Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени Воини
- Контакти:
Re: Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА
За 5 мача да се върне Любо ми се струва странно!?!?!? Манджуков и Георгиев са намислили нещо, но защо мълчат. 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
То ако Любо дойде за да може да се класираме в ЕКТ.. с каква селекция ще играем там като няма пари?... то както и да го погледнеш е по-добре да не играеме, хем ще спестим и пари за тоя евролиценз, докато тоя за А група ще го вземем. 

- Странджата
- Контакти:
Защо пък Чичовото да не ви вдигне - трябва ви авторитет в тази криза.
Между другото в логиката има порочен кръг, но няма порочен кръг, който да е логически
Относителните прилагателните на -ски означават присъщо качество, а на логиката не е присъщо доказателство в кръг.
Между другото в логиката има порочен кръг, но няма порочен кръг, който да е логически

Относителните прилагателните на -ски означават присъщо качество, а на логиката не е присъщо доказателство в кръг.
Приемам тази новина /стига да е истина/ по-скоро като положителна. Щеше ми се Галин и Владо като млад треньорски тандем да успеят да подредят отбора по някакъв начин, но явно липсата на опит си казва думата. Едно е юноши, друго е представителен отбор. Любо ако не друго, поне ще им разкаже игрицата от режим и тренировки и ще видите как за десетина дни ще си подобрят физическата издръжливост. То за кога вече, след като тъкмо ще навлязат в някаква форма и ...първенството ще приключи. 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Странджата написа:Защо пък Чичовото да не ви вдигне - трябва ви авторитет в тази криза.
На футболистите им трябва психолог.. че тия са със "синдром на Даун" в момента... аз съм на мнение, че Владо и Галин трябва да са в екипа му...защото Любо няма да е вечен, а тези двамата са бъдещето на ЦСКА

Teo написа:На футболистите им трябва психолог.. че тия са със "синдром на Даун" в момента... аз съм на мнение, че Владо и Галин трябва да са в екипа му...защото Любо няма да е вечен, а тези двамата са бъдещето на ЦСКА
Че Любо да не е престарял бе? Догодина прави 50г.

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:Teo написа:На футболистите им трябва психолог.. че тия са със "синдром на Даун" в момента... аз съм на мнение, че Владо и Галин трябва да са в екипа му...защото Любо няма да е вечен, а тези двамата са бъдещето на ЦСКА
Че Любо да не е престарял бе? Догодина прави 50г.
Имах предвид, че може да излезе в чужбина да работи

@ Божков иска Любо в ЦСКА... дали няма това да е момента в които ще поеме властта в клуба

Последна промяна от Teo на 28 апр 2015 10:34, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
Teo написа:Странджата написа:Защо пък Чичовото да не ви вдигне - трябва ви авторитет в тази криза.
На футболистите им трябва психолог.. че тия са със "синдром на Даун" в момента... аз съм на мнение, че Владо и Галин трябва да са в екипа му...защото Любо няма да е вечен, а тези двамата са бъдещето на ЦСКА
Това в момента е най-доброто решение за ЦСКА,ако Любо не ги мотивира и респектира няма кой друг.Тука проблема не е дали ще играем в Европа или не ,а да се изкарат играчите от психологическия срив в който се намират и да си върнат самочувствието и формата,защото с Галин ставаме за смях на цяла България.Тези футболисти могат да играят много по-добре,есента го доказаха.Любо си има екип и ще работи с тях,Ради Здравков отново ще е в ЦСКА.
Последна промяна от peliforewer на 28 апр 2015 10:37, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Със сигурност сега пак ще има недоволни. Угодия никога няма да има.
Аз като привърженик на ЦСКА, а не на конкретните имена, които работят за клуба, благодаря на предишните треньори и пожелавам успех на новия.
...
Ако е вярна новината.
Аз като привърженик на ЦСКА, а не на конкретните имена, които работят за клуба, благодаря на предишните треньори и пожелавам успех на новия.
...
Ако е вярна новината.

Любо Пенев да си мръдне пръста за без пари? Това е виц. Още повече, че всичките му сметки са запорирани и го закъсал финансово яката....не ми се вярва. Дават му под масата пари. Но те си знаят.
Иначе Любо се гласеше за Примера, Секунда Дивизион...ама май там са го разкрили отдавана.
Преди месец се ядосваше, че го споменават като вариант за ЦСКА. Нервешеше на журналистите, че го питата такива дивотии.
Абе циркът е пълен.
Иначе Любо се гласеше за Примера, Секунда Дивизион...ама май там са го разкрили отдавана.
Преди месец се ядосваше, че го споменават като вариант за ЦСКА. Нервешеше на журналистите, че го питата такива дивотии.
Абе циркът е пълен.
Интериорни врати - Врати хармоника