Синьо сърце написа:На мен ми направи впечатление днес един странен факт. Както до около 30 минута( грубо ) стояхме по-добре на терена, без промяна на играта на зелените в нашата настъпи брутален срив, и то от чисто индивидуални технически грешки. 7-8 минути ние буквално нямахме вярно отиграна топка и допуснахме 2-3 ситуации за гол, които можеха да ни костват класирането. След това пък за няколко минути ги емнахме и направихме няколко великолепни атаки, в които по чудо не вкарахме гол...
Тук искам да спомена положението на Гаджев, защото стана пред мен: за дузпа и дума не става, но е чисто препречване и съответно двоен фаул!
А Краев не трябваше да бие от движение, а да финтира вляво нестабилния им защитник, и след това да стреля...
Но това са подробности.
Синчец, Владо си търсеше контакт с играча на Разград и целенасочено се нацепи в него. Мен ме е яд на Аниете, че реши да проси дузпа, а не я наши още в края на полувремето. Ако не бяхме чакали големия левскар Херо в момента щяхме да се борим за титлата...какво да се прави догодина повече.