Съдия-изпълнител изнася техниката на TV7 и News 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Съдия-изпълнител изнася техниката на TV7 и News 7

Мнениеот runnersa » 30 апр 2015 11:01

dunavfc написа:Не съм чел темата, но съм сигурен, че Бойко Борисов, пак е обвинен за злодей на векът, а свободата на словото е брутално изнасилена и то казано от ТВ 7, които при протестите през 2013 год. бяха "обективни" и "свободни" .

Бареков даде фира, гнусната му телевизия също, остана и Алфа и Болен да заминат в небитието и всичко става тип-топ 8-) За ДПС не смея да мечтая, защото знам, че е невъзможно.

Да бе идеално ама проблема е че това не е Европейско както казваше един водещ после ще дойде някоя друга мутра и ще иска да спира БТВ и Нова - е докога ще се кефим на такава държава :?:
Докога с това "европейско мислене" че можеж да докажеж че си по - добър от другия само ако го елиминираш физически?
Или както се пее - мутрата ми е много по - добра от мутрата ти... Е докога това ще е модно?
Последна промяна от runnersa на 30 апр 2015 11:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 апр 2015 11:32

fcb_bg написа:
v.r.s. написа:
fcb_bg написа:Кво го хвалиш Борисов? Що никой не го пита как с една негова заповед се увеличава доходът от спряна контрабанда за нула време, а даже и си позволява да дава и конкретни цифри от спряна такава за определен период в бъдеще време? За това трябва да знаеш колко и какво минава нелегално.

Абе пич, в тази държава дали се случва нещо лошо, за което да не е виновен Бойко?
Не зная каква е причината за този твой комплекс към него, но не се ли усещаш, че започваш да ставаш за смях с коментарите си.
При теб важи правилото, каквото и да направи и каже "Баце", няма как да не е негативно и да не се намерят недостатъци.
Колкото до контрабандата, нормално е да се знае какво и колко минава нелегално и сега какво, ако успеят да съберат милиард и половина от спряната контрабанда, отново ли ще лошо?
Спрете се вече с тези опорни точки и негативизъм.

Ами не за всичко е виновен Магнолий, ама "любовта" ми към него не е некак си незаслужена. Още от предния му мандат.
Викаш нормално е да се знае размера на контрабандата? :? Няма смисъл да продължавам тогава...

Разбира се, че е нормално да се знае размера на контрабандата, както и колко губим на година от нея, нали заради това са службите.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2015 12:14

v.r.s. написа:
fcb_bg написа:
v.r.s. написа:
fcb_bg написа:Кво го хвалиш Борисов? Що никой не го пита как с една негова заповед се увеличава доходът от спряна контрабанда за нула време, а даже и си позволява да дава и конкретни цифри от спряна такава за определен период в бъдеще време? За това трябва да знаеш колко и какво минава нелегално.

Абе пич, в тази държава дали се случва нещо лошо, за което да не е виновен Бойко?
Не зная каква е причината за този твой комплекс към него, но не се ли усещаш, че започваш да ставаш за смях с коментарите си.
При теб важи правилото, каквото и да направи и каже "Баце", няма как да не е негативно и да не се намерят недостатъци.
Колкото до контрабандата, нормално е да се знае какво и колко минава нелегално и сега какво, ако успеят да съберат милиард и половина от спряната контрабанда, отново ли ще лошо?

Ами не за всичко е виновен Магнолий, ама "любовта" ми към него не е некак си незаслужена. Още от предния му мандат.
Викаш нормално е да се знае размера на контрабандата? :? Няма смисъл да продължавам тогава...

Разбира се, че е нормално да се знае размера на контрабандата, както и колко губим на година от нея, нали заради това са службите.

Е как го разбират тоя размер службите? Знаят какво, колко и къде влиза ли?
Службите да знаят размера на контрабандата и да не правят нищо по въпроса се нарича мафия. Държавна мафия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 апр 2015 12:35

fcb_bg написа:
v.r.s. написа:
fcb_bg написа:
v.r.s. написа:

Е как го разбират тоя размер службите? Знаят какво, колко и къде влиза ли?
Службите да знаят размера на контрабандата и да не правят нищо по въпроса се нарича мафия. Държавна мафия.

Може и така да се нарече, защото тази контрабанда е свързана с високопоставени хора, които оказват натиск върху тях и не им позволяват да се борят с нея и ограничат. Иначе даде ли им се картбланш да действат, няма човек който да се противопостави на тях и Държавата.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2015 13:35

v.r.s. написа:Може и така да се нарече, защото тази контрабанда е свързана с високопоставени хора, които оказват натиск върху тях и не им позволяват да се борят с нея и ограничат. Иначе даде ли им се картбланш да действат, няма човек който да се противопостави на тях и Държавата.

Ами аз точно на това се възмутих, как Борисов прави разчети върху доходите от спряна контрабанда. Това може да го прави мафиотски бос, но не и министър-председателят на Република България. Излиза, че Борисов е наясно с каналите от което можем да заключим, че и взема съответен % за мълчанието си. И сега просто се жертва определен % от общия доход или по-вероятно просто някой ще изгори по веригата, "държавата се бори с контрабандата' за пред народа и Ес и тва е. И всички са доволни.

П.С, Г-н Цветан Цветанов, ако ме слушате и четете, да знаете, че пиша на пияно и съм дрогиран.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”