Номер 1 в първата част на първата шестица

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Номер 1 в първата част на първата шестица

Мнениеот BRF » 29 апр 2015 10:46

loko1 написа:Като ви чета някои ... то да взема да спра да се радвам, че сме първи в тази класация. Никой не лети и не дерзае лудо по илюзорни титли, ако не сте забелязали

Напротив,радвайте се!Заслужено сте на това място!На магарето-вълк не му обръщай внимание!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 29 апр 2015 10:50

malchev написа:Трябва да си призная - бях сигурен, че Локо Сф. ще направят нов слаб сезон.. искрени поздравения!
Успяхте с един разумен бюджет да покажете много стабилни игри. Самият факт, че имате някакви шансове за титла е показателен, а доколко ще ви бъде позволено да се борите за нея - друг въпрос.
Тъй като съм в чужбина за няколко месеца и не мога да гледам мачовете - доброто представяне отрази ли се на посещаемостта? Надявам се хората са се върнали поне малко на стадиона..

Благодаря, с ЦСКА имаше 8000 (6000 цесекари), с Лудогорец имаше 3000 (100 от Лудогорец), с Ботев около 2000 (300 ботевисти). Макар в България да е смешно да говорим за посещаемост като има 2-3 мача на сезон дето да съберат над 10000 зрители в А група.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 29 апр 2015 10:56

Въпреки че съм запален фен на ЦСКА изключително много се радвам за Локомотив СФ (все пак и ми е кварталния отбор). Феновете на този клуб заслужават доброто представяне на отбора си. Браво на футболисти, ръководство и фенове.От все сърце ви желая успех не само този сезон а и за напред. Единствено в мачовете с ЦСКА този късмет да ви напуска (желая го по обясними причини). Надявам се това да е възраждането на този славен софийски тим.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 апр 2015 11:01

Аз ще съм доволен камиларите да станат шампиони 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 апр 2015 11:01

Червени Воини написа:Успех!
После Като ви закопаят срещу някой да не ревете като дърта свекърва.

Не вярвам да реват. Момчетата от Надежда най-доблестно търсят причините за загуби и слаби игри в своята градинка, а не са ревльовци като вас. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 29 апр 2015 11:02

Браво на Локото! :)

Ако го докарате до мач за титлата, може и да се закарам до Надежда- да погледам сеир. :mrgreen: Въпреки че ще бъде егати шампиона- дето НИЕ сме го треснали 2 пъти тая година. :mrgreen: :mrgreen:

Успех! :)

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 29 апр 2015 11:10

Blue1914 написа:... егати шампиона- дето НИЕ сме го треснали 2 пъти тая година. :mrgreen: :mrgreen:

Ако не ни бяхте "треснали" два пъти в момента вече щяхме да сме първи във всякакъв вид класиране. Но не се оплакваме, просто посочваме факти.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 апр 2015 11:21

Не съм си и помислял, че в края на април ще сме на тази позиция.
Поздравявам момчетата и Васев.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 апр 2015 11:24

loko1 написа:Като ви чета някои ... то да взема да спра да се радвам, че сме първи в тази класация. Никой не лети и не дерзае лудо по илюзорни титли, ако не сте забелязали

Че аз какво толкова съм те разубедил?!
Казах „Радвай се!”.........., но на нещата които са реалност.
Няма как мачът Ви в Ловеч да е за титлата, дори и в мечтите, освен ако не черпиш от мракобесието на „червените маси”!
По отношение на „закопаят”, бих припомнил само, че ако не беше отменения редовен гол за Лудогорец на стадиона в „Надежда”, тази тема нямаше как да съществува!
В действителност и аз се радвам за Вас — напоследък сте всред симпатичните ми отбори!
За да Ви харесвам безрезервно пречат някои отговорни ръководни фактори в клуба!
Последна промяна от volf на 29 апр 2015 11:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 апр 2015 11:28

Браво на Локото, не знам как го правите, но пълните душите на хората! :) Евала, мачкай всичко наред! :) 6 точици, не остана... :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Локо София”