Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудог

Мнениеот plamenst7 » 29 апр 2015 01:11

Освен Ловеч, дали има други варианти за провеждане на финала?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 апр 2015 01:13

Я по-спокойно. ;) Който и да отиде на финал ще ви качи на тройка. ;) Леко, спокойно, без напрежение. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2015 01:25

anihilator написа:
plamenst7 написа:Аз също нямам против всички левскари играещи по други отбори да не играят срещу Левски. Вие какво очаквате? Да вземете юноша на Левски и той изведнъж да си промени клубните пристрастия ли? Няма как да стане! Това че е казал, че Левски ще бие Лудогорец, съвсем не означава, че няма да играе на 100% като се изправи срещу Левски. Правили са го не един и двама левскари.

Така прав си обаче неведнъж е набеждаван за симулативна игра срещу Левски , предполагам автора това има в предвид .

Неведнъж???
Този,пък, да не би да има 50 мача срещу Левски???

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 апр 2015 01:33

bobo_13 написа:Той планът е ясен. Лц дава точки в първенството, за да се измести ЦСКА от 4-ката, а с тези допуснати загуби за първенство ще се оправдае загубата от Левски за купата.

Това е повече от ясно! Намериха си удобен момент да паднат за първенство и видиш ли "малко ни куца играта напоследък" ще е оправдание за подаръка им към лилавите! Приказките за феърплей да ги разправят на жените си ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 29 апр 2015 01:39

На мен ми прави впечатление колко е спокойно в Лц и как се приемат с лека ръка загубите. Предните сезони след 1 загуба се започваше да се спрягат заместници на треньора, Гела скачаше и т.н. Сега се получават някви загуби за Лц, някакви странни резултати и едно спокойствие цари там. Сега ми излиза Дерменджиев и казва "Няма да е трагедия ако отпаднем от Левски"????? Шах и мат.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 29 апр 2015 02:02

blue avalanche написа:
anihilator написа:
plamenst7 написа:Аз също нямам против всички левскари играещи по други отбори да не играят срещу Левски. Вие какво очаквате? Да вземете юноша на Левски и той изведнъж да си промени клубните пристрастия ли? Няма как да стане! Това че е казал, че Левски ще бие Лудогорец, съвсем не означава, че няма да играе на 100% като се изправи срещу Левски. Правили са го не един и двама левскари.

Така прав си обаче неведнъж е набеждаван за симулативна игра срещу Левски , предполагам автора това има в предвид .

Неведнъж???
Този,пък, да не би да има 50 мача срещу Левски???

7-8 има при нас е поне 4 години.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 29 апр 2015 02:05

Tommi написа:Я по-спокойно. ;) Който и да отиде на финал ще ви качи на тройка. ;) Леко, спокойно, без напрежение. ;)

Нема напрежение купата е наша , за съперник си избирам по скоро Левски макар , че Лудогорец не малко сме ги дънили 8-)

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 29 апр 2015 03:46

plamenst7 написа:
anihilator написа:

Затова са треньорите - да преценяват кой би им свършил най-добре работа в даден мач. Аз много пъти съм си мислил ако бях футболист дали бих могъл да се изправя срещу Левски и да играя на 100%, особено във важен мач. Ами отговорът ми е, че не бих могъл. Професионализмът си е едно, но когато сърцето ти казва друго няма как да си на 100% срещу сърцето си.
Та сигурно и сред действащите футболисти да има такива като мен.

Странни хора има,я иди с това сърце(разбираш какво имам предвид) в близкия магазин и виж какво ще ти дадат срещу него.
А аз,ако бях топсерсем(нещо за което дори и не съм се сещал,виж адвокат е друга бира) пък бих играл на 101% за да видят какво са изпуснали.

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 29 апр 2015 07:07

anihilator написа:
Ivo333 написа:Дай Боже Утре да Отстраниме Лудогорец Ще Видите На Финала какво имам предвид......нали се играе в неутрален град......ДА ВИДИ БЪЛГАРИЯ КОЛКО ХОРА ЩЕ ИМА НА СТАДИОНА ЛЕВСКАРИ И КОЛКО АГИТКА НА ЧЕРНО МОРЕ после пак да говорят варненските пИдали ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА ФИНАЛА ЕВЕНТУАЛНО КАТО ВИ НАБИЕМЕ С 5-6 ГОЛА НА 1-2 НАЙ МНОГО ЩЕ ВИ ВИДИМЕ ГОЛЕМИТЕ УСТИ....АКО НЕ НИЕ ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ ГО НАПРАВИ....

По често да влизаш в час по Български език моето момче ;) Купата е наша и феновете ще ни видиш не се тревожи ;)

Купата е ваша.....ако играете с Лудогорец, а колкото до феновете, няма стадион който да ни побере ако отстраним Лудогорец

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 29 апр 2015 07:56

Като е толкова отворен тоя Живко да заложи 1000 лв и да спечели! Ама май само се чеше по задника!

Върни се в “Черно море”