Играл съм мачлета в махалата с Киряка, Балъчето, Туньо, Цанко Цветанов, Бончо Генчев, Тодор Колев(Левски,Славия), Томаш....и още няколко момчета от шампионския отбор на Етър - Генчо Генчев, Сашо Димов, Попиванов, Гошето(ако някой е от ВТ и знае за игрището в ОУ" Бачо Киро" ще знае за какво говоря...в средата на 90-те).....Познавам се с Георги Василеви сина му Веско.....
От сегашния отбор на Етър познавам почти всички местни футболистчета, даже на фенския новогодишен банкет дойдоха много от тях да ни уважат....
Като студент в Свищов се засокяхме с Христо Йовов в една дискотека и задиряше съквартирантката ми, че щяхме да се въргаляме с него...ама излезе пичага и удари една бутилка уиски на масата. Тъкмо завършваше първия си сезон в Ловеч. ПОловин час ми разправяше за Германия и Мюнхен 1860.
Иначе още Здравко Здравков(когато беше в неммилост в Левски и го изпратиха под наем в Етър), с фондацията на Бербатов имахме съвместен проект и той е идвал при нас, често засичам в едно кафе Гаджев, Топчо и Гонзо и съм играл карти с последните 2-ма. Любо Пенев съм го засичал на басейна в Царско село и н а някоко пъти сме говорили за общи неща(най-вече футбола в Испания). Дивиш беше на квартира в съседния блок и сме си разменяли по някой лаф пред блока. Ходил съм на гости в Мариян Христов в Ботевград.
То в тази тема трябва да се уточни какво се разбира под "познавате".....