Селянин_ написа:"Отборът на Левски отпадна от турнира за Купата на България след скандално отменен гол на Аниете в 83-тата минута."
Дали заглавията нямаше да са такива, ако снощи беше отпаднал Левски, а не Лудогорец ?
Първо искам да отбележа, че това не е заяждане към левскарската общност или омаловажаване на постигнатия успех снощи над Лудогорец. По-скоро хвърлям камък в градината на медиите, които не мерят с еднакъв аршин. Ето например Гонг снощи точно под заглавието, че Левски е на финал имаше друга новина "Спорната ситуация за дузпа на Левски - Лудогорец". Нека да оставим въпроса изобщо колко спорна бе ситуацията. На мен ми е любопитно, защо нямаше новина "Спорната ситуация за гола на Марселиньо" ? Тя ситуацията дори не беше спорна, беше безспорна, но някак си медиите оставиха ситуацията настрани, в сянка.
Та въпросът ми към вас е ако отменения гол не беше на Марселиньо, а на Аниете, дали медиите щяха да го отразят по-подобаващо ?
По-опорочена професия от журналистическата има ли??? Лъжи, пристрастност и манипулации по медиите колкото искаш!