1982 написа:vaskonti написа:Убеден съм в чистите намерения на новите не повече, от колкото ти си убеден, че Томов ни е спасил, че е оставил един сравнително стабилен клуб, който е разбит от изедниците през последните 2-3 седмици.
Чакай малко, никъде не съм писал, че Томов е оставил един сравнително стабилен клуб, няма как просто да стане, знаейки в какво положение го пое.
А изедниците ... много странно, как ЦСКА се срина точно откакто те почнаха да се активизират, всичко си вървеше чудесно до декември месец, отборът биеше наред, плащаха се стари задължения и изведнъж Манджуков и Инджов почнаха да се месят и всичко отиде по дяволите.
А лицето Инджов, докато не изгони Стойчо, всеки ден пишеше декларации до медиите и даваше разни пресконференции, щом си изпълни целта, потъна вдън земя и изведнъж реши, че той се оттеглял от ЦСКА .... мисля всеки може да събере 2 и 2.
Коя точно намеса на Манджуков разби отбора? Тая, когато възнегодува, че парите, дадени от него с цел да се платят заплати на служители са били отклонени към Стойчо, съответно незнаен брой хора са останали с пръст в уста? А може би тази намеса, с която поиска отборът просто да си свърши работата, която вършеше цяла есен? Кое тук е разбиващото?
И пак да попитам - какво имаше предвид Томов, когато каза, че не е имал избор и е трябвало да плати тези 240 000 на Стойчо?