Странджата написа:И за какво сега да плачем? За погазване на човешките права, за свободата на словото или за Бареков, Костинброд и злостните манипулации на една телевизия, определила се като медиа и като стожер на свободата и морала. Аз съм малко объркан, защото частната медиа в края на краищата е на някой, а ако той не е филантроп и честен човек като Цветан Василев, тя не е медиа, а инструмент ...Добре, че у нас има и други честни частници - от коляното на първия - многоуважаемий Валентин Моллов, които си имат медии, та няма да останем без медиа с полагащо ни се качество.
Съдия-изпълнител изнася техниката на TV7 и News 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съдия-изпълнител изнася техниката на TV7 и News 7
Колко трябва да ти е паметта и какъв потенциал да бъдеш манипубилан трябва да имаш, за да ти бъде мъчно за TV7 в момента...

- shotgun blues
- Контакти:
все ми е тая,не съм ги гледал откакто загубиха А група
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Долно уйно
- Контакти:
Поведението на полицията е идиотско 
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- damyanov1963
Да ви имам проблемите!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Ох, белите дето направи Цецко Василев немат край

- Долно уйно
- Контакти:
damyanov1963 написа:Да ви имам проблемите!
Проблемите са в това, че всичко се извършва под натиск.
Да, всеки трябва да си плаща задълженията, но и трябва да се спазват законите от всички.
Ето днес ЧСИ-то иска да започне изземване на вещи от точка 130 (сървърите), то ест да може да спре излъчване, а нещата до 130 са пропуснати.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Гледах,че са направили жива верига журналистите обаче липсва един,който най-много говори и хвърля обвинения.
Той еее неговото име еее....
Стойчо Керев скрил се е като мишчица в някоя дупчица да види кво ще стане сега!!!!
Той еее неговото име еее....
Стойчо Керев скрил се е като мишчица в някоя дупчица да види кво ще стане сега!!!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
Лицето на тая телевизия беше Барекоглу, зад кулисите- Цецооглу и Деляноглу, а техните конци дърпаше Доганоглу.
Та да си дойдем на въпроса: ЗА КОГО ОТ ТИЯ ЧЕТИРИМА АНТИБЪЛГАРИ ВИ Е ЖАЛ?
Та да си дойдем на въпроса: ЗА КОГО ОТ ТИЯ ЧЕТИРИМА АНТИБЪЛГАРИ ВИ Е ЖАЛ?
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
-
Лудата банда
Някой може ли да ми каже в ЕВРОПА, част от която сме уж, имало ли е такъв брутален опита за спиране на телевизия в ефир?
Тия ги гледах докато даваха А група, Серия А и Дървото на живота.....даже мислех че са фалирали, защото един познат работще там ми се оплаква преди месец , че не им давали заплати, много били закъсали.
Смешно ми стана едно изказване сега на едни водещо по телевизията, че:
"Хората може да имат едно наум към тази телевизия, но всичко това е било заради бившето ръководство. Сега всичко било прозрачно и чисто". Това го казват журналисти, които допреди 1 година плюеха всичко от екрана и работеха за онова "старото ръководство", а сега са в час....
Кофти е начина по който става. Представете си обикновенните хорица какув шанс имат с/у един ЧСИ(ако стигнат дотам).....
Дано се изаснят нещата по-бързо. То е ясно, че за едни законите са по-закони, за другите има вратички.
Смешно ми стана едно изказване сега на едни водещо по телевизията, че:
"Хората може да имат едно наум към тази телевизия, но всичко това е било заради бившето ръководство. Сега всичко било прозрачно и чисто". Това го казват журналисти, които допреди 1 година плюеха всичко от екрана и работеха за онова "старото ръководство", а сега са в час....
Кофти е начина по който става. Представете си обикновенните хорица какув шанс имат с/у един ЧСИ(ако стигнат дотам).....
Дано се изаснят нещата по-бързо. То е ясно, че за едни законите са по-закони, за другите има вратички.
Интериорни врати - Врати хармоника