Хъл Сити - Ливърпул - 28.04.2015 |21:45| 1-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Хъл Сити - Ливърпул - 28.04.2015 |21:45|

Мнениеот daduradam » 29 апр 2015 00:44

hazard10 написа:Клоп в средняшки отбор няма да отиде. ;)

П.П. Тренирате ли за шпалира? :lol:

Това почти ти се получи.Като за едноклетъчно добре се справяш ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 29 апр 2015 00:48

Преди да си легна ще напиша това-Брендъне затвори си устата ,нямаш право да затваряш уста!!! Лека колеги, срама ще бъде голям ако това недоразумение остане на чело на този отбор :!: Лека от мен

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 29 апр 2015 01:14

Изображение
Лицето на Джонсън след онзи негов пас в последната секунда на първото полувреме,когато никой не засече топката :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 29 апр 2015 03:33

kileto написа:
hazard10 написа:Клоп в средняшки отбор няма да отиде. ;)

П.П. Тренирате ли за шпалира? :lol:
За шпалира няма как да тренираме защото няма да сме там(ние тук писачите)а за играчите на Ливърпул няма как да Ти кажа дали тренират, жив и здрав да си имаш повод да се бъзикаш :roll: Да, ние го заслужаваме.

Е, вие българските фенове на Ливърпул със сигурност най-малко го заслужавате ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 29 апр 2015 06:25

КЛОП КЛОП КЛОП КЛОП КЛОП!!!!!!!!!!!! Моля те господи доведи КЛОП на Анфийлд като тренъор този човек поне е доказал, че може да направи силен отбор и титулярните футболисти да струват общо около 40 милиона това трябва да е мечтания тренъор за ХАМЕРИКАНЦИТЕ...............
mitko9311 написа:2:1 и Хъл ще погледнат към оставането във ВЛ ;)

Ето една реална прогноза само където надцених възможностите на БР и отбора в сегашния му вид ;) Перфектен резултат дано завършим 7-ми и да не играем в Европа, че ще ни бият много слаби отбори с лебеда/тактик...........Силно се надявам тактика да си тръгне края на май и следващите 4 мача да са му последни, но все пак ме изуми с тактическа гениалност нямаше играч който този сезон да не е играл на поне 3 различни позиции и най-важното е почти никога не е играл на позицията която е най-добър :lol: :lol: :lol: Надявам се последните 3-4 мача да пробвам Джан като атакуващ халф или фалшива 9-ка ;)
Alonso_Massa написа:Абе какви са тези коментари ще кажеш, че сме изпадащ отбор? Дайте малко по-сериозно!!!

Алонсо това са си напълно реални коментари ти също очаквах да гледаш реално и да я прогнозираш тази загуба ;) Нищо лично, но както казах Хъл с тази победа ще се спасят от изпадане :lol: Хъл със Стив Брус създават проблеми на доста отбори, а като видиш лебеда/тактик и трагичния Ливърпул ти става ясно колко резонна 1-ца е това ;) Както бях написал в общата тема така и става дарихме 3 точки на Хъл и сега очаквам да дарим и точка на КПР при един зрелищен равен 0:0 ;)

И накрая специално искам да кажа, че Браян/Брендън Роджърс тотално успя да ми затвори устата с този невероятен стил който изгради за 3 години, тази непробиваема защита, гениалните нови позиции на целия отбор, класните трансфери, уникалното му умение да ротира отбора, перфектния му опит в европейски мачове, невероятните му умения да печели дерби мачове, многото трофей и да не забравя прекрасните изказвания и бисерите който казваше когато дава интервюта БОГ.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 апр 2015 07:49

Стига толкова търпение. Rodgers out.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 апр 2015 09:26

Някой дали иска да преброи,че за последния месец от седем мача имаме 2 победи,едната срещу отбор от Чемпиъншип. Вчера четох една статия на Крис Баскомб в Телеграф за трансферите на Роджърс,от 24 му обяви 5 за успешни-Кутиньо,Стъридж,Джан,Миньоле и Алън,уелското Шави,известен че няма нито една асистенцийка цял сезон.Аз този скакауец ще го пропусна да е успешен :roll: Значи останаха 4ри.За три години 4 играча...Нека да си дам и аз оценката сега:
Еб@хта в специалиста Брендъне,еб@хта в чудото :!: :!: :!:
Хамериканците,ако не го махнат, поне да му забранят да дава интервюта след мачовете,че скоро и катериците ще вземат да ни бъзикат с този неадекватния.
П.П.Не гледах мача,ама бас хващам,че втортото полувреме пак им е подплясквал окуражително с ръчички,все едно е треньор на отбор по женски баскетбол :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 апр 2015 11:16

Liverpool_EC написа:Някой дали иска да преброи,че за последния месец от седем мача имаме 2 победи,едната срещу отбор от Чемпиъншип. Вчера четох една статия на Крис Баскомб в Телеграф за трансферите на Роджърс,от 24 му обяви 5 за успешни-Кутиньо,Стъридж,Джан,Миньоле и Алън,уелското Шави,известен че няма нито една асистенцийка цял сезон.Аз този скакауец ще го пропусна да е успешен :roll: Значи останаха 4ри.За три години 4 играча...Нека да си дам и аз оценката сега:
Еб@хта в специалиста Брендъне,еб@хта в чудото :!: :!: :!:
Хамериканците,ако не го махнат, поне да му забранят да дава интервюта след мачовете,че скоро и катериците ще вземат да ни бъзикат с този неадекватния.
П.П.Не гледах мача,ама бас хващам,че втортото полувреме пак им е подплясквал окуражително с ръчички,все едно е треньор на отбор по женски баскетбол :)

Няма да говориш така за затварящия устите на всички Браян! Все пак говорим за полубожество

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 апр 2015 11:24

dNelbandian написа:След пристигането на Брендън Роджърс, добрите дни за Ливърпул нямат край и днес отбора воден от този полу-бог постигна поредния си грандиозен успех.
Червените загубиха само с 0:1 от Хъл Сити, като след мача Кралицата на Мърсисайд изпадна в екстаз от добрият резултат и изпя на Стив Брус, безсмъртния хит на Радо Шишарката - “О тигре тигре„.

Това категорично печели титлата за "Post of the day" :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 апр 2015 11:36

john barnes написа:КОП за Клоп!!!

Kъв Коп за Клоп ве алоу фантазьори ? :lol: Станал си дърт мъж а не можеш да мислиш .Да не го еб.л лудия да дойде в тоя средняшки клуб ?
Ще откаже германеца голямата заплата от други клубове и ще дойде при нас за малка ? Бреййй ? Браво бе фантазьор :lol:
Или пък ще откаже да работи с класни играчи и да си запази реномето и ще дойде тук да рискува с тия младоци ? :lol:
Германеца прекрасно вижда ,каква конкуренция има в Англия .Сити ,Челси ,Арсенал и манафите ,това са цели 4ри по богати отбора от нас !!! Да не мислиш ,че не си задава въпроса ,как ще спечели титла при това положение ? Защо му е да поема такъв риск и да работи за по малка заплата ? За хубавата ни история ли ? Няма такъв филм .
Брендън Роджърс ще остане начело ! Не е той проблема . Молете се ,американците да дадат по високи заплати и евентуално някой класен играч да се навие да дойде в тоя вече мишешки клуб. С добри играчи ,Роджърс ще спечели титлата !
Последна промяна от suareshampion на 29 апр 2015 11:57, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”