Финалът:Левски-Ч.море
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Финалът:Левски-Ч.море
Според мен ние ще сме около 10 000 без значение на кой стадион дали в Бургас или Стара Загора, толкова ще сме на финала. А Черно Море ги виждам между 1500 и 2000 ако е в Стара Загора и между 3500 и 4000 ако е в Бургас!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Водите най-безсмислената тема, която може да съществува. И на малките деца е ясно, че Левски ще има повече фенове на мача. Където ще да е, и в Стара Загора, и в Бургас, че и във Варна...
Левскари, за нас е в пъти по-добре да е в Бургас, к'во като им е по-близо на тях. В Зарата почти всички ни мразят в червата си и 50% от "феновете" на Черно Море ще са фенове на Берое. Че са и зелени всичките, нямат кой знае кви компромиси да правят. Плюс това не виждам как ще се разпределят равностойно феновете на стадиона в Зара. По-яко ще ни е в Бургас, и теренът е хубав, и стадионът е по-голям. Ще можем да сме повече.
Левскари, за нас е в пъти по-добре да е в Бургас, к'во като им е по-близо на тях. В Зарата почти всички ни мразят в червата си и 50% от "феновете" на Черно Море ще са фенове на Берое. Че са и зелени всичките, нямат кой знае кви компромиси да правят. Плюс това не виждам как ще се разпределят равностойно феновете на стадиона в Зара. По-яко ще ни е в Бургас, и теренът е хубав, и стадионът е по-голям. Ще можем да сме повече.
Последна промяна от Синичко на 01 май 2015 12:32, променено общо 1 път.

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
Стара Загора не обмисля възможността да приеме финала за Купата на България между Левски и Черно море, който ще се проведе на 28 май.
Под Аязмото не са забравили ексцесиите, които имаше по трибуните на финала през 2007 година между Левски и Литекс.
Тогава „сините“ фенове буквално изпочупиха 70% от седалките и нанесоха други поражения по стадиона.
Така остава много малка вероятността финалът за Купата на България между Левски и Черно море да се проведе в Стара Загора.
Другият вариант е мачът да бъде в Бургас. Спортният директор на „сините“ Георги Иванов-Гонзо след мача с Лудогорец обаче се възпротиви на варианта с Бургас.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Пълни глупости, реши ли ПФЛ мача да е там ще е там!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
-
TheRoyalCup
- Контакти:
Друго е, човек като познава някой и друг човек от кухнята на някои клубове ...та по същество.Ловешката зализана мастия дал пари на един клуб с бивше име ''Витоша'', като това не е дарение, нещо като кредит.Като този кредит , отборът базиран в кв ''Подуене'', ще върне от участието му в Лига Европа.Та както се казва,очаква ни един много '''честен''' финал
.
TheRoyalCup написа:Друго е, човек като познава някой и друг човек от кухнята на някои клубове ...та по същество.Ловешката зализана мастия дал пари на един клуб с бивше име ''Витоша'', като това не е дарение, нещо като кредит.Като този кредит , отборът базиран в кв ''Подуене'', ще върне от участието му в Лига Европа.Та както се казва,очаква ни един много '''честен''' финал![]()
![]()
.
Сега обясни каква му е изгодата да дава кредит.
Аз съм ЗА Бургас- любим мой град, хубав стадион и терен!
P.s. Много надути и вискомерни изказвания от страна на черноморските фенове, хайде малко по-обрано, а? Че и обиждат,и заяждат, на каква основа го правят не знам... така беше и преди петицата, която отнесоха, пък после мачът бил без значение
P.s. Много надути и вискомерни изказвания от страна на черноморските фенове, хайде малко по-обрано, а? Че и обиждат,и заяждат, на каква основа го правят не знам... така беше и преди петицата, която отнесоха, пък после мачът бил без значение

Петков написа:Аз съм ЗА Бургас- любим мой град, хубав стадион и терен!
Ти пък от какво се обиди?От ВИСКОМЕРИЕТО ли?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Петков написа:Аз съм ЗА Бургас- любим мой град, хубав стадион и терен!
Ти пък от какво се обиди?От ВИСКОМЕРИЕТО ли?
Простотията и глупостта не ме обиждат, чужди са ми, и като такива, са ми странни и неразбираеми.Това се чудя по-горе. А висОкомерието Ви е безпочвено, това е.

-
TheRoyalCup
- Контакти:
Eminem написа:TheRoyalCup написа:Друго е, човек като познава някой и друг човек от кухнята на някои клубове ...та по същество.Ловешката зализана мастия дал пари на един клуб с бивше име ''Витоша'', като това не е дарение, нещо като кредит.Като този кредит , отборът базиран в кв ''Подуене'', ще върне от участието му в Лига Европа.Та както се казва,очаква ни един много '''честен''' финал![]()
![]()
.
Сега обясни каква му е изгодата да дава кредит.
Ето малко фактология, преди месец и нещо Левски бе във фактически фалит(както и онез другите),лицензи и такива неща.Преди броени дни оня от Ловешко поде акция за спасение на Левски и ЦСКА.''Случайно'' след това изведнъж Баждеков обяви,че Левски е платил 350 000 лв.Следва логичният въпрос, откъде дойдоха тези пари
Това е дами и господа.Вероятността ''Черно море'' да вземе купата клони към нула.Това би означавало почти сигурен край на така наречения отбор на народа, а това както знаем и с онези другите, никога, никой няма да допусне.
Единствено Домуса даде пари на Батков, само той.От хора от тези средизнам, как агент Тара проси, но никой не му дава.Към днешна дата любимецът на другаря Станишев-другаря Домусчиев е кредиторът на Левски.
При евентуална загуба на Левски положението става трагично.И все пак отсреща стои не кой да е а ТИМ.За тези, които не знаят, днешното така наречено чудо на българския футбол ''Лудогорец'1945'' се дължи именно на лицето Сергей Станишев, именно той натисна ТИМ ДА НЕ ЗАКУПЯТ БЪЛГАРСКИ МОРСКИ ФЛОТ, за сметка на Домусчиев.Чрез покупката на БМФ , същият Домусчиев даде десетки кораби за скраб, ето го коренът на днешния ''Лудогорец'', с парите от корабите, забравеният от Бога град изведнъж стана най-важният футболен фактор.Пак към днешна дата , Домуса коли и беси, а това значи едно,той няма да допусне купата да отиде във Варна.
Върни се в “Футбол - България”