Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 29 апр 2015 16:22

Тоз пък намерил кой да псува......

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 апр 2015 21:55

Владислав Стоянов: Левски е най-добре играещият отбор в България

8-)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2015 22:02

Eminem написа:
blue avalanche написа:
Eminem написа:Една глоба и предупреждение щяха да свършат работа.

Ако САМО това беше причината...

Какво толкова да е направил ? Най-вероятно е псувал малко. Не че е нищо, но чак пък махане от първия отбор.
Човекът има една година от договора, а те вече го били забравили. И какво, една година ще тренира с юношите ли ?
Вместо да взимат трансферна сума, те прекратяват договори и после плащат неустойки. Тъпанари, после просят от феновете.
1ст. не трябва да им се дава на тия олигофрени.

"Направил" е това,което "направиха" Жоао Силва,Мюлдер,Грийн,Калво и т.н.
Взимаха големи заплати.Сега трябва да подготвим почвата сам да си разтрогне договора.Чак ли си?
Мое мнение,разбира се...Спекулации.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 апр 2015 23:31

Всичко това хубаво, но е по-важно да се радваме и след финала. Никакво отпускане :!: :!: :!:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 30 апр 2015 10:14

От тая снимка се сетих че и Сърмов е в отбора,бях го забравил. :mrgreen: Какво става с неговото лечение,след колко време ще е на линия.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 апр 2015 10:38

Дяков:
„Левски е отбор за топ 3. Левски е от отборите, които играят най-хубавият футбол в този момент.“

И аз смятам, че към момента сме най-силният тим в България.
Ако бяхме в първата 6-ца, с тия колебливи игри на разградчани, щеше да е доста интересно. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 апр 2015 12:38

Представители на италианския Лацио наблюдаваха Божидар Краев от Левски по време на мача с Лудогорец снощи.

"Римските орли“ проявяват интерес към него и вече на няколко пъти са го наблюдавали в игрова обстановка. 17-годишният офанзивен футболист се представи на висота в мача.

По време на зимната пауза Краев бе на проби в италианския шампион Ювентус, както и в Манчестър Сити. Той дори тренира в дублиращия тим на англичаните под ръководството на Патрис Виейра. И двата клуба продължават да го следят.

Левски се надява да продаде Краев, който ще навърши пълнолетие на 23 юни, през лятото и да получи за правата му около милион евро.

На 17-годишна възраст "сините“ продадоха Антонио Вутов в Удинезе в началото на 2014 година.

[offtopic]http://www.dnes.bg/sport/2015/04/30/lacio-s-ambicii-kym-bojidar-kraev.262122[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2015 12:56

TristaNNN написа:Представители на италианския Лацио наблюдаваха Божидар Краев от Левски по време на мача с Лудогорец снощи.

"Римските орли“ проявяват интерес към него и вече на няколко пъти са го наблюдавали в игрова обстановка. 17-годишният офанзивен футболист се представи на висота в мача.

По време на зимната пауза Краев бе на проби в италианския шампион Ювентус, както и в Манчестър Сити. Той дори тренира в дублиращия тим на англичаните под ръководството на Патрис Виейра. И двата клуба продължават да го следят.

Левски се надява да продаде Краев, който ще навърши пълнолетие на 23 юни, през лятото и да получи за правата му около милион евро.

На 17-годишна възраст "сините“ продадоха Антонио Вутов в Удинезе в началото на 2014 година.

[offtopic]http://www.dnes.bg/sport/2015/04/30/lacio-s-ambicii-kym-bojidar-kraev.262122[/offtopic]

ПатриК Виейра. :) :) :)
Изходящите трансфери ще са много важно перо от бюджета.Няма какво да се заблуждаваме.Но да се правят КАДЪРНО!!!

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 30 апр 2015 13:18

А-НИЕ-ТЕ обичаме.

Върни се в “Левски”