Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот riak4 » 27 апр 2015 22:46

Здравейте! Рядко пиша тук, но сега се нуждая от малко помощ. :lol: Евентуално някой да има 3 билета в излишък? :?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2015 13:11

ehh написа:Все трябва да къкри нещо на котлона. Сега пък това с Гикиевич. То, дето нямаме играчи, ами принудително ще ги изкарваме от групата. Пф...

Предполагам,че "дисциплинарните" издънки на Гикиевич са високата му заплата.Подготвяме почвата,така да се каже...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 апр 2015 16:55

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев бе категоричен, че Лукаш Гикиевич е затворена страница за него, що се отнася до първия тим на „сините“.

„Каква да е ситуацията с Гикиевич? Нормална е. Мисълта ми е, че има граница и когато се премине, всеки си носи последствията. Няма шанс да го върна. За мен приключи и няма да го взимам в първия отбор. От там нататък, това са договорни отношения между него и клуба“, коментира Стойчо Стоев.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2015 17:08

tevez написа:
Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев бе категоричен, че Лукаш Гикиевич е затворена страница за него, що се отнася до първия тим на „сините“.

„Каква да е ситуацията с Гикиевич? Нормална е. Мисълта ми е, че има граница и когато се премине, всеки си носи последствията. Няма шанс да го върна. За мен приключи и няма да го взимам в първия отбор. От там нататък, това са договорни отношения между него и клуба“, коментира Стойчо Стоев.

Сега и тоя ще го храним една година, или ще му платим маса пари неустойка, за да се махне. И всичко това, заради една дузпа. Пускай го там до края на сезона, вземи му 100к евро и толкова. Няма такава аматьорщина, честно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 апр 2015 17:51

rhaegar написа:
tevez написа:

Сега и тоя ще го храним една година, или ще му платим маса пари неустойка, за да се махне. И всичко това, заради една дузпа. Пускай го там до края на сезона, вземи му 100к евро и толкова. Няма такава аматьорщина, честно.

Според мен ще поседи малко отстрани, ей така - за назидание, а после ще се извини и ще го върнат. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 апр 2015 18:18

Няма аматьорщина. Така се действа в един професионален клуб. Кой знае какви фасони е правил за да се стигне до това решение на Стоев.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 апр 2015 18:24

Дали до това решение се е стигнало след двубоя в Дупница срещу Марек, когато той дръпна топката от ръцете на Радослав Цонев в желанието си да изпълни дузпата, с която бе оформено крайното 3:1 за "сините". „Определено от там дойдоха да кажем тези неща, които се случиха”.

Стоев по категоричен начин заяви, че Гикевич няма шанс да се върне в първия отбор.

Да не забравяме, че и в Кипър Гикиевич е бил наказван, защото е показвал лоша дисциплина, така че явно не е случайно.
Жалко, защото мисля, че можеше да помогне, научен футболист е, знае къде да застане, но дисциплината е на първо място.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 апр 2015 19:23

plamenst7 написа:Няма аматьорщина. Така се действа в един професионален клуб. Кой знае какви фасони е правил за да се стигне до това решение на Стоев.

Дали решението е на Стоев? Дали един професионален клуб, респ. едно АД си позволява с лека ръка да губи стотици хиляди лева? И то когато от няколко месеца не се изплащат заплати, когато не е сигурно дали клубът ще получи лиценз за следващото първенство.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 апр 2015 19:25

Още с привличането на Гикиевич, трябваше да ви стане ясно, че е проблемен футболист. Изключвайки периода му в Шльонск, където се е задържал 3 години, във всеки друг отбор е играл по 1 полусезон. :shock: Не е лош футболист, даже напротив, ама явно си има сериозни проблеми с дисциплината. Жалко, защото може да се окаже необходим за мача утре, както и за евентуалния финал. Оставаме само с Домо, а той трудно изкарва на ниво цял мач. Само дано наистина това е решение на Стоев, защото първоначалната информация беше, че Гонзо е настоял да бъде отстранен Гикиевич. Вярно е, че дисциплината трябва да е водеща, но момчето играе без пари и въпреки това се раздава и то в мачове без значение. Голяма работа, че е имал желание да изпълни дузпа. После пак ще се чудим как да му плащаме неустойките.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2015 19:45

terata написа:Още с привличането на Гикиевич, трябваше да ви стане ясно, че е проблемен футболист. Изключвайки периода му в Шльонск, където се е задържал 3 години, във всеки друг отбор е играл по 1 полусезон. :shock: Не е лош футболист, даже напротив, ама явно си има сериозни проблеми с дисциплината. Жалко, защото може да се окаже необходим за мача утре, както и за евентуалния финал. Оставаме само с Домо, а той трудно изкарва на ниво цял мач. Само дано наистина това е решение на Стоев, защото първоначалната информация беше, че Гонзо е настоял да бъде отстранен Гикиевич. Вярно е, че дисциплината трябва да е водеща, но момчето играе без пари и въпреки това се раздава и то в мачове без значение. Голяма работа, че е имал желание да изпълни дузпа. После пак ще се чудим как да му плащаме неустойките.

Един такъв, сега СТД в Левски, също имаше голямо желание да изпълни дузпа и не се съобрази с решението на треньора. Всички знаем как свърши това несъобразяване.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”