Хубаво че не пуснах още малко инфо щото можеше и виртуално да ми теглят куршума за разпостраняване на ерес.
От тук нататък съм гроб за хубаво или за лошо.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
- Yellow major
- Контакти:
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
То по-лошо от това май не може да има .
Хубаво че не пуснах още малко инфо щото можеше и виртуално да ми теглят куршума за разпостраняване на ерес.
а няма бе

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Yellow major
- Контакти:
Дано да е ..
- rump_shaker
- Контакти:
той се надява да няма буря в форума.
макар че бурята в форума може и да е причинена от раздвижване по сделката.... знае ли се
макар че бурята в форума може и да е причинена от раздвижване по сделката.... знае ли се

kishe написа:SHYNE написа:уж днес щеше да има сделка , сега остава за утреsokkoban написа:Yellow major написа:Абе има си движение,но е по -добре да не се пише, че после ще изплува форевъра и вхп и съм линчуван,мани,мани...
Утре е поредния хубав ден да видим, дано извънземния да не преспи и да сънува ,че отново е прецакан.
Не искам да казвам друго което знам ,че може и други хора да се заинтересуват![]()
Айде молете се до утре,ако ли не стане ,нищо не губите.
Блажени са вярващите!...и тяхно е царството небесно!!!
Амин!
Как не ви омръзна..
майоре казах ли ти почнаха те и присъдата е 10 пръчки на голо
Хахаха колко смешно
Страхотно чувство за хумор!
Продават очила.... лека вечер

Re: Ботев, това е България
botev23 написа:Абе то не е само това, ама едва ли ще разбереш.
Може ли да разберем още какво е, че така както е увиснала във въздуха тази реплика изглежда много интригуваща.
п.п за да е кристално ясно: не харесвам Ботев и никога не бих писал в този раздел на форума, но бях провокиран от нелепото заглавие. Също така не ми харесва и слогана - Отборът на народа. Ki Cho - дори на 1 година да съм, имам право на мнение, а това, че на теб не ти допада не ти дава право да слагаш квалификации.
Re: Ботев, това е България
jindo написа:botev23 написа:Абе то не е само това, ама едва ли ще разбереш.
Може ли да разберем още какво е, че така както е увиснала във въздуха тази реплика изглежда много интригуваща.
п.п за да е кристално ясно: не харесвам Ботев и никога не бих писал в този раздел на форума, но бях провокиран от нелепото заглавие. Също така не ми харесва и слогана - Отборът на народа. Ki Cho - дори на 1 година да съм, имам право на мнение, а това, че на теб не ти допада не ти дава право да слагаш квалификации.
Как искаш да разбереш когато ти самият си го казваш ясно, че си предубеден??
Малко объркан ми се струваш

Но аз не съм психолог и не мога да ти помогна

sokkoban написа:Хахаха колко смешно
мечтай малко бе пич идват празници пък може и да ти се сбъдне мечтата а за очилата не те разбирам вески вижда света си по негов начин а пък и аз никога никой не съм убеждавал че сделка ще има ама за мен има реални купувачи дали ще стане незнам но силно се надявам за разлика от теб
селски вземи си скункса не се сърди
kishe написа:sokkoban написа:Хахаха колко смешно
мечтай малко бе пич идват празници пък може и да ти се сбъдне мечтата а за очилата не те разбирам вески вижда света си по негов начин а пък и аз никога никой не съм убеждавал че сделка ще има ама за мен има реални купувачи дали ще стане незнам но силно се надявам за разлика от теб
Ето тук много се разминаваме (болда!)
което не пречи всеки сам да си прави изводи!