1 май - ден на труда и на работническата солидарност!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

годе

Re: 1 май - ден на труда и на работническата солидарност!

Мнениеот годе » 01 май 2015 20:03

Thsmith написа::lol: :lol: :lol: Луди хора...

У нас свестните считат за луди.../Хр.Ботев/

Ataman
Контакти:

Мнениеот Ataman » 01 май 2015 20:06

Captain Stottlemeyer написа:"Квоооооо? Искате повишение на заплатата? Ебаси, ма много нагли станахте, бе! :o
Добре, Аре ся, нека ви обясня, мамавидееба мързелива, колко бачкате. Колко дни има в годината? А, така! 365! Точно. Във всеки един от тях, 8 часа ви отиват за сън, което общо прави 122 дни годишно. Така. Остават 243 дена. От тех 8 часа на денонощие свободно време, нали така ( 8 часа е работния ден,
8 часа спиш, 8 часа свободни , т.е 3х8=24). Начи, още 122 дена си клатите мъд.... кой, квот има. Остават 121 ден. Обаче нали има 52 недели в годината, бе, мехлюзи! И почивате, нали? И колко дена остават? 69 денаааа... 8-)
Така. Следите ли ми мисълта? В петъците, така или иначе следобяд се скатавате - броим ги за полвин ден, което прави 52половинки, или още 26 дена айляк. Към тва прибавяме и по един час обедна почивка всеки ден, и кво излиза? 8 дена в годината сте заети да муате пици, сандвичи и секви лАйна.
Колко останаха? Сметате ли? 35 дена. Аре са маанете 22 дена отпуска - остават 13 дни. А в България, доколкото знам има 12 официални празника. И кво остана? 1 (един) ден. И тва е Първи Май, да ви го начукам! И кво?
Искате повишение на заплатата?" :o

Ти май още живееш в соца или се бъзикаш .

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 01 май 2015 20:09

Поручик Голицын написа:
phd написа:Добре се справят с информационната война товаришчите.

http://pan.bg/view_article-49-28958-NA- ... VOJNA.html

Ахаххаххаха!

годе

Мнениеот годе » 01 май 2015 20:13

fcb_bg написа:
Captain Stottlemeyer написа:"Квоооооо? Искате повишение на заплатата? Ебаси, ма много нагли станахте, бе! :o
Добре, Аре ся, нека ви обясня, мамавидееба мързелива, колко бачкате. Колко дни има в годината? А, така! 365! Точно. Във всеки един от тях, 8 часа ви отиват за сън, което общо прави 122 дни годишно. Така. Остават 243 дена. От тех 8 часа на денонощие свободно време, нали така ( 8 часа е работния ден,
8 часа спиш, 8 часа свободни , т.е 3х8=24). Начи, още 122 дена си клатите мъд.... кой, квот има. Остават 121 ден. Обаче нали има 52 недели в годината, бе, мехлюзи! И почивате, нали? И колко дена остават? 69 денаааа... 8-)
Така. Следите ли ми мисълта? В петъците, така или иначе следобяд се скатавате - броим ги за полвин ден, което прави 52половинки, или още 26 дена айляк. Към тва прибавяме и по един час обедна почивка всеки ден, и кво излиза? 8 дена в годината сте заети да муате пици, сандвичи и секви лАйна.
Колко останаха? Сметате ли? 35 дена. Аре са маанете 22 дена отпуска - остават 13 дни. А в България, доколкото знам има 12 официални празника. И кво остана? 1 (един) ден. И тва е Първи Май, да ви го начукам! И кво?

Де го тоз работен ден 8 часа, капитан смахнат?

Абе,какъв капитан? Той се мисли за капитан,а нали знаеш, кои се мислят за някакви? Клиентите на "4 ти километър"!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 01 май 2015 20:25

годе написа:
Thsmith написа::lol: :lol: :lol: Луди хора...

У нас свестните считат за луди.../Хр.Ботев/

Което не означава, че лудите са свестни... само да вметна, че да не останем с грешно впечатление. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Поручик Голицын

Мнениеот Поручик Голицын » 01 май 2015 20:29

годе написа:
fcb_bg написа:

Де го тоз работен ден 8 часа, капитан смахнат?

Абе,какъв капитан? Той се мисли за капитан,а нали знаеш, кои се мислят за някакви? Клиентите на "4 ти километър"!

Една жена решила да отучи мъжа си да пие в кръчмата. Направила му салатка, сипала му ракия, седнала и тя да се почерпят и поговорят. Мъжът започнал:
- Като бях капитан на кораб преди години, при една буря в океана...
- Абе ти кога си бил капитан?!? Какви глупости дърдориш?
- Ей затова няма да пия повече с теб! В хоремага всички вярват, че съм бил морски капитан...

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 01 май 2015 20:44

sandi74 написа:Честит празник другарки и другари,да сме живи и здрави :!:

Ден,в който всеки трудещ се трябва да получи достойно признание за труда си.Нека пазим завоеванията,които десетилетия наред хората на труда са спечелили в двубоя с капитала.Честит празник !

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 май 2015 20:47

В уикито пише - 1 Май 1886 има национална стачка в САЩ, в която участват над 300 000 души. Исканията са основно за въвеждане на 8 часов работен ден.
Това е профсъюзен празник, а не политически. Така че не политизирайте темата.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 май 2015 22:55

Очевидно силно съм надценил чувството за хумор у повечето от пишещите в този форум, копирайки от сайт за вицове. Грешката е моя, не взех предвид ниското интелектуално ниво на другарите (най-вече руските), които явно още живеят във времето на праволинейната политпросвета... :oops: Посипвам си главата с пепел и си сипвам 50 грама допълнително за наказание. За капитан Стотълмайер от сериала "Монк" няма какво да обяснявам - едва ли някой ще ме разбере... 8-)

http://www.brdjo.com/jokes.php?gid=38
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 май 2015 23:12

Captain Stottlemeyer написа:Очевидно силно съм надценил чувството за хумор у повечето от пишещите в този форум, копирайки от сайт за вицове. Грешката е моя, не взех предвид ниското интелектуално ниво на другарите (най-вече руските), които явно още живеят във времето на праволинейната политпросвета... :oops: Посипвам си главата с пепел и си сипвам 50 грама допълнително за наказание. За капитан Стотълмайер от сериала "Монк" няма какво да обяснявам - едва ли някой ще ме разбере... 8-)

http://www.brdjo.com/jokes.php?gid=38

Айде, айде, омаза се, ся не се опитвай плоско да се измъкнеш. Ебаси хумориста си, ей! Само дет требе да се чешем под мишниците за да се похилим.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”