Пуснах си да погледам малка ТВ7 - голям цирк е!...В България нищо не се прави като хората, прати ли са 80 полицаи за да "пазят" 15 хамали и една съдийка, няма такъв смях...В най-тежкия ден от протестите имаше 110 полицая, които охраняваха 10 000 души.
Иначе крокодилските сълзи за тази телевизия са смешни и жалки.Тя изпълни мисията си да изпрати Крадеков в ЕП...За тоя слугинаж никой няма да съжалява.
Тази телевизия има забрана от една година и запор от един месец - дължи 10 милиона и от две години работи на загуба...Правиха иху-аху по изборите, сега няма кой да плаща.Айде да ги закриват, на никой няма да липсват.
Жалко, че полицията пак стана за смях...те са свикнали де...
Чудно защо бившия директор на ТВ7 Крадеков го няма да защити телевизията?!
П.П.Бойко Борисов как ги нахрани преди малко...егати смешната телевизия
Съдия-изпълнител изнася техниката на TV7 и News 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съдия-изпълнител изнася техниката на TV7 и News 7
Кво го хвалиш Борисов? Що никой не го пита как с една негова заповед се увеличава доходът от спряна контрабанда за нула време, а даже и си позволява да дава и конкретни цифри от спряна такава за определен период в бъдеще време? За това трябва да знаеш колко и какво минава нелегално.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Поръчковите TV7 и News 7 ще си платят ли дълговете без да гушнат букета 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Лудата банда написа:Някой може ли да ми каже в ЕВРОПА, част от която сме уж, имало ли е такъв брутален опита за спиране на телевизия в ефир?
От раз се сещам, че преди 2 години спряха държавната телевизия в Гърция.
fcb_bg написа:Кво го хвалиш Борисов? Що никой не го пита как с една негова заповед се увеличава доходът от спряна контрабанда за нула време, а даже и си позволява да дава и конкретни цифри от спряна такава за определен период в бъдеще време? За това трябва да знаеш колко и какво минава нелегално.
Абе пич, в тази държава дали се случва нещо лошо, за което да не е виновен Бойко?
Не зная каква е причината за този твой комплекс към него, но не се ли усещаш, че започваш да ставаш за смях с коментарите си.
При теб важи правилото, каквото и да направи и каже "Баце", няма как да не е негативно и да не се намерят недостатъци.
Колкото до контрабандата, нормално е да се знае какво и колко минава нелегално и сега какво, ако успеят да съберат милиард и половина от спряната контрабанда, отново ли ще лошо?
Спрете се вече с тези опорни точки и негативизъм.
- Балкански Орел
- Контакти:
Същите тези борци за свобода от Нюс7 до вчера бяха еничерите на цецо и пеевски.
Да се оправат.
Да се оправат.
[center]Levski & Lazio[/center]
- Балкански Орел
- Контакти:
Някой да припомни на късопаметните как отразяваха протестите.Аз си спомням много ясно едно предаване на господарите.Тогава защо не реваха ?
[center]Levski & Lazio[/center]
Това какво са правили и на кого служеха не е важно, важното е, че след фалита на КТБ кранчето им спря, имат задължения, които не погасяват и по закон са дадени на съдия изпълнител, който трябва да опише имуществото и чрез него да се покрие задължението.
fcb_bg написа:Кво го хвалиш Борисов? Що никой не го пита как с една негова заповед се увеличава доходът от спряна контрабанда за нула време, а даже и си позволява да дава и конкретни цифри от спряна такава за определен период в бъдеще време? За това трябва да знаеш колко и какво минава нелегално.
[offtopic]Не те знам комунист ли си, какъв си, но чети внимателно:
1.Не виждам да хваля някой.
2.Ако реша да хваля някой, ти си последния, който ще ми казва какво да правя!
3.Личните си комплекси и послания към Б.Б. отправяй в "Тема за политика - България".[/offtopic]
v.r.s. написа:Това какво са правили и на кого служеха не е важно, важното е, че след фалита на КТБ кранчето им спря, имат задължения, които не погасяват и по закон са дадени на съдия изпълнител, който трябва да опише имуществото и чрез него да се покрие задължението.
Точно казано, но ако трябва да бъдем честни, наистина бяха влезли да дръпнат шалтера...тая юристката беше много жалка как държеше да започнат от точка 130 - сървърите, вика "имам инструкций"...стана ми смешно като им викаше "не ме снимайте" - влизаш при камерите и няма да те снимат

Абе излишно вдигнаха рейтинга на една умряла телевизия.
Ако бяхме нормална държава ТВ 7 отдавна да е в историята !