Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
Хайде стига сте философствали, тепърва ще се види кое защо и как 

KellyB написа:Той пък Любо един треньор....
Друго нещо си е инженера викаш

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- blue avalanche
- Контакти:
Teo написа:blue avalanche написа:Teo написа:
@ Кой е казал, че ще му искаме резултати веднага?.. Любо остане ли повече от 3 години начело на отбора след това няма да имаме конкуренция в това смешно и наредено първенство
От прословутата 2008 до сега, при него сме играли най-добрия футбол...
Не знам дали ЛУбо Пенев ще остане 3 години,ама отборът СИГУРНО няма да остане 3 години.Капиш???
Всеки полусезон ще тренира нови интернет-звезди...А и няма да знае дали ще останат до края на сезона.Или ще си грабнат чукалата по средата.
Само може да гадаем какво ще се случи след 1-2-3 месеца... нали знаеш, че палачинката я печеш от едната страна и след това я обръщаш.. всичко с времето си!
Кой отбор в А група се е запазил 3 години???
А в случая говорим и за ЦСКА!

Взели сте Любо за да има кой да вкара така заветното първо попадение ... 

ЕМИЛ написа:Взели сте Любо за да има кой да вкара така заветното първо попадение ...
Не бе-взехме го щото може пак някоя Казанска афера да спретне и става весело при него

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Новината е прекрасна,не се сещам за по-подходящ треньор!Не разбирам феновете на ЦСКА,които са против назначението му,но все пак всеки си има право на мнение!За г.ведата и кринвершоядите е ясно,че са притеснени и затова нападат!
Дано това да е първата от добрите новини за ЦСКА!В предния си период налагаше български играчи,дано и сега намери подходящи.
п.п.На Галин Иванов и Владо Манчев им беше рано да водят мъжки отбор,още повече пък ЦСКА!Липсата на лиценз подкрепя думите ми
!

п.п.На Галин Иванов и Владо Манчев им беше рано да водят мъжки отбор,още повече пък ЦСКА!Липсата на лиценз подкрепя думите ми

Аз съм доволен. Това е първото решение в десетката откак фигурите се раздвижиха в нашия отбор. Това е наистина правилен ход. Озадачаващото е, че е назначен до лятото - т.е. за 5 мача.
Любо Пенев има потенциал, направи няколко грешки преди - аз бях меко казано учуден от решението му да извади половин отбор футболисти само, защото са пийвали и са се забавлявали, но все пак си мисля, че ще бъде успешен треньор и трябва да бъда задържан за по-дълъг период - поне до лятото на 2016-та и тогава да се тегли чертата какво е постигнал и какво не.
Любо Пенев има потенциал, направи няколко грешки преди - аз бях меко казано учуден от решението му да извади половин отбор футболисти само, защото са пийвали и са се забавлявали, но все пак си мисля, че ще бъде успешен треньор и трябва да бъда задържан за по-дълъг период - поне до лятото на 2016-та и тогава да се тегли чертата какво е постигнал и какво не.
Да му пожелаем успех.Малко тъпо парче си пада но би могъл да вдигне отбора....
Не съм много ентусиазиран. Имам чувството, че всяка година гледаме един същ филм... 

bobmarli написа:А новият собственик сигурно ще бъде Лупи.
Браво,
г-н Манджуков мл., перфектен ход!
Май сте на път да матирате българската футболна общественост! И сега само трябва "някой" , но може да Ви изденадат !
Може да са няколко , все пак Любо е роднина на "Стратега" , дал е шах на хора като Стойо : Ето това е любов към клуба , без да иска заплащане , да неговорим че парите от предния му престой си ги искаше ......... от ТИТАН , не от клуба!
Пък и Любо се познава с хора като него обичащи клуба, на някои е и любимец , а някои от тях са и заможни !
Но сега чакаме следващ ход! Дали отново от синът на някой безумно богат човек, може и от безумно богатия , може и от някой или от няколко разумно богати !
И ако на 1 май инжекцията "Любо Пенев" даде криле на футболистите , и вкарат този исторически гол , пък и вземат точки , на празничния 9 май ( ..... как беше играчите на Блекбърн , се бяха поуплашили ...) , е тези на лудогорец може и да са се поупуснали

Защо не ?!