Финалът:Левски-Ч.море
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Гонзо се изплаши ''В Бургас - Черно Море ще има предимст
Ясно е, че местата ще са по равно за феновете на двата отбора. Не се е изплашил Гонзо. Просто едните привърженици ще пътуват по-малко, ако е в Бургас! Затова Стара Загора е най-добре като местоположение, но пък стадиона на Берое има само една трибуна.
Re: Финалът:Левски-Ч.море
Стадиона в Сливен не става ли като вариант.
raikonen22 написа:Ясно е, че местата ще са по равно за феновете на двата отбора. Не се е изплашил Гонзо. Просто едните привърженици ще пътуват по-малко, ако е в Бургас! Затова Стара Загора е най-добре като местоположение, но пък стадиона на Берое има само една трибуна.
Точно така .Моряците ги настаняват в сектора за гости , а ние в централната трибуна и ссичко е Ок
Хем трябва да е в София мача, хем ако е в Бургас - не било честно, че им било по-далеч. Страхотна логика! Изведнъж всички станаха големи левскари и пълнят стадионите. А до скоро къде бяхте? По-ниски от тревата и по-бедни от червените ви близнаци.
kanara1978 написа:Мисля че ако съдията свири нормално Черно Море ще победи без проблеми.Днескашния мач няма нищо общо с формата на Левски -абсолютно даден мач и наговорен
Пич, малко си смешен, честно... Не знам какви мачове гледаш и ходиш???? Може би този на Герена между Левски и Черно море преди няколко месеца си го пропуснал? Или я погледни статистиката между двата отбора и тогава говори врели-некипели...
Излагаш се. Факт!
Където и да е мача отиваме да играем футбол пък каквото стане,живота продължава и след тоя мач

HASTA DE LA VICTORIA
Подкрепям, естествено, Черно море на финала. Смятам, че Кольо и компания спокойно могат да потопят летящият нависоко, след "класиките" с Марек и Хасково, Левски

Леевски, оле

Очакваната синя комплексарщина заля форума. Предлагам да играем на Герена без зелена публика. Така принцесите ще получат душевен орг*зъм.
Нека победи по-добрият отбор. Успех на Черно Море !
П.с.: 100% няма да отида да гледам този мач. Нагледал съм се на шопска селения...
Нека победи по-добрият отбор. Успех на Черно Море !
П.с.: 100% няма да отида да гледам този мач. Нагледал съм се на шопска селения...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
И за двата отбора мача е врата към ЕКТ.. така, че 50:50 
@ От голямо значение е къде ще се играе мача, защото това ще окаже влияние за един от двата отбора:idea:

@ От голямо значение е къде ще се играе мача, защото това ще окаже влияние за един от двата отбора:idea:
Ти от Черно Море ли си? Явно не. Ясно е, че не обичаш Левски, ама не взимай отношение, а си гледай твоя отбор. Колкото до финала за купата, ще говорим повече когато мине. На финал всичко може да се случи. Аз съм от Левски и бих желал моя отбор да спечели купата.boabbb написа:Подкрепям, естествено, Черно море на финала. Смятам, че Кольо и компания спокойно могат да потопят летящият нависоко, след "класиките" с Марек и Хасково, Левски![]()
![]()
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Върни се в “Футбол - България”