кафезите ви надупиха.Интересно ми е ,ако примеро вземем купата пак ли ще минавате с номера ,че сме 7ми,интересно ми е Лупи до кога ще го държите и тия 24 млн(инфо на гонг преди известно време,предполагам е вярно не ви следя толкова) кога ще ги връщате,и какви ще са последиците.А това колко сте забудени и смешни е черешката на тортата.Какво можеш да ми кажеш,че да ме накараш да се чувствам зле,та вие сте един труп...няма титла,няма купа,няма европа,няма лиценз,нама и гол :lol: ,и футболисти скоро няма да има.Ако това е оптимизъм похлавно,но по скоро прилична на умствено увреждане. ;)

При нас нещата започват да се изясняват.Ще има един среднистки период докато се поизплатим,а при вас ще дойде из невиделица.Затваряте си очите и сте се прихласнали по любимата си купа(по традиция ви се дава като утешителна награда,ама напоследък и там сте зиян),ама после да не роните крокодилски сълзи,щото при вас е всичко скрито-покрито и като излезе истината ще е при фалита ви.Играели футболистите ви от 4м. без пари е, има още 4 мача и после дупе да ви е яко.Наистина ли си толкова наивен и един финал за КБ може да те хвърли в някаква еуфория,когато и вие сте на границата на фалита,а претенциите към вас тепърва предстоят?

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 02 май 2015 07:33

При нас нещата започват да се изясняват.Ще има един среднистки период докато се поизплатим,а при вас ще дойде из невиделица.Затваряте си очите и сте се прихласнали по любимата си купа(по традиция ви се дава като утешителна награда,ама напоследък и там сте зиян),ама после да не роните крокодилски сълзи,щото при вас е всичко скрито-покрито и като излезе истината ще е при фалита ви.Играели футболистите ви от 4м. без пари е, има още 4 мача и после дупе да ви е яко.Наистина ли си толкова наивен и един финал за КБ може да те хвърли в някаква еуфория,когато и вие сте на границата на фалита,а претенциите към вас тепърва предстоят?[/quote]

Мачка по гръб пада ли? Нещата се изяснявали,кой неща са ти са изяснили другарю чорбар при положение ,че "новите" ви собственици искат икономическа полиция за да им се изяснят ясните за теб неща.И да средняци сте откакто партията майка не бди над вас ,но имате уникалния шанс да откриете нови хоризонти шампион на "А" окръжна.В еуфория бяха есенните шампиони които не са виждали купа а за гол да не говорим/чакате го като дядо Коледа веднъж в годината/.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 май 2015 10:20

... ДА ПРАЗНУВАМЕ! :lol:

@ Срещу Изми$лените ще се отпушим...! Вервам в Любо!
Последна промяна от Teo на 02 май 2015 10:22, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 май 2015 10:21

Темата е за мача Берое-ЦСКА,така че сините комплексари или да пишат за мача или да изчезват и да не се занимават с ЦСКА,имат си отбор да си го гледат.На фена на Лудогорец ще му кажа че в това което обвинява ЦСКА,сега го правят в Лудогорец,Домусчиев парадира с близостта си с Б.Борисов и Герб,държавата му отпуска пари да си прави стадиона,като преди това му е дала завода за мотокари в Ловеч,корабостроителницата във Варна ,завода за антибиоци в Разград и т.н.,Боби Михайлов и БФС са му верни слуги,защото им е спонсор чрез телевизионите права.Не ти ли е интересно защо Домусчиев след като беше обиден жестоко от Гриша Ганчев си замълча и не каза гък,нещо нетипично за него,аз си го обеснявам с това че има бизнес в Ловеч ,а там да развиваш бизнес трябва да имаш разрешение от Гр.Ганчев,явно Гришата го държи с нещо и за това се изгаври с него.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 май 2015 10:38

Tommi написа:

Приземяването наистина е в червен цвят. :lol: Шампиони щяхте да ставате, ама накрая Лудогорец шампион, Левски с купата, а за вас остава супата. :mrgreen:

Ама вие и шампиони бяхте станали преди 2 години. :mrgreen:

И купата бяха я взели тия балъци. После ги посрещнахме по Щампионски със една тройка! :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 май 2015 11:08

Червени Воини написа:
Tommi написа:

Приземяването наистина е в червен цвят. :lol: Шампиони щяхте да ставате, ама накрая Лудогорец шампион, Левски с купата, а за вас остава супата. :mrgreen:

Ама вие и шампиони бяхте станали преди 2 години. :mrgreen:

И купата бяха я взели тия балъци. После ги посрещнахме по Щампионски със една тройка! :mrgreen:

Усещам дежавю от 2013 в околностите на Герен-а... @самосинятишина :lol:

Върни се в “Кошче за отпадъци”