Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sleepwalker написа:Мистри написа:Гонзо: ЦСКА се надупи и сега си заслужава съдбата.
http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulg ... ata-326609
Гонзо се из**а на метеното! Бива ли да си такъв идиот, че половин час след мача на сезона, завършил с победа, да дрънкаш абсолютни тъпотии! Ми похвали играчите, похвали треньора, изчеткай феновете и хвърли пет-шест протоколни лафа за пред медиите, но не се цепи така! Същия като Батков преди няколко години, когато чат-пат биехме и в Европа - надути изказвания със селяндурски привкус. Да не коментираме, че сами сме си виновни за класирането си, друг разговор е...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
bubka написа:Лудогорец ако всеки мач играеха така, нямаше дори да са в първата шестица, камо ли шампиони и т.н. Оставяха почти всяко единоборство в полза Левски, то не бяха коридори, улички и свободни зони само и само отбора на народа да вкара. Цирка беше пълен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта