Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот Tommi » 28 апр 2015 13:41

Teo написа:
Tommi написа:
Avanti_Ragazzi написа:Напротив Пенев е поредния български посредствен треньор каквито са едно 95% от всички наши треньори. Просто при него в първите месеци всеки отбор вдига леко нивото но само временно, после след няколко месеца отбора му се връща на предишното си, та даже и по-зле става. Именно така и ние станахме за последен път шампиони с един ужасно посредствен и слаб отбор, играещ ужасен футбол с треньор Кокала. :lol: Но именно този отбор категорично надигра и надбори отбора големия отбор на Пенев който отстрани Динамо Москва няколко месеца преди това. Просто защото отборите на Любо Пенев винаги започват да се провалят след 4-ти, 5-тия му месец начело. Затова и онзи негов отбор тогава въпреки, че имаше 10 поредни победи в първенството и 6 точки пред нас, накрая изгуби титлата.

Тогава те бяха напълнили гащите и изгубили мача още като разбраха, че Маската излиза на терена. ;)

Да... поне се контузи балъка и се отказа, че и без това не ставаше за нищо :lol: :lol: :lol:

Пълнеше ви кошницата, където ви хване. :lol:
Но да се придържаме към темата. Не е хубаво да споменаваме името на изкусен голмайстор като Георги Иванов - Гонзо в тема за Любо Пенев или разни подобни образи. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 апр 2015 13:59

България има един централен нападател с номер 9 и това съм АЗ! Който ме уважава - ме уважва. Който не ме уважава - ДА ДУХА СУПАТА!!! :P

П.П.: Жалко за Галин и Владо. Имаха кофти късмет да попаднат в най-лошият момент начело на ЦСКА. Може би наистина им е нужно още известно време за учене и придобиване на опит. Желая им успех! ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 28 апр 2015 14:17

Tommi написа:Не е хубаво да споменаваме името на изкусен голмайстор като Георги Иванов - Гонзо в тема за Любо Пенев или разни подобни образи. ;)

Наистина няма място за сравнения. "Изкусният" е с 33 мача и 4 гола :oops: за националния отбор, а на клубно ниво е вкарвал само за Левски, щото другаде не прокопса.
Срещу "Ел Голеадор" пък се мъдрят някакви си 145 гола в Примера :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 28 апр 2015 14:18

Първи гол, първа победа на Любо срещу професионалните реаниматори на ЦСКА - Берое. :lol:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 28 апр 2015 14:20

Синьо сърце написа:Аз мисля, че може да се готви генерал Плешич за следващ тренер! :)

Само ако върнете Сухия или Жадното /баси прякорите/ :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 апр 2015 14:25

russia написа:
Tommi написа:Не е хубаво да споменаваме името на изкусен голмайстор като Георги Иванов - Гонзо в тема за Любо Пенев или разни подобни образи. ;)

Наистина няма място за сравнения. "Изкусният" е с 33 мача и 4 гола :oops: за националния отбор, а на клубно ниво е вкарвал само за Левски, щото другаде не прокопса.
Срещу "Ел Голеадор" пък се мъдрят някакви си 145 гола в Примера :)

На мен ми трябва за Левски, не в Примера.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 апр 2015 14:48

И с Любо Пенев на ЦСКА ще се налага да духа супата :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 28 апр 2015 14:56

stefani написа:И с Любо Пенев на ЦСКА ще се налага да духа супата :lol:

Еййй колко си духовит. С коя от двете гънки го измисли...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 28 апр 2015 15:13

Шок , Супер Любо няма да води тренировката на ЦСКА. :mrgreen:
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 28 апр 2015 15:30

Абе той и на ботев беше треньор за 10 минути да не се окаже,че до довечера е напуснал!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Върни се в “ЦСКА”