КБ Левски - Лудогорец 1/2 финал - реванш |29.04.2015| 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ Левски - Лудогорец 1/2 финал - реванш |29.04.2015| 18
Ако вляза в сектор Б " по погрешка" с фланелка на Лудогорец псувайки ви като футболист на цесека всеки мач съдията ще има ли последствия? 

parazit написа:Ако вляза в сектор Б " по погрешка" с фланелка на Лудогорец псувайки ви като футболист на цесека всеки мач съдията ще има ли последствия?
Животът ти стана скучен ли ? Влез, влез.

Eminem написа:parazit написа:Ако вляза в сектор Б " по погрешка" с фланелка на Лудогорец псувайки ви като футболист на цесека всеки мач съдията ще има ли последствия?
Животът ти стана скучен ли ? Влез, влез.
Страх ме е ако вляза...да не взема да ви избия всичките.

След 0:0 в първия мач, Стоев и щаба му трябва много внимателно да подготвят футболистите с тактиката за мача, поведението, настройката, ако щете надъхването. Защитата ни трябва да е железна, халфовата линия перфектна, нападението разнообразно и остро. Трябва спокойствие, концентрация, задържане и разиграване на топката, смяна на ритъма и използване на всеки възможен момент за попадение във вратата на Лудогорец. Мача може да е труден но може и да бъде лесен, ако и ние, привържениците подкрепим отбора си. Трудно ми е да дам прогноза но искам и вярвам, че Левски ще продължи.
- Долно уйно
- Контакти:
parazit написа:Ако вляза в сектор Б " по погрешка" с фланелка на Лудогорец псувайки ви като футболист на цесека всеки мач съдията ще има ли последствия?
Никой нищо няма да ти направи, освен да изядеш някой друг креМвирш.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Непредсказуем реванш.Сините имат един много силен коз-публиката.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Момчета, някой знае ли дали има още билети за Б сектор за да знам дали утре да мина да взема?
Edit: невърмайнд, намерих отговора
Edit: невърмайнд, намерих отговора

Последна промяна от futbolqga на 27 апр 2015 21:05, променено общо 1 път.
- modor
- Контакти:
futbolqga написа:Момчета, някой знае ли дали има още билети за Б сектор за да знам дали утре да мина да взема?
Свършиха билетите за Б сектор.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Ооо форумния шут пармалатчето дето беше фен на Черноморец ,когато наливаха кинти,сега е станал върл привърженик на "креМвиршите" и се прави на интересен и търси внимание.

[wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg]
Ако се замисли реално, ще е цяло чудо, ако продължим, а и да продължим с ЧМ мача няма да е като този за първенството и ще стане като със Славия.....
Незнам как успяват нашите да намират мотивация, желание и решителност за игра предвид обстановката.
Сега ще ми кажете - публиката,, каква публика те не са я виждали. Аниенте каза ония ден само по клипчета в нета е виждал пълен стадиона.
Направи незнам и се надявам това което ще се случи да не ги шашне още повече. Аз така или иначе мисля че ще паднем, но със сигурност ще бъде много якоо.
Прогноза 0:1
ЗА първи път давам прогноза, дано не уцеля. Само Левски до край
Незнам как успяват нашите да намират мотивация, желание и решителност за игра предвид обстановката.
Сега ще ми кажете - публиката,, каква публика те не са я виждали. Аниенте каза ония ден само по клипчета в нета е виждал пълен стадиона.
Направи незнам и се надявам това което ще се случи да не ги шашне още повече. Аз така или иначе мисля че ще паднем, но със сигурност ще бъде много якоо.
Прогноза 0:1
ЗА първи път давам прогноза, дано не уцеля. Само Левски до край