Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ehh написа:Все трябва да къкри нещо на котлона. Сега пък това с Гикиевич. То, дето нямаме играчи, ами принудително ще ги изкарваме от групата. Пф...
Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев бе категоричен, че Лукаш Гикиевич е затворена страница за него, що се отнася до първия тим на „сините“.
„Каква да е ситуацията с Гикиевич? Нормална е. Мисълта ми е, че има граница и когато се премине, всеки си носи последствията. Няма шанс да го върна. За мен приключи и няма да го взимам в първия отбор. От там нататък, това са договорни отношения между него и клуба“, коментира Стойчо Стоев.
tevez написа:Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев бе категоричен, че Лукаш Гикиевич е затворена страница за него, що се отнася до първия тим на „сините“.
„Каква да е ситуацията с Гикиевич? Нормална е. Мисълта ми е, че има граница и когато се премине, всеки си носи последствията. Няма шанс да го върна. За мен приключи и няма да го взимам в първия отбор. От там нататък, това са договорни отношения между него и клуба“, коментира Стойчо Стоев.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:tevez написа:Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев бе категоричен, че Лукаш Гикиевич е затворена страница за него, що се отнася до първия тим на „сините“.
Сега и тоя ще го храним една година, или ще му платим маса пари неустойка, за да се махне. И всичко това, заради една дузпа. Пускай го там до края на сезона, вземи му 100к евро и толкова. Няма такава аматьорщина, честно.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Дали до това решение се е стигнало след двубоя в Дупница срещу Марек, когато той дръпна топката от ръцете на Радослав Цонев в желанието си да изпълни дузпата, с която бе оформено крайното 3:1 за "сините". „Определено от там дойдоха да кажем тези неща, които се случиха”.
Стоев по категоричен начин заяви, че Гикевич няма шанс да се върне в първия отбор.
plamenst7 написа:Няма аматьорщина. Така се действа в един професионален клуб. Кой знае какви фасони е правил за да се стигне до това решение на Стоев.
terata написа:Още с привличането на Гикиевич, трябваше да ви стане ясно, че е проблемен футболист. Изключвайки периода му в Шльонск, където се е задържал 3 години, във всеки друг отбор е играл по 1 полусезон.Не е лош футболист, даже напротив, ама явно си има сериозни проблеми с дисциплината. Жалко, защото може да се окаже необходим за мача утре, както и за евентуалния финал. Оставаме само с Домо, а той трудно изкарва на ниво цял мач. Само дано наистина това е решение на Стоев, защото първоначалната информация беше, че Гонзо е настоял да бъде отстранен Гикиевич. Вярно е, че дисциплината трябва да е водеща, но момчето играе без пари и въпреки това се раздава и то в мачове без значение. Голяма работа, че е имал желание да изпълни дузпа. После пак ще се чудим как да му плащаме неустойките.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта